olsun kuzum siizin elvin kuzu kullansın büyüsün sonra eylül kuzu kullanır keşke bnmde önden evli bebek sahibi olan ablam yada abim olsaydı ...
ama olsun geriden gelenler şanslı olsun bizdede
tabi cnm en iyisi çocuğun giydiği haram yediği helal die bi laf varbrck cok şanslısın lennbende ablamdan alcemm bazı şeylerı hatta kız olursa örgü hırkalarını ve gıysılerını bıle alabılırım
kızlar doğumlarınız nasıl düşünüyorsunuz.....Allah hepinizin yardımcısı olsun ...hepiniz tazecik annelersiniz
tabi cnm en iyisi çocuğun giydiği haram yediği helal die bi laf var
ben sezeryan düşünüyorum cnm
bu arada hoşgeldinnnn
hoşbulduk canım peki neden sezeryan
nıye sezeryan brck:26::26:yusuf yusuf mu
brck sezeryan cok zor cok ağrın falan oluyoo en güzelı normal bence son tercıhın o olsun cnm
sancı anne ıle bebek arasındakı sevgıden öle düşün Rabbımın armağanı
brck sezeryan cok zor cok ağrın falan oluyoo en güzelı normal bence son tercıhın o olsun cnm
sancı anne ıle bebek arasındakı sevgıden öle düşün Rabbımın armağanı
Biliyorum cnm haklısında ben okadar güçlü olduğumu düşünmyorum
lan böcük davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş :2::2::2:
Biliyorum cnm haklısında ben okadar güçlü olduğumu düşünmyorum
yok valla ondan değil ne yengelerım ne ablalarım hepsı normal doğurdu benım neyım eksıkson çare sezeryn
spediiii geçmiş olsun cnm...dişin ağrı yapmış,ama gitmişsin dr.a iyi etmişsin ihmale gelmez...
ada arabanızı güle güle kullanın çok güzel ama işllh hafif bişidir ablamda bu tarz almıştı hantal diye hiç kullanamadı daha pratik bişi aldı sonradab baston arabalardan...
adacım teşekkür ederim cnm isim içinn bende çk beğeniyorum...
bu arada bebek arabanız çok güzelll
bunların görüntüsü güzel ama işte kullanım açısından zor gibi geliyor bana...
ağırdır tek başına katlayamazsın bi dolmuşa falan binmek çok zor katlanmaz dimi?
adacım güle güle kullan cnm
sağol tatlım çok şükür hemen müdahele iyi oldu siz nasılsınız ?
iyi olmuş sonra daha çok çekerdin allah korusun...biz de iyiyiz şükür cnm...ağrımız falan yok kaç gündür aman böyle devam etsin...
bademim de bir kıpırdak bugün sorma gitsin,yerinde durmuyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?