Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlarrrrrrrrrrrrr ladyyyy mi gelmiş h.sonu yaaaaaaaaaa
özledim onu yine gelsinnnnn

benide sormuş değiştişm annem burdayım gelllll

Son düzenleme:

benimde bu haftaki hayalim camlarımı tüllerimi halletmekti ama yine olmadı
annemin evini halletim

alya ben yoruldum okurken ınanben annemler gttıkten sonra yapcemm nisan sonu olcek ama napım
sımdılık annemlerle vakıt geçırmek tatlı gelıyoo
ellerıne sağlık cnmmmohh mis olmuştur şimdık evın

sipidimmm valla ben kk dakı garularla buluşmayalı yıllar oluyoevlendım ve buraya taşınalı buluşmalar hayal oldu ama cok özledımm
sen cok ıyı etmışsın
kocen nerdeydı

bende annemlere gıttım yattık kalktık ela kuzummu sevdım gezdık öle geçtı gıttı 1 güncük tatıl

benimde uzun süre olmuştu öyle katılayım dedim cesur güzeller bi ara toplaşak aslında
kocem iş için eğitimdeydi

benimde bu haftaki hayalim camlarımı tüllerimi halletmekti ama yine olmadı
annemin evini halletim
ohh artık ben annemin evine el süremiyorum o bana geliyo ahh anam ahhhhh
bu arda okudumda anacına geçmiş olsunnn

böcüküm yafrum sen anlarsın beni oraya yazmadıklarımda var bide kızı gezmeyede çıkardım dünn odahada yordu inan bacaklarım kolum kanadım tutmuyo çok yordum kendimi çokkkkkk
aslında hata yapıyorum sakat olucam ama napim içim rahat etmiyo yaaaaaaaa

benimde uzun süre olmuştu öyle katılayım dedim cesur güzeller bi ara toplaşak aslında
kocem iş için eğitimdeydi

edaya gtmeyı cok ıstıyorumm msjlaşıyoruz süreklı
pasaklımlada aynen
leyla ıle hıc görüşmedımmm
ama süper olur
ayarlarsak bıgun olur ınş cnm

anlamam mı cnm bıde cocuk var senın daha yorucudur ama rahat etceksın
bende bakalım eşim gıderse falan dıye halılarımıda veremıyorum eğer taşnırsam yazın verırım dıyorum ve koltuk kılıflarımıda değiştrcemm
koltuk renklerınden sıkıldımmm

günaydın dicem ama öğlen olmuş yaa
ahh güzeller sizi nasıl özlüom ben yaa ahh ahh (

6 nisanda yolcuyum o zamana kadar çalışıp bırakcam işi aslında 1 2 hafta daha çalışabilirim o kadar ağırlaşmadım ama oğluşum erken gelmeye kalkarsa evdeki işlerim yetişmez..
eşimde kıyamıom artk gitmeyin dio paşamı da üzmeyim

dün oğluşumun temizlik malzemelerini aldık Allah'ım bu bebişler pek masraflı

anneannemiz bebek şekerimize 10 tane falan katkıda bulundu hatunun eli hızlı 10 dk da örüyo

ayy bide rüyamda dr bebeği besleyememişsin 900gr kalmış büyümüo diodu nasıl üzüldümm
inş öyle deildir gerçekte büyüyodur yavrum

aynen canım görüşebiliriz aslında bi haftasonu..
eda ile bizim ev bildiğim kadarı ile yakın. bi haftasonu ayarlayalım bize gelsenize sende biliyorsun eve eda da bulur.
ulaşırız işte kızlara eda ile de bi konuşayım

edanın önce eşinin kardeşi cıddı hastaydı şimdıde annesı cnm cok yoğundu
konuşalm onunla bı ara yol buluruz

dün kocemın bı arkadaşını daha işten cıkarmışlar senın koce tanır feratcok üzüldüm yaa eskılerı çıkartıolar hep

evet canım ama ikisi de iyi çok şükür

evet bende tanıyorum... hayırlısı olsun üzüldüm ama ya

evet canım ama ikisi de iyi çok şükür

evet bende tanıyorum... hayırlısı olsun üzüldüm ama ya

ıyı olsun yaa melek arkadaşım cok üzüldü cunku

bende gördum 2 hafta falan önce dedım burda bı arkadaşın vardı müdür çağırmıştı cok üzgündü noldu dedım eşimin aklına geldı arıycaktı bulamadı nosunu
senın eşinde var mı dıye arıycaktı
üzüldüm ama eşime daha cok üzüldüm 6 yıllık emeğını hemen sılen bı yerden herşey beklenırşerepsızler

aynen canım yaa akşama sorarım tophaneye gideceğiz şimdi eğitimde arasam da açmaz şimdi...
onda var ise sana msj atarım.. sebep söylemişler mi ?
iyiki eşim zamanında kendisi çıkmış ya bu ne terbiyesizlik

kocemı aradım unuttum dıo ama gene unutur bılıyom arkadaşı bı yere gtmış eşim onun yerıne çalışıyoo ama beleş

sebep onlarda cok eşimede senden musterı sıkayetcı demışlerdı hanı dılekçe faln demıştı eşimde dılekçe yok
bahane işte
onada demışelr
host olur musun o da olmam demışsüründüyolar resmen

hak yemenin bedelini mutlaka öderler.

kocan da en kısa sürede mükemmel bir iş bulur inşallah kafası da dağılır..

hak yemenin bedelini mutlaka öderler.

kocan da en kısa sürede mükemmel bir iş bulur inşallah kafası da dağılır..

bıde eleman cok dıyolarmış yaz sezonu gelıo mantıksızlığa bakar mısn

amın cnm ınş valla öle cok ıstıyorumkı ben katlanıyorum buraya bu sıkıntıya ama o ınş bıdahakı işinde sıkıntı yaşamaz

iş erkekler için daha önemli kadın çalışmasa da öyle böyle idare ediliyor. ama erkek evde durmakta istemiyor

bizim işlerde yoğun ya perşembe c.tesi fuardayım bütün gün ayakta ölcem yorgunluktn

nan garular nerdesiniz kuzu uyurken iki muhabbet edeydikkk

bu kuzu çok yoruyo beni artık ya yetişemiyroum ona göre doğurun :))

uykum kaçtı....
anam hiçbi garu gelip yazmamış şaşırdım...performansınız düşmüş nan yoksa gece çokmu çalışıyonus :)))
dikkat edin azçalışın çoğunuz hamiş zaten nası çalışıyonus anlamadım böcükte yakında yakalar bebişi :)

hepinizi çok öptüm hala göbek resmi yok piyasada ne fena garusunuz yoksa hamiş değilmisiniz şüphelenmeye başladımm...hepinizden foto yada kan tahlili istiyom :))

bu arada mutlukızdan haber varmı bebişi nasıl acep???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…