dün herıfe çemkırdım ama bakalımnolcak
k kartlarını kapatt dedım
valla kapatmazsa benım saf kocam herkese bılet almaya devam eder
bı deıl ıkı deil
kapatmayı düşünmuyor sanırım
gıcık ettı benı
neyse dedım bugun sınavın var senı dövmuycem
evıde süpürmemış
sınava calıstığı ıcın onuda es gectım bu seferlık
eve gittiğim gibi uyudum valla o çamasır yıkamış asmış ben camış gibi uyudum valla:)))sabahta uyanmadan çıktım evdenböcüküm marketten sebze alışverişini bende sevmiyorum yaf
pazar daha güzel oluyoo..
kocacm saolsn geçen pazar bi sürü sebze meyve almş
hala duruyo yarısı :)))
nurdann anlat kız naptn akşam
casper sımdı eşimin şırketı market alışverışı ıcın kart verıo
beleş olduğu için tercıh edıyoruz
bıde ben bu zamana kadar pazarları calıstığım ıcın pazara hıc gıdememıştım
yenı yenı gıdıyorum
eve gittiğim gibi uyudum valla o çamasır yıkamış asmış ben camış gibi uyudum valla:)))sabahta uyanmadan çıktım evden
çok kızdım hemde.konuşmaya hiç niyetim yok.yarında düğün var ister gitsin ister gitmesin ben kalkıp hazırlanıcam ellemem bile.delikafadulden
kız sen adama ciddi ciddi çok kızmışsınn anammm
çok kızdım hemde.konuşmaya hiç niyetim yok.yarında düğün var ister gitsin ister gitmesin ben kalkıp hazırlanıcam ellemem bile.
uyanık yakalasaydı soracaktı belki:)) bi ara uyur uyanık durumdayken geldi bişeyler dedi duydum ama anlayamadım uyanmadımda.sonra pes etti gitti.bi dünya ses yaptı evde ben hiiiç kalkmadım.:))canm dünden beri eşin ne oldu falan tarzı bişi de demedi mi sana
offf off eve gitmek istiom bu gün geçermi beaaa
uyanık yakalasaydı soracaktı belki:)) bi ara uyur uyanık durumdayken geldi bişeyler dedi duydum ama anlayamadım uyanmadımda.sonra pes etti gitti.bi dünya ses yaptı evde ben hiiiç kalkmadım.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?