günaydınn kızçelerrrrrrrr
okadar yorgunum kii kolumu kaldıracak gücüm yok inanınnnnn
c.tesi sabah 08:30 dann hiç duraksız c.tesi gece 12 ye kadar iş yaptım hiç duraksız
cam pencere kapılarrr perdelerrrr akla gelicek herşey banyo wcc mutfakk heryeri temizledik
bir nevi bahar temizliği oldu saolsunn annem öğlen geldi yardıma halbuki gelmesin yorulmasın diye ona bişiy demedim anlamış benim temizlşk yaptığımı sürpriz yapmış bana Allah razı olsunn
kocem de yoktuu olsa zati napcak daaa
valla bittim bittim ama evim mis oldu
kadın çağıracaktım yine beğenmem etmem diye çağırmadımm ama inanın tırnaklarım bile ağrıyorr
çam mak 2 gündür duraksız çalışıyorrr
ne çok sızlandım dimi
ha bide bunun üstüne dün çaya arkadaşlarım geldilerrrr
tabu oynadık eğlendik yine ama ben sadece börek yaptımm onlar herşeyi hazırlamışlar sağolsunlar gece 12 de gittiler
tabi bu arda kızçemi ihmal etmedimm dün kahvaltıdan sonra gezmeye çıkardık kuzumu
sipidimmm valla ben kk dakı garularla buluşmayalı yıllar oluyoevlendım ve buraya taşınalı buluşmalar hayal oldu ama cok özledımm
sen cok ıyı etmışsın
kocen nerdeydı
bende annemlere gıttım yattık kalktık ela kuzummu sevdım gezdık öle geçtı gıttı 1 güncük tatıl
ohh artık ben annemin evine el süremiyorum o bana geliyo ahh anam ahhhhhbenimde bu haftaki hayalim camlarımı tüllerimi halletmekti ama yine olmadı
annemin evini halletim
alya ben yoruldum okurken ınanben annemler gttıkten sonra yapcemm nisan sonu olcek ama napım
sımdılık annemlerle vakıt geçırmek tatlı gelıyoo
ellerıne sağlık cnmmmohh mis olmuştur şimdık evın
sipidimmm valla ben kk dakı garularla buluşmayalı yıllar oluyoevlendım ve buraya taşınalı buluşmalar hayal oldu ama cok özledımm
sen cok ıyı etmışsın
kocen nerdeydı
bende annemlere gıttım yattık kalktık ela kuzummu sevdım gezdık öle geçtı gıttı 1 güncük tatıl
ohh artık ben annemin evine el süremiyorum o bana geliyo ahh anam ahhhhh
bu arda okudumda anacına geçmiş olsunnn
benimde uzun süre olmuştu öyle katılayım dedimcesur güzeller bi ara toplaşak aslında
kocem iş için eğitimdeydi
böcüküm yafrum sen anlarsın beni oraya yazmadıklarımda var bide kızı gezmeyede çıkardım dünn odahada yordu inan bacaklarım kolum kanadım tutmuyo çok yordum kendimi çokkkkkk
aslında hata yapıyorum sakat olucam ama napim içim rahat etmiyo yaaaaaaaa
edaya gtmeyı cok ıstıyorumm msjlaşıyoruz süreklı
pasaklımlada aynen
leyla ıle hıc görüşmedımmm
ama süper olur
ayarlarsak bıgun olur ınş cnm
anlamam mı cnm bıde cocuk var senın daha yorucudur ama rahat etceksın
bende bakalım eşim gıderse falan dıye halılarımıda veremıyorum eğer taşnırsam yazın verırım dıyorum ve koltuk kılıflarımıda değiştrcemm
koltuk renklerınden sıkıldımmm
aynen canım görüşebiliriz aslında bi haftasonu..
eda ile bizim ev bildiğim kadarı ile yakın. bi haftasonu ayarlayalım bize gelsenize sende biliyorsun eve eda da bulur.
ulaşırız işte kızlara eda ile de bi konuşayım
edanın önce eşinin kardeşi cıddı hastaydı şimdıde annesı cnm cok yoğundu
konuşalm onunla bı ara yol buluruz
dün kocemın bı arkadaşını daha işten cıkarmışlar senın koce tanır feratcok üzüldüm yaa eskılerı çıkartıolar hep
evet canım ama ikisi de iyi çok şükür
evet bende tanıyorum... hayırlısı olsun üzüldüm ama ya
ıyı olsun yaa melek arkadaşım cok üzüldü cunku
bende gördum 2 hafta falan önce dedım burda bı arkadaşın vardı müdür çağırmıştı cok üzgündü noldu dedım eşimin aklına geldı arıycaktı bulamadı nosunu
senın eşinde var mı dıye arıycaktı
üzüldüm ama eşime daha cok üzüldüm 6 yıllık emeğını hemen sılen bı yerden herşey beklenırşerepsızler
aynen canım yaa akşama sorarım tophaneye gideceğiz şimdi eğitimde arasam da açmaz şimdi...
onda var ise sana msj atarım.. sebep söylemişler mi ?
iyiki eşim zamanında kendisi çıkmış yabu ne terbiyesizlik
kocemı aradım unuttum dıo ama gene unutur bılıyom arkadaşı bı yere gtmış eşim onun yerıne çalışıyoo ama beleş
sebep onlarda cok eşimede senden musterı sıkayetcı demışlerdı hanı dılekçe faln demıştı eşimde dılekçe yok
bahane işte
onada demışelr
host olur musun o da olmam demışsüründüyolar resmen
hak yemenin bedelini mutlaka öderler.
kocan da en kısa sürede mükemmel bir iş bulur inşallah kafası da dağılır..
bıde eleman cok dıyolarmış yaz sezonu gelıo mantıksızlığa bakar mısn
amın cnm ınş valla öle cok ıstıyorumkı ben katlanıyorum buraya bu sıkıntıya ama o ınş bıdahakı işinde sıkıntı yaşamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?