Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

olsun kuzum siizin elvin kuzu kullansın büyüsün sonra eylül kuzu kullanır keşke bnmde önden evli bebek sahibi olan ablam yada abim olsaydı ...
ama olsun geriden gelenler şanslı olsun bizdede

evet tatlım seninde geriden gelenler şanslı olur.
ben minik park yatağını alıcam kuzunun ana kucağı kanguru hepsi var çok bi masrafı olmıcak meleğimin
eylül kaldı bebişimn adıı kızmı olacak acaba:)

Ya elvin başımın belası akşam anneme gittim gülmekten kasıklarım ağrıdı.Çok güldürüyo yaa herşeyden anlıyo maşallah daha 1 yaşında ne desen anlıyo.
Annem çoraplarını istiyo terliklerini istiyo gidiyo getiriyo.hadi kalkın biz gidelim diyoruz o bizden önce koşuyo gidiyo fortmantonun önüne montunu gösteriyo
gezenti.Döt gezdirmeye bayılıyo.Dün yemek yedik sehpada annesi sildi örtüsünü örttü o çekiyo.Annesi örtüyo o çekiyo.Bağırdım bende totosuna vurdum hafif baktı suratıma koştu boynuma sarılıyo gülücükler atıyo gönlümü almak için.Bende sarıldım sonra gitti gene çekti örtüyü çok uyanık
Abime falan küsüyoama çikolata gösterince hemen koşuyo barışıyo:)Ben yeni gelmişsem kapıdan girmişsem kıyametleri koparıyo gülücükler el çırpmalarsonra geliyo sarılıyo büyük insan gibi omzumu sıvazlıyo
anneme sarılıyorum canım annem die öpüyorum koşuyo hemen bağırıyo anneme onu bırak beni al die çok kıskanıyoanneme aşırı derecede düşkün çocuk

inşallah canım en güzeli....benim oğlum gelmek istemedi 40+3 sancı falan yok mecburen sezeryan oldu..

brck cok şanslısın lenn bende ablamdan alcemm bazı şeylerı hatta kız olursa örgü hırkalarını ve gıysılerını bıle alabılırım
tabi cnm en iyisi çocuğun giydiği haram yediği helal die bi laf var
kızlar doğumlarınız nasıl düşünüyorsunuz.....Allah hepinizin yardımcısı olsun ...hepiniz tazecik annelersiniz

ben sezeryan düşünüyorum cnm
bu arada hoşgeldinnnn

brck sezeryan cok zor cok ağrın falan oluyoo en güzelı normal bence son tercıhın o olsun cnm
sancı anne ıle bebek arasındakı sevgıden öle düşün Rabbımın armağanı

melodicim hoşbuldum canım.evet düşünüyorum başladık tedaviye inşallah hiç bekletmeden gelir hatta gelmiştir.sen nasılsın canım.

yok valla ondan değil ne yengelerım ne ablalarım hepsı normal doğurdu benım neyım eksıkson çare sezeryn

bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle normal doğum diyrum en sağlıklısı en güzeli ama hamile kalınca 39. haftama gelince fikrim korkudan değişir gibi geliyor
kimisi pıt diye doğuruyor ama zorlanan da var dr güvenmek lazım sanırım en güzel onlar fikir veriyor

spediiii geçmiş olsun cnm...dişin ağrı yapmış,ama gitmişsin dr.a iyi etmişsin ihmale gelmez...

brckkkk yavru kuzum normal doğumdan korkuyom demişin ya,şimdi çevremde kimi görsem aman normal doğum yap diyorlar...
ben de inatla normal istiyorum ama kısmet tabi...bak bal kız normal giderken her şey son dakika o kadar sancıya rağmen açılması olmayınca sezaryen oldu...Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere de...

ada arabanızı güle güle kullanın çok güzel ama işllh hafif bişidir ablamda bu tarz almıştı hantal diye hiç kullanamadı daha pratik bişi aldı sonradab baston arabalardan...

adacım güle güle kullan cnm

teşekkürler garular :)))
aksine çok rahat bir kullanımı var biz de ilk başta bu tarz modeller de tereddütlüydük ama inceleyince öyle olmadığını anladık...tek elle falan rahatça kapatabiliyoruz...

iyi olmuş sonra daha çok çekerdin allah korusun...biz de iyiyiz şükür cnm...ağrımız falan yok kaç gündür aman böyle devam etsin...
bademim de bir kıpırdak bugün sorma gitsin,yerinde durmuyor :)))

büyüdükçe her haraketini hissediyorsundur.
darısı başımıza valla sizi görünce hevesleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…