vay vayy inci hanıma bak babaya düşkün
maşallah ona yaa
benm oğlumda resmen babasıyla sohbet edio eşim bişi dio o vuruyo ne dese tepki verio
valla bütün zahmeti biz çekelim o babasına düşkün olsun...vay vayy inci hanıma bak babaya düşkün
maşallah ona yaa
benm oğlumda resmen babasıyla sohbet edio eşim bişi dio o vuruyo ne dese tepki verio
sorma canım.. kız milleti işte... erkek olunca herşey değişiyorr:)ayhhh yirimm onuu babaya şimdiden nazlar başlamışş
bu kızlarr hep böylemiiii yahuuuu:)
valla benim oğlum tam tersiydi.eşime bak bak nasıl dolaşıyor derdim heyecanla hani hani bakayım der o elini karnıma koyar koymaz büdüşüm dururdu.eşim nasıl kıskanırdı.
selam kızlar nasılsınızz
saol canm benmm evt ya geçio vallacasper maşallah 31 hafta olmuşsunuz.ne çabuk geçiyor günler.yerim ben paşayı.
ahh ahh sorma canm ama olsn çok güzel kıpır kıpır olmaları :)valla bütün zahmeti biz çekelim o babasına düşkün olsun...
aman seninkine de maşallah:)
sorma canım.. kız milleti işte... erkek olunca herşey değişiyorr:)
:))
evt tersiymiş vallaa...
bir gece eşim eli karnımda uyudu... kızım durmak bilmedi... benimde hoşuma gidiyo tabi hareketleri... hanfendi pes edene kadar bekledim:)
foto ekledim kuzu uyandı ama bırakırsa gelcem muckkk
hoşbuldum cnm maşallah size kıpır kıpırsınız:)hoşgeldin canım..
biz iyiyiz çok şükür, siz nasılsınız?
canm daha duurr göbüş birden bi büyücekhoşbuldum cnm maşallah size kıpır kıpırsınız:)
bizde iyiyiz şükür ben daha hiçbişi hissetmiyorum bzn içimde baloncuk patlar gibi oluyo ama gazdan sanırım:) sadece karnım büyüyo ondada çok büyümemiş dediler aynısın diyolar bana biraz karnım çıkması dışında tabii:)
Skip hop playspot interlocking foam tiles | Cover and jumpers | Babycare EurekaKids
kızlar patronum bunu getirdi bana kızının oyun halısı yepyeni ama mozaik gibi kutusuna koymuş getirmiş.verme abinlere sen kullanırsın dedi:)zaten bizim kız yürüyor.bi kaç parçada eşya getirmiş bi kaçını bana verdi kendine sakla die kalanıda abimlere..erkek olursa die koyu renkleri ayırdık.
bi arkadaşıda bebek telsizi ve süt sağma makinasını verecek yer arıyomuş kaliteli dedi.onlarıda ben alıcam iyi oldu telsiz çok istiyodum
canm daha duurr göbüş birden bi büyücek
27 28 e hele bi gelin de görün ondan sonra nasl hızlı büyüyo
ohh iimiş brckmm güle gülle kullannn
hoşgeldin cnmmm iyiyiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınızz
balcım bu nasıl bi güzellik maşallahfoto ekledim kuzu uyandı ama bırakırsa gelcem muckkk
hoşbuldum cnm maşallah size kıpır kıpırsınız:)
bizde iyiyiz şükür ben daha hiçbişi hissetmiyorum bzn içimde baloncuk patlar gibi oluyo ama gazdan sanırım:) sadece karnım büyüyo ondada çok büyümemiş dediler aynısın diyolar bana biraz karnım çıkması dışında tabii:)
hoşbuldum cnmm
hehehe:)
ağustos annelerine bakıyorumda karnı baya büyük olanlar var maşallah:)
en çokta telsize sevindim çok istiyodum çünkü:)
yakında çıkmaya başlar canm merak etme
benm 17 18deyken falan belli bile deildiaz bişicik çıkmıştı ama şişko göbüşü gibi duruyordu hamile göbeği gibi deildi
böcük; bağlantıdan WLAN sihirbazını seç.. ordan çıkan ağlardan şirketi seç... şifresini gir ve bağlan.....
sabah bizdede oldu telsiz muhabbeti
eşim alay ettiaşkm odadan çıkıp bebeğin yanına gitmen 5 adım nasıl duymucan die ahh ahh
sağol kuzummmbakalım bizimde çıkar yakınlarda:)
hoşbuldum biricik ii sağol sende iyisin umarım güle güle kullan şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?