hoşgeldiinn fıstıııkkkkkızlaaaaaaaaar slm nasılsınız
ınş.sıkıntısız geçer cnm yaa ınşpaşan bereketıyle gelsn
patron değil mı hepsı aynıyazın günde 1 saat gec cıkıyoz ama gec gelın demez 6 günde 6 saat yapar
kızlaaaaaaaaar slm nasılsınız
annem hoşgeldin nerdesin sen yaaa
hoşgeldiinn fıstıııkkkk
inş canmm
amaann derler mi hiç kuzum yaa
hoşbuldummm...
çok yoğundu işler kızlar değişiklikler oldu falan filan hayat telaşı işte fırsat bulup bi giremedim... herkes iyi mi yok dimi bi sıkıntı?
hoşbuldummm...
çok yoğundu işler kızlar değişiklikler oldu falan filan hayat telaşı işte fırsat bulup bi giremedim... herkes iyi mi yok dimi bi sıkıntı?
ayy canm özlettin ama yaa
iyiyiz valla ben oğluş büyütüyom teyzesii kocaman oldu paşam
Allaha şükür herşey yolunda kuzucum...
bebiş nasıl üzmüo dimi seni...
üzmezmi teyzesii
sürekli midem bulanıyo istifra ediyorumiştahım yokk...
ama olsun inşallah geçecek bu günler..
ben de sizleri çok özledim ama o değil de casper 51 gün mü kaldııııııııııııııııııııııııııııay maşşallah kuzuma ya kocaman olmuş casper hazırlıklar ne durumda ne çabuk geçiyo zaman ya
selam hatuşlar,,
haftaya işbaşı yapcam,, son iş gününü inci meleğimle gezdik, doktor kontrolümüze gittik, alışveriş yaptık geldik,, hava nasıl sıcak piştim valla..
çoook gerginim 6 ay nasılda geçiverdi ve benim işe dönüş vaktşm geldi,, aksi gibi salı günüde evlilik yıldönümümüz, herhalde haftasonu çıkar bi yerlere gideriz kutlamaya..
herkesler iyidir inşallah,, öptük sizi..
kıs caspersy Ömer Asaf ne zaman geliyo,, herşeyleri hazırmı kuzunun beşiğini falan aldınmı :)
hayırlısıyla gelsin kuzu,, sen işten tamamenmi ayrılcan canım,, ama şu anda ayrılma ki doğum izni kullanabil ve bu iznin parasını devletten alabilesin.. konuştunmu bunu patronla.hadi bakalm hayırlısı canmm ayy 6 ay ne zaman geçmiş yaa maşallh kuzunda büyümüştürr..
ömer asaf 50 51 güne gelio inş canm :)
hazırlamaya çalışıyoruz vallaa
ayy beşik konusu muamma patronumuz alacak ama hala hadi alalm demedi ben beğendm 2 3 haftaya işi bırakcam bişi demezse gider alırımm
canm geri dönmücem ama dedim doğum parası almak için rapor aldım geri döncekmişim gibi evraklar hazrlandı tatlmmhayırlısıyla gelsin kuzu,, sen işten tamamenmi ayrılcan canım,, ama şu anda ayrılma ki doğum izni kullanabil ve bu iznin parasını devletten alabilesin.. konuştunmu bunu patronla.
pnarcımmm h geldın cnmm olsun cnm yaa para kazanmakta evlatlara yapılan en büyük ıyılık değil mı tabıkı cok zordur ama hayat şartları kuzum
ıncı meleğinin yenı resımlerı yok mu
casprr bacım ben sana ne dıommm de adama ne zmn alcenn ben beğendım şu kadar almıycaksan ben alırım deazcık yüzsüz olmak lazım
o unuttu numarası yapıyo kesın çakallll
günaydn böceemm..
amaann ne dicem canm ya unuttu numarası yapıo çakall
beğendim zaten işten çıktığımın ertesi günü gider alırımm kendisi alalım demezse
ne pinti adam lenn
acep benım olsa patronum alır mı
hamış olsam benı işten atarlar benceuğraşmazlar süt izni şu bu
hee paraları götürcek ya öbür tarafaa..
ben işe geri dönsem banada vermezlerdi zaten 2 saat süt izni falann
insanda şans olacak
pekı bu ınsalr napcak çalışıo dıye cocuk yapmasın mı
valla ben pek güvenmıyorum o konuda
patronun geçen bı arkadaşı geldı heer gelmesınde benı ıstıyoo yanına patron vermem dıo
geçen onun asıstanı doğum yapmış adam arabasıyla kızı günde 2 3 kez göturup getıyormuş
benım patron ne dese beğenırsın
ne uğraşıyon kov gtsıncıddı mı bılmem ama dımekkı bırazı cıddı
bana 1 2 saat ızın vermeyen ınsan hıc hamıleyken dr gtcen süt ıznı yok ücretsız ızın hıc ama hıc sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?