hayırlı olsun canımmm
kendisininkini kapattı benimkine dadandı şimdi minik fare kaydirigubbakcemile3
caspesyyyyyyy Şeniz
ay sorma bizdede vardı kahvaltı krizi nurdanlardaki gibi
evet yaa burada cereyanda kalıyorum kapılar hiç kapanmıyo ki ondan üşütüyorum sanırım :gitme:
ay mücveri bende çok severim bugün yapsam mı acaba tarifini bana da verir misin tatlım :kedi:
aman sabah sabah krizlere girmeyin canmm..
tatlm bu adacmdan aldığım tarif..
FIRINDA MÜCVERMalzemeler:
3 – 4 adet orta boy kabak
3 – 4 adet yeşil soğan
3 yumurta
1/2 demet maydanoz
1 + 1/4 su bardagi un
1/2 su bardagi sıvıyağ (ayçiçek)
Tuz
Karabiber
1/2 su bardağı beyaz peynir rendesi
1 paket kabartma tozu
Üzerine serpmek için:
Çörekotu
Yapılışı:
Fırınınızı 180 dereceye ayarlayın.
Kabakların kabuklarını soyup rendeleyin ve sularını sıkıp bir kaba koyun.
İnce doğranmış yeşil soğanları ve maydanozu ilave edin.
Ardından sıvı yağ, yumurtalar, beyaz peynir rendesi, tuz, karabiber ve en son un ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın.
Yağlanmış borcama ya da kek kalıbına aktarıp üzerini düzeltin.
Üzerine çörekotu serpiştirdikten sonra önceden ısıttığınız 180 dereceli fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 30-40 dakika pişirin.
pasaklım bak bi haftan varmış.
valla hiç sanmıorum deme bitanemm..
bi hafta evvelden belirtiler başlıo...
midenin bulanması,belinin ağrıması,uyku halin bunlar hep gebelik belirtisidir...
al işte bi vaka daha .bende dünden beri bu yüzen konuşmuyorum eşimleGünaydıııın ctesi kuşlarııı Şeniz
Dün akşam benim midemde tuhaf bişiler vardı böyle üşüttüm mü naptım bulantı gibiydi
belimde de kaç gündür çok fena bir ağrı var oturup kalkamıyorum
yemek falan yiyemedim salonda uyuya kalmışım
benim kocişimde hiç sevmez zaten uykuyu o da uyumuş hemen
gece nasıl yatağa gitmişiz bilmiyorum sabah 6da uyandık ama ben saati görünce tekrar uyudum
sonra kıyamadım akşamda aç aç uyumuş diye kalktım kahvaltı hazırlamak için çay falan demlerim dedim baktım bizimki almış benim telefonu eline facebookta komik videoları falan izliyo hadi hadi diyorum tınlamıyo bile sinirlendim kapattım çayın altını, kahvaltılıklarıda geri koydum dolaba girdim duş aldım hazırlandım zemuszemus
selamın hello gacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
isoldecim umutlanmak istemiyorum çünkü defalarca hayal kırıklığına uğradım ben mafoldumben
1 hafta 10 gün geciktiğimde negatif sonuç gösteren testlere bile inanmadım kan testi yaptırdım ama sonuç hayal kırıklığıydı
tamamen stresten kafaya takmaktan gecikti adetim onca zaman
şimdi kafamdan atmaya çalışıyorum evet dün midem çok bulandı hiç bişi yiyemedim eve gider gitmez üstümü bile değiştirmeden koltukta uyumuşum
ya gerçekten üşüttüm yada yine psikolojik belirtiler yaşıyorum o yüzden heveslenmek istemiyorum tatlım mafoldumben
teyze mi olcaz yoksam..
isoldeemm istiyordunuz diimi tatlım bebişi
isoldecim umutlanmak istemiyorum çünkü defalarca hayal kırıklığına uğradım ben mafoldumben
1 hafta 10 gün geciktiğimde negatif sonuç gösteren testlere bile inanmadım kan testi yaptırdım ama sonuç hayal kırıklığıydı
tamamen stresten kafaya takmaktan gecikti adetim onca zaman
şimdi kafamdan atmaya çalışıyorum evet dün midem çok bulandı hiç bişi yiyemedim eve gider gitmez üstümü bile değiştirmeden koltukta uyumuşum
ya gerçekten üşüttüm yada yine psikolojik belirtiler yaşıyorum o yüzden heveslenmek istemiyorum tatlım mafoldumben
nurdan sabah ben 9 da geldim
uğradın mı tatlımmm
Bu can meselesine ne diyosunuz kızlar mavinin konusuna
bırıcık hala okuyorum cnm ama bana maalesef kocası yalansoyluyor gıbı geldı
isolde nbr kızz
işlerim çok yapacak insan yok :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?