- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
naber canım? ben içmeye başlayacağım.
tadı fena değildi. ama sallama poşet almayacağım.
demleyip içmek daha iyi.
albüme baktın mı canım?
bende çok seviyorum özellikle Ballısına byıldım ama poşet çay içiyorum
baktım canım ne kadar çok büyümüş ya bahar gelsi havalar ısındı artık dışarda olur
ballısıda mı var? hangi markada ben görmedim.
büyüdü valla. havalar inşaşallah güzel olurda artık hep parka çıkarız.
brck kayınvalideler genellikle öle cnm
bizimkide siz bilirsiniz ama kuranda kitapda geçen bişey koyun diyo ki haklı o konuda ama geçen bi isim söledi aliye diye
şok oldum çok kibar bi isimmiş kimsedede yokmuş
eşimle pek uyumlu bi isim tamam da ne alaka yani
brck kayınvalideler genellikle öle cnm
bizimkide siz bilirsiniz ama kuranda kitapda geçen bişey koyun diyo ki haklı o konuda ama geçen bi isim söledi aliye diye
şok oldum çok kibar bi isimmiş kimsedede yokmuş
eşimle pek uyumlu bi isim tamam da ne alaka yani
spediiiii alemsin kız ne diyim sana...
ilk fotoya bayıldım da sanki 2. foto bir tuhaf etti içimi dışımı,anemmmm hamiş olunca midem hiçbir şeyi kaldırmaz oldu heee....
yok tatlım aksine kullanacak :))) çok araştırdık en sonunda bunu bulduk iyiki de bulmuşuz4 yaşına kadar içinde yatabilecek...
üsteki fotoda ilk zamanlar ve 1 yaşına kadar sonra o çıkıp 2. fotodaki hali olan takılıyor onla da 4 yaşına kadar kullanacak...
Hoşgeldin cnm Allah kabul etsin annenin ellerine sağlık çok güzel olmuşlar...Elayıda çok merak ediyoruzzzz ekle en yakın zamanda...selam kızlarr..hepiniz beğenmişsiniz mevlütlükleri sağolun varolun darısı sizin başınıza olsun...
kızımı eklicem ama gözlerim kapanıyo başka zaman işllh..hem hala bi göbüş siftahı yok anam ne değerliymiş göbekleriniz ben habire ekliyim siz saklayın bakalım...
brck bebiş kızmı yani??? ayy ne güzel kızıma arkadaş geliyo..isim konusunda okdr eleştiri aldık ki herkesi memnun etmek zor...inadına ela diyorum zeynep kullanmak isteyenlere aslında zeynep isminide seviyorum ama işi inada bindiriyolar..hem kızıma ela ismi çok yakışıyo yaa..bence eylül ismide çok kibar güzel bi isim hadi bakalım hayırlısı..bu arada evine taşındınmı???
günaydınnnnn brckımın nasılsın hatta nasılsınız
adacım güle güle kullan cnm
çıkım ben ortak uyus gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?