Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

naber canım? ben içmeye başlayacağım.
tadı fena değildi. ama sallama poşet almayacağım.
demleyip içmek daha iyi.
albüme baktın mı canım?

bende çok seviyorum özellikle Ballısına byıldım ama poşet çay içiyorum

baktım canım ne kadar çok büyümüş ya bahar gelsi havalar ısındı artık dışarda olur

bende çok seviyorum özellikle Ballısına byıldım ama poşet çay içiyorum

baktım canım ne kadar çok büyümüş ya bahar gelsi havalar ısındı artık dışarda olur

ballısıda mı var? hangi markada ben görmedim.
büyüdü valla. havalar inşaşallah güzel olurda artık hep parka çıkarız.

brck kayınvalideler genellikle öle cnm
bizimkide siz bilirsiniz ama kuranda kitapda geçen bişey koyun diyo ki haklı o konuda ama geçen bi isim söledi aliye diye
şok oldum çok kibar bi isimmiş kimsedede yokmuş

eşimle pek uyumlu bi isim tamam da ne alaka yani

spedyim bakayım bende doğadan'a

keleboş aliye bana diziyi hatırlattı.
sen ne düşünüyorsun isim olarak.

aynen ya banada direk diziyi hatırlattı.
bence anlamı güzel olsun yeter kuran da şeytanda geçiyor sonuçta.
anlamı güzel olsun çocuklar kaldırabilsin yeter.

aynen cnm siz bilirsiniz diolar ama bulunanıda beğenmiyolar:)

slmmmmmm
nasılsınız garular:)))
bugün daha iyiyiz biz oğluşumla şükür...
ürolojiden randevu almıştım okul çıkışı oraya gittim...adam hiç bir şey yapmadı desem (( acil de yapılan tetkiklere baktı,bol su iç,kanalı tıkamış olan taş böbreği büyütmüş olabilir dedi ve usg istedi...hepi topu bu...çıktım bir üst kattan randevu alcakmışım gittim almaya 4 nisan'a randevu verdiler :44: ne anladım bu işten yani...
neyseeee çıktım eve geldim,elimde su şişesi kardeş olduk zati...evli olan kız kardeşim iş seyahatine gitmişti Lübnan'dan dönüyor bugün...direk annemlere geçecekler eşiyle,akşama bizde yemeğe annemdeyiz...ben ayva tatlısı götüreceğim,koydum şimdi pişiyor,hazır iyiyken elimden gelenleri yapam dedim ne edem...
sizler nasılsınız??? ben geçmişe az bakayım...

bal kız uğramış...
biz de özledik onu gerçekten...amannn iyi olsun da kuzusuyla,sanırım foto koymuş bir bakam...

bu arada oğluşumun arabasını aldık teyzeleri...
dün haşim işcana gittik eminönü unkapanı tarafında var ya...işte oradan piyasa fiyatlarından epey uyguna...hamişler haberiniz olsun...

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

spediiiii alemsin kız ne diyim sana...
ilk fotoya bayıldım da sanki 2. foto bir tuhaf etti içimi dışımı,anemmmm hamiş olunca midem hiçbir şeyi kaldırmaz oldu heee....

organik hastaymış sanırım geçmiş olsun....

brckkkkk cnmmmmmmm bayılıyorum eylül ismine....
umay da çok beğendiğim isimlerdendir...fikir olur belki...

casperımmmm cnmsın boş yere dökmüşsün göz yaşlarını kıyamam...iyice duygusala bağladık yahu

kelebekkk aliye gerçekten dizi ismini hatırlattı he...neyse sıkma canını...
onu karnında taşıyan,ağrısını,sancısını çeken sensin...isim hakkı da bence sırf bu sebeple annenindir...

spediiiii alemsin kız ne diyim sana...
ilk fotoya bayıldım da sanki 2. foto bir tuhaf etti içimi dışımı,anemmmm hamiş olunca midem hiçbir şeyi kaldırmaz oldu heee....

böyle resimlere bayılıyorum ya facede bebeğim yolda diye bi grup var oradan alıyorum
harika resimler ve paylaşımlar var.

ayrıca bebeğin arabası çok güzel ya büyüdüğünde de kullanabilir mi peki ? sanki büyüyünce kullanılmayacak gibi.

yok tatlım aksine kullanacak :))) çok araştırdık en sonunda bunu bulduk iyiki de bulmuşuz 4 yaşına kadar içinde yatabilecek...
üsteki fotoda ilk zamanlar ve 1 yaşına kadar sonra o çıkıp 2. fotodaki hali olan takılıyor onla da 4 yaşına kadar kullanacak...

değişikmiş büyüdüğünde ayakları sallanmayacak

selam kızlarr..hepiniz beğenmişsiniz mevlütlükleri sağolun varolun darısı sizin başınıza olsun...
kızımı eklicem ama gözlerim kapanıyo başka zaman işllh..hem hala bi göbüş siftahı yok anam ne değerliymiş göbekleriniz ben habire ekliyim siz saklayın bakalım...

brck bebeiş kızmı yani??? ayy ne güzel kızıma arkadaş geliyo..isim konusunda okdr eleştiri aldık ki herkesi memnun etmek zor...inadına ela diyorum zeynep kullanmak isteyenlere aslında zeynep isminide seviyorum ama işi inada bindiriyolar..hem kızıma ela ismi çok yakışıyo yaa..bence eylül ismide çok kibar güzel bi isim hadi bakalım hayırlısı..bu arada evine taşındınmı???

lamem bu hamişlik tickerları çok güzel yaa benim zamanımda niye yoktu (

ada arabanızı güle güle kullanın çok güzel ama işllh hafif bişidir ablamda bu tarz almıştı hantal diye hiç kullanamadı daha pratik bişi aldı sonradab baston arabalardan...

şimdilik bukdr kuzu birazdan ağlar süt diye az uyıyımda uykumu alayım öpüldünüzzz

adacım teşekkür ederim cnm isim içinn bende çk beğeniyorum...
bu arada bebek arabanız çok güzelll
bunların görüntüsü güzel ama işte kullanım açısından zor gibi geliyor bana...
ağırdır tek başına katlayamazsın bi dolmuşa falan binmek çok zor katlanmaz dimi?

Hoşgeldin cnm Allah kabul etsin annenin ellerine sağlık çok güzel olmuşlar...Elayıda çok merak ediyoruzzzz ekle en yakın zamanda...

Yok cnm bebişimin cinsiyeti belli değil.Doğmamış bebeğe don biçmiş gibi olduk bizde.
İşte kız erkek olursa hangi isimleri düşünüyosunuz die soruyolar sonrada beğenmiyolar.Vallahi inada bindirmesinler banada koymayacağım varsada koyarım
Canım evime taşınmadım en son mutfak dolapları takılıyordu.Nisan ortasına kadar taşınmam gerek napıcaz bilmiyorum bakalım bi an önce biter umarım..Buraya kira vermek istemiyorum zor olacak..Ayrıca babamada kredi çıkmadı çıkış yolları arıyoruz bugün tekrar verilecek bankaya kağıtlar hayırlısı olsun bakalım.
Özlüyoruz seni gel biran öncee yine.Elayıda öpüyorum

günaydınnnnn brckımın nasılsın hatta nasılsınız

adacım güle güle kullan cnm

çıkım ben ortak uyus gelır

günaydın kızlar...

balım... ahh bu isim konusu neden bu kadar dert oluyor ailelere...
sanırım bu konuda şanslıyım ben.... eşimin ailesi tamamen bize bıraktı.... hatta ismi kullanıyorlar şimdiden..
benimkilerde yorumsuzlar.. herkes bir şekilde kabulledi yani...

bu arada bebek tickerınıda ben senin yerine boll boll kullanıcam merake etme canım:)

brck.. canım inş. onaylanır bu sefer krediniz...

böcük... ne olcak senin bu ortakla halin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…