Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aaa geçmiş olsun cnm böbreklerde taş sorununmu var off onunda ağrısı be çekmedimde çekenlerden biliyorum,Allah şifa versin cnm biran önce

sağ ol cnm...
evlenmeden önce 3 kez düşürmüştüm...
1 ay önce 4.yü düşürdüm...ve yine ağrılarım var inşallah 5. ama son olacak...
sen nasılsın bebişin nasıl???
cinsiyet???

sağ ol cnm...
evlenmeden önce 3 kez düşürmüştüm...
1 ay önce 4.yü düşürdüm...ve yine ağrılarım var inşallah 5. ama son olacak...
sen nasılsın bebişin nasıl???
cinsiyet???

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

bende grip nezle arası bişi oldum atlatamadımda daha, bebiş iyidir heralde şükür bi sıkıntımız yok cinsiyet henüz öğrenemedik göstermedi velet:)

organikim yannış yere yazdımm alıntıyı sil bacım yafssssss

Son düzenleme:
organikimm alıntını düzelt kuşummmmmm
karışmış trafikkk

organiğim sağ ol kuzum...
sana da çok geçmiş olsun...dikkat edeceğiz artık daha da fazla kendimize...yavrularımız için ilaç ta kullanamıyoruz çünkü...doğal besleneceğiz ne yapalım...

olsun annesi gösterir kuzun...benimki de 17. haftada falan %80 kız diye gösterdi kendini...20. haftamız da %20 lik dilimde olduğunu öğrendik paşanın
hayırlı,sağlıklı evlat olsun da gerisi mühim değil...

sağol cnm

amin inşallah aaa seninde enteresan olmuş 20.haftaya kadar beklemek en sağlıklısı demek:)gerçi daha erken belli olup doğru çıkanlarda var napalım sağlıklı olsunlarda cinsiyeti geç öğrenelim

dizi annem diziii
olsunnn olur yine parise seyehatlar bebişiniz büyüsün deee

anladım kız:)

"nedemek bacımdan" sonra noktalama işareti koymamışım onu alıntıyı düzelttiğim için yazmıştım:)

öyle valla o sağlıcakla gelsinde biz razıyız bisüre seyahatlere ara vermeye:)

Günaydın herkese dün gece 2 de anneciğim eşim falan abiciğimin yemin törenine gittiler ....

az önce aradım bekliyolarmış törenin başlamasını

hayırlı cumalar kızçeler

kelebekımmm hayırlı teskereler şimdıden cnm ne heycnlı ne gururlu bı durum

günaydın güzellerr..
dün oğluşumu görmeye gittimm gelişimi yolundaymış herşey normal dedi dr teyzee
hatta doğum pozisyonu da almş paşacımm..
bunu babamız duyunca artık doğsun o zaman yaa demeye başladı

raporumuzu aldık biraz önce muhasebeyede yolladık artk her an işten çıkcak gibiyim ya ohh nasıl huzurluyum

hastanede işimiz 4de bitince işe gelmedik kocemle gezdik oğluşumun bezini aldık :) yarında biberon suluk onları alıcazz gelsiin paşamm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…