Kızlar dün doktora gittim ense kalınlığı için.
Kan almadı sadece ayrıntılı olarak ölçümler falan yaptı bi 10-15 dk kaldım muayenede..
Sanırım 3 lü falan yapar sonra..
Bebişi gördüm büyümüş kocaman olmuş:)Işıkları kapadı karşıdma lcd ekran keyifle izledim.
Önce korktum ben sürekli hareket etmesini bekliyordum:)Dedim kalp atışı varmı?Var var dedi rahatladım.
doktor hareket etsin die ultrason cihazsıyla karnıma vuruyo bebek zıplıyo okadar güzeldiki
Çok hoşuma gitti kahkahalarla güldüm tutamıyorum ama kendimi Doktorda başladı gülmeye.Dedi gülme ölçüm alamıyorum:)Zar zor tuttum kendimi.Sürekli ultrasonla tıklattı karnıma doktor bebişim zıpladı:)Dedim kalp atışlarını duymak istiyorum lütfen.Dinleteceğim dedi şükür o seside duydum..İçimde bu kadar canlı bi varlık olduğunu ilk kez hissettim diyebilirim..Ben artık tek değilim 2 kişiyim bunu daha iyi anladım..
Cinsiyetini sordum ık mık etti.Sağlığı çok yerinde herşeyi önemli olan bu şuanda dedi.
2 hafta sonra gel cinsiyetine bakalım dedi.
Ama eminimki gördü cinsiyetini adım gibi eminim:)Söylemek istemedi yada eminmi olamadı bilmiyorum:)
Bizden bu kadar kızlar darısı başınızaa..
Ayrıca 12+3 üz bugün 2 gün daha yaklaştık sata:)aramız kapanıyo sanırım 1 yada 2 gün kaldı:)
Tahmini doğum tarihi 30 eylül:)
aminnn cnm inşallah...maşallah cnm sizee..
her muayene böyle güzel geçsin inş bundan sonraa..
vallahi bilmiyorumki cnm neyim olacak 2 hafta sonra çağırdı:)brck senın paşan olcek gıbı hee hayırlısı olsnnn belkıde prenses ayy demedı dımek meraktan çatlar ınsan
ne zmn gtcen bı daha
biraz önce mutluyla konuştum çook slm var hepinizee
şükür baya toparlandım dio ebrar kuzusu da iyiymiş..
bi kaç gündür tuvaletini yapamamış ama ağrısı falan da yokmuş bugünde yapmazsa yarın hastaneye gidecekmiş..
uykusu da ilk günlerde düzensizmiş ama maşallah düzene girmeye başladı dio..
Kan almadı sadece ayrıntılı olarak ölçümler falan yaptı bi 10-15 dk kaldım muayenede..
Bebişi gördüm büyümüş kocaman olmuş:)Işıkları kapadı karşıdma lcd ekran keyifle izledim.
Önce korktum ben sürekli hareket etmesini bekliyordum:)Dedim kalp atışı varmı?Var var dedi rahatladım.
doktor hareket etsin die ultrason cihazsıyla karnıma vuruyo bebek zıplıyo okadar güzeldiki
Çok hoşuma gitti kahkahalarla güldüm tutamıyorum ama kendimi Doktorda başladı gülmeye.Dedi gülme ölçüm alamıyorum:)Zar zor tuttum kendimi.Sürekli ultrasonla tıklattı karnıma doktor bebişim zıpladı:)Dedim kalp atışlarını duymak istiyorum lütfen.Dinleteceğim dedi şükür o seside duydum..İçimde bu kadar canlı bi varlık olduğunu ilk kez hissettim diyebilirim..Ben artık tek değilim 2 kişiyim bunu daha iyi anladım..
Cinsiyetini sordum ık mık etti.Sağlığı çok yerinde herşeyi önemli olan bu şuanda dedi.
Ama eminimki gördü cinsiyetini adım gibi eminim:)Söylemek istemedi yada eminmi olamadı bilmiyorum:)
Ayrıca 12+3 üz bugün 2 gün daha yaklaştık sata:)aramız kapanıyo sanırım 1 yada 2 gün kaldı:)
biraz önce mutluyla konuştum çook slm var hepinizee
şükür baya toparlandım dio ebrar kuzusu da iyiymiş..
bi kaç gündür tuvaletini yapamamış ama ağrısı falan da yokmuş bugünde yapmazsa yarın hastaneye gidecekmiş..
uykusu da ilk günlerde düzensizmiş ama maşallah düzene girmeye başladı dio..
teşekkür ederim cnmmayyy brckk ne hoşş annatmısın kızzz hade gözünaydınn bebişede maşallahh
kızçen olcek gibi geçiyo içimden tabi hayırlısı olsunda
aa bu arda cahil diceniz ama nedemek 2 gün kaldı sata nasıl yaniii anlamadım:26::26::26:
teşekkür ederim cnmm
cnm sat en son adet olduğum tarih demek.yani günün o tarihten başlıyo ya bebiş hesaplanırken o cnm.olsun neden gülelim bende bilmezdim hiç
ama ben çocuk doğurdum laaa
yaa sati biliyomda neyi yakalamaya çalışıyon onu anlamadımmm
Yada niye yakalamaya çalışıyon
selam kızlar nasılsınız?
casper mutludan hber getirmişsin a.s canım sende selam söyle.
brck bütün muaynelerin böyle keyifli geçsin inşallah. cinsiyeti öğrenmene az kaldı demek heyecanla beklemedeyim.
organik nasılsın canım. senin cinsiyet belli olmuş muydu?
aaaaa evt ne güselll senle bilgi alışverişi yapabilirizaaaa bebişlerimiz aynı yaşlarda sayılır....
hoşgeldiniz alya melodi
hayır canım belli değil daha
hoşgeldin cnmmmselam kızlar nasılsınız?
brck bütün muaynelerin böyle keyifli geçsin inşallah. cinsiyeti öğrenmene az kaldı demek heyecanla beklemedeyim.
aaaaa evt ne güselll senle bilgi alışverişi yapabiliriz
hoşbuldumm şikerimm nasıl gidiyoo hamişlik
sen işbaşı mı yaptınn tatlımmm
aaaaa evt ne güselll senle bilgi alışverişi yapabiliriz
hoşbuldumm şikerimm nasıl gidiyoo hamişlik
sen işbaşı mı yaptınn tatlımmm
iyi galiba teyzesi bu gece rahat uyuduk şükür ama bugün farklı hareket ediyo sanki ya acaba yer mi değştiriyobrck senın paşan olcek gıbı hee hayırlısı olsnnn belkıde prenses ayy demedı dımek meraktan çatlar ınsan
ne zmn gtcen bı daha
casperr paşann nasıl
a.slm canm ilettim hep slmlarınızıa.s cnmm sende selam larımızı sölee net alsınlar ama yaaaaaaa
ebrar dimi kesin bebişin adı
selam kızlar nasılsınız?
casper mutludan hber getirmişsin a.s canım sende selam söyle.
organik nasılsın canım. senin cinsiyet belli olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?