Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kızlar dün doktora gittim ense kalınlığı için.
Kan almadı sadece ayrıntılı olarak ölçümler falan yaptı bi 10-15 dk kaldım muayenede..
Sanırım 3 lü falan yapar sonra..
Bebişi gördüm büyümüş kocaman olmuş:)Işıkları kapadı karşıdma lcd ekran keyifle izledim.
Önce korktum ben sürekli hareket etmesini bekliyordum:)Dedim kalp atışı varmı?Var var dedi rahatladım.
doktor hareket etsin die ultrason cihazsıyla karnıma vuruyo bebek zıplıyo okadar güzeldiki
Çok hoşuma gitti kahkahalarla güldüm tutamıyorum ama kendimi Doktorda başladı gülmeye.Dedi gülme ölçüm alamıyorum:)Zar zor tuttum kendimi.Sürekli ultrasonla tıklattı karnıma doktor bebişim zıpladı:)Dedim kalp atışlarını duymak istiyorum lütfen.Dinleteceğim dedi şükür o seside duydum..İçimde bu kadar canlı bi varlık olduğunu ilk kez hissettim diyebilirim..Ben artık tek değilim 2 kişiyim bunu daha iyi anladım..
Cinsiyetini sordum ık mık etti.Sağlığı çok yerinde herşeyi önemli olan bu şuanda dedi.
2 hafta sonra gel cinsiyetine bakalım dedi.
Ama eminimki gördü cinsiyetini adım gibi eminim:)Söylemek istemedi yada eminmi olamadı bilmiyorum:)
Bizden bu kadar kızlar darısı başınızaa..
Ayrıca 12+3 üz bugün 2 gün daha yaklaştık sata:)aramız kapanıyo sanırım 1 yada 2 gün kaldı:)
Tahmini doğum tarihi 30 eylül:)

maşallah cnm sizee..
her muayene böyle güzel geçsin inş bundan sonraa..

brck senın paşan olcek gıbı hee hayırlısı olsnnn belkıde prenses ayy demedı dımek meraktan çatlar ınsan
ne zmn gtcen bı daha

casperr paşann nasıl

maşallah cnm sizee..
her muayene böyle güzel geçsin inş bundan sonraa..
aminnn cnm inşallah...
çok güldüm ama yaa çok komikti
brck senın paşan olcek gıbı hee hayırlısı olsnnn belkıde prenses ayy demedı dımek meraktan çatlar ınsan
ne zmn gtcen bı daha
vallahi bilmiyorumki cnm neyim olacak 2 hafta sonra çağırdı:)
herkes paşa olacak gibi dio hayırlısı bakalım

a.s. maşallah kuzusuna:)

oy maşallah kuzuna cnm:)

ayyy brckk ne hoşş annatmısın kızzz hade gözünaydınn bebişede maşallahh
kızçen olcek gibi geçiyo içimden tabi hayırlısı olsunda
aa bu arda cahil diceniz ama nedemek 2 gün kaldı sata nasıl yaniii anlamadım:26::26::26:

a.s cnmm sende selam larımızı sölee net alsınlar ama yaaaaaaa
ebrar dimi kesin bebişin adı

teşekkür ederim cnmm
cnm sat en son adet olduğum tarih demek.yani günün o tarihten başlıyo ya bebiş hesaplanırken o cnm.Olsun neden gülelim bende bilmezdim hiç

teşekkür ederim cnmm
cnm sat en son adet olduğum tarih demek.yani günün o tarihten başlıyo ya bebiş hesaplanırken o cnm.olsun neden gülelim bende bilmezdim hiç

ama ben çocuk doğurdum laaa
yaa sati biliyomda neyi yakalamaya çalışıyon onu anlamadımmm
Yada niye yakalamaya çalışıyon

selam kızlar nasılsınız?
casper mutludan hber getirmişsin a.s canım sende selam söyle.

brck bütün muaynelerin böyle keyifli geçsin inşallah. cinsiyeti öğrenmene az kaldı demek heyecanla beklemedeyim.

organik nasılsın canım. senin cinsiyet belli olmuş muydu?

hoşgeldiniz alya melodi

hayır canım belli değil daha

Merhabalr herkese

brck ne hoş şeyler demi bizimkide 11 haftada öle uyuyodu ben öksürünc bi sıçradı kuzum ne gülmüştük ekrana yapışımmm annecimm özür dilerim diyesim gelmişti

benim içimden seninle ilgili erkek geçiyo nedense sağlıklı olsunda bence doktorlar tam net olmadan sölememeli bak bizimkine erkek dedi sonra kız dedi insan bi tuhaf oluyo nedense

pazarteside pek edepsiz ayakları hep açıktı demişti :)

herkesler iyidir inşallah

hoşgeldin kelebekçimmm

herkes erkek dio yaa:)
bi alya kız dedi bakalım onun dediğimi tutacak:)
ultrason kağıdına baktım şimdi sex -female yazıyo kız dişi demek anlamadım valla :)

ne zmn gtcen bı daha

casperr paşann nasıl
iyi galiba teyzesi bu gece rahat uyuduk şükür ama bugün farklı hareket ediyo sanki ya acaba yer mi değştiriyo
a.s cnmm sende selam larımızı sölee net alsınlar ama yaaaaaaa
ebrar dimi kesin bebişin adı
a.slm canm ilettim hep slmlarınızı
evtt ebrar olmuş canm kaynanası surat yapıyomuş hala

a.slm canm benmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…