- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
sipidim nasılsın cnm
2.resım cok vahşı be beğenmedım ben
evet cnm aman bebişlerimiz iyi olsunda biz şafak saymaya razıyız:)
:2::2: iyiyim sen nasılsın ?
evet canım
bende ıyyım cnm
noldu kura işi maç için hangıgunler cıktı:26:
bu pazar oradaydık kahvaltı falan yaptık. hava da harikaydı.
her hafta var 1 .ctesi 1 pazar sanırım bu hafta ctesi çünkü
böceem iyidir kız kv.dem arada inatlaşırız ama dün öyle demesi hoşuma gitmedi deil
alyacmm muucklkk
organikimm inş canm yaza baya ele avuca gelcek oğluşumm
evimizin balkonuda kapalı güneş vurunca açarım bacakları kolları cıbıl cıbıl güneşlenir paşam
sanırım canmorganikçim.. çok şanslısın valla... hayırlısıyal kullanmak nasip olur inş.
casperım.. valla eltin gelince senin kıymetini daha bi iyi anlamışlar::)
babannemiz düşündüğüm ismi beğenmiyo...
sadece düşünmüştük zaten kesin değil:)
her seferinde eylül mü olacak şimdi deyip duruyor..
ekimde doğsa ekimmi koyacaksınız dedi gülerek cumartesi günü..
bende bizim hoşumuza gitti belli değil anne dedim.
dio bi kaç isim bakalım bilgisayardan ona göre karar verilir:)
bizimde ilk torunumuz eylül olmasın güzel anlamlı bi isim olsun dedi..ona göre konulsun dedi.
bende dedim valla bizimde ilk çocuğumuz dolayısıyla istediğimiz isimi koyacağız kendimiz hahaha dedim gülerek bende:)
güldü,güldüm,güldük,gülüştük
sanırım canm
aslında arada gelip ortalığı huzursuz etmesi iyi olur
kaç kez dedim işi bırakcam die kv.deme diomş şimdide casperin bebeğini büyütcen anne işin zorhaspaamm annesini düşünüo sankm
aman konuşunn boşverr isme karar verincede söyle canmm çatlasıınn çatıırr çatırrVallahi casperim gülerek konuştuk işte
Yok o değil Eylül koymayacağım varsada inat için eylül koyucam kız olursa bi kaç defa daha sorarsa öyle olacak.Bu kaçıncı sormasıydı hatırlamıyorum:)
Eşime anlattım güldü.Koyacağım isim kimseyi ilgilendirmez.Dedim bebeğin ismini kararlaştırdığımızda kimseye söylemek yok..Doğup ismi konulduğunda duyarlar.Sorarsa karar vermedik yada söylemicez kimseye süpriz olsun dicem..
valla fena bir elti.... sakı çok muhatap olma canım.. aranızı bozar kayınvalidenle...
brck.. canım siz takılmayın onlara... sanki çok mükemmel anne babalarda birde isim koyma hakkı bekliyorlar...
Tamam ilk torunu çok özeniyo hevesleniyo ama yani karışma bulduğum isime neden beğenmeyip değiştirtmeye çalışıyosunki.brck.. canım siz takılmayın onlara... sanki çok mükemmel anne babalarda birde isim koyma hakkı bekliyorlar...
babannemiz düşündüğüm ismi beğenmiyo...
sadece düşünmüştük zaten kesin değil:)
her seferinde eylül mü olacak şimdi deyip duruyor..
ekimde doğsa ekimmi koyacaksınız dedi gülerek cumartesi günü..
bende bizim hoşumuza gitti belli değil anne dedim.
dio bi kaç isim bakalım bilgisayardan ona göre karar verilir:)
bizimde ilk torunumuz eylül olmasın güzel anlamlı bi isim olsun dedi..ona göre konulsun dedi.
bende dedim valla bizimde ilk çocuğumuz dolayısıyla istediğimiz isimi koyacağız kendimiz hahaha dedim gülerek bende:)
güldü,güldüm,güldük,gülüştük
keşke evde olsaydıkgörüşürdükk
evt hava harıkaydı ama çamlıca eser bıraz daha soğuktur
tmm sipidim görüşürüz ınşş
ya bende kaç gundur kendımı hamıle göruyommhamış mıyım yksa haberım mı yok dıycem hep gününde hasta oluom ve sanmam
sanırım buranın etkısı büyük
inşallah hamilesindir
sanmamama olursa süprıs olsun
nereye gtsem hep bebek konusu bence kesın kk etkılıyo benı
yeşil çay tüketen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?