evlendiğimizden beri zaten aynı saatte çıkmıyoruz evden bi gün aynı saatte çıkacağımız oldu oda 10 dk uyku için beni yalnız bıraktı.haksız mıyım? çok sinirlenecek bişi değil ama her zaman olunca kızıo insan.bakıyorum hep karı koca gidiolar işe bizimki 10 dk önce uyanacak die yalnız bırakıo beni.sinirim geçmedi hala hatta gittikçe artıo eve gitmek istemiyorum yada gidince direk yatıp uyumak istiyorum.nurdan ya soğumadımı sinirin ne sinir varmış canım sendede ya
rahat ol bence akşam oldu boşver
sorumsuz bi tip değildir.hatta hayatta gördüğüm en sorumluluk sahibi erkektir.ama uyku varya ondan değerli şey yok sanki.ahhh bu erkeklerr ahh ne kadar sorumsuzlarrr yhaa
ah be adacım bizim ortanca bi adamla evlendi adam bunu kapattı evden dışarı bensiz çıkamazsın dedi evlenmeden önceden de belliydi ama bizim sazan balıklama daldı tabi.şimdi şimdi biraz yırttı kuralları ama kolay olmuo işte.eziolar kadınları sindiriolar.çekip alamıosunda koruyamıosunda kocam çocuğum var dio.ne yapçan.uzaktan seyrediosun iştenasıl ya...
böyle bir şeye nasıl müsade edebiliyor kadınlar...
böcük kız bize o kadar yöntem gösteriyon
ablana da öğretsen biraz
ne demek kardeşime gitmeyeceğim,annemin evine gitmeyeceğim...
aaa yolarım vallahi...
çemkirmem çemkirmem ama bir çemkirirsem de kötü olur yani
bundan sonra uyusun valla sorun değil.bende kaldırırsam ne olayım.geberik sinir etti bütün gün beni bide aramıo hem suçlu hem güçlü.bende seviyorum bayılmıyorum sabahıun köründe uyanıp işe gelmeye ama her sabah uyanıyorum.ama beyimize zor gelio uyanmak.bundan sonra pes vala hiiiç karışmam geç kalsın bi kaç kez de aklı başına gelsin.ben ona yapacağımı biliyorumayy nurdan bizimki de uykuyu sever beeee
Ah canım Rabbim yardım etsin en kısa zamanda huzur-mutluluk yani güzel günler nasip etsin ablanaablam gelemıyo cunku eşi sorunlu
yanı eşi ıle sorunlu
nefret edıom
aılecek gorusmeyız enıste beyle
adamdan saymıyoz
cok sorunlar oldu ablama cok acıom yaa
ben evlendım aıleme bellı süre gıdemedığım oldu o dönemde
ablam cok daha acı cekmış
o bu derken zaman gectı
kendı elınde olsa hıc gelmezmı kardesıne
Ay çok gıcık bir durum benimkide yapıyor arada benzeri şeyler Allah'ım çok ağır ya sabahları falan deli ediyor beni.mideme kramplar girio düşündükçe dün akşam da dedim ki duraktayım gelecek gibiysen bekliim cevap verene kadar otobüs gitti bile..bide bin sen yetişemem dio
Ne dizisiymiş o bakemde get yaa
ne mesaısı 8e kadar calısıym
o yetmezmışgıbı evdede dızı cekıoz-tatlicadiarzu-
Uğurum onu asaletiyle parçalar normalde ama muhatap olmaz gibime geldi di mi gız Uğur?jis yerindeki sorunlu tip ne alemde ??
ya kahvaltısında değilim zaten kahvaltı yapmayı sevmiyorum ama hem hazırla dio hem dalga geçer gibi uyuyo yaa.akşam da yardım istemiyorum uzak dursun ben iki dakikada topluo zati:)) ben çok tez canlıyım o da tam aksine ağırkanlı çıldırtıo böyle bazen.abartmıyorum kızlar
benim eşim benden önce kalkar sabah yumurtasına kadar kahvaltıyı hazırlar
sonra beni kaldırır ben giyinirken oda giyinir beraber otururuz
ama akşam sofrayı hayatta toplamaz hemen kaçar ...
ya kahvaltısında değilim zaten kahvaltı yapmayı sevmiyorum ama hem hazırla dio hem dalga geçer gibi uyuyo yaa.akşam da yardım istemiyorum uzak dursun ben iki dakikada topluo zati:)) ben çok tez canlıyım o da tam aksine ağırkanlı çıldırtıo böyle bazen.
aaaaaah be canım ben öyle yapınca geç kalıom hep:)))) işe yaramıo bizde:))uyur taklidi yaparken bi dalıom bi bakıom saat 10:))bak cnm benimki şöle alıştı
benim uykum hiç ağır değil ama o telefonu kuruyo akşamdam
ben onu duymazdan geliyorum oda hemen kalkıyo
sanıyoki benim uykum çok ağır
ama değil ben o telefonu ondan önce duyuyorumki :))
ereglimmm kötü olmuş beee
sen o kadar hazırlan
tv.cilerle gelsin,neyse artık daha çok günleriniz var [/QUOTE]
Adam öyle oldu hatta şuan içerideler
aaaaaah be canım ben öyle yapınca geç kalıom hep:)))) işe yaramıo bizde:))uyur taklidi yaparken bi dalıom bi bakıom saat 10:))
((
Allah yardım etsin
zor valla
sana bile gelemediğine göre
gerçekten sorunlu olsa gerek..
kıs gece yatarken dio ki sabah erken kalkalım kahvaltı edip öyle çıkalım ben k-hazırladım kahvaltıyı kalk diom bağırıom kalkmıo bende yiyemedim sinirden bi kalktı daha giyinmemiş ee dedim sen ne beklion beni diyince o sinirle yarım dakikada hazırlanıp çıktım evden hala çok sinirliyim.kaç kere geç kaldım kaç kere otobüs kaçırdım onun yüzünden.
böyle sorunlu adamla evliyse hakikaten zor işi ablanın yaa( bizim 2 numarada da var böle bi koca.bana 1 kere geldi ablam.getirmio yalnız da göndermio (
nasıl ya...
böyle bir şeye nasıl müsade edebiliyor kadınlar...
böcük kız bize o kadar yöntem gösteriyon
ablana da öğretsen biraz
ne demek kardeşime gitmeyeceğim,annemin evine gitmeyeceğim...
aaa yolarım vallahi...
çemkirmem çemkirmem ama bir çemkirirsem de kötü olur yani
Ah canım Rabbim yardım etsin en kısa zamanda huzur-mutluluk yani güzel günler nasip etsin ablanaElinde olsa gelmez mi hiç aman görüşemiyoruz diye mızmızlanma ablana.
Uğurum onu asaletiyle parçalar normalde ama muhatap olmaz gibime geldi di mi gız Uğur?j
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?