günaydınlarr
oğluş bu gece hiç uyutmadı beni ya göbeğimi ne tarafa koycam bilemedimsağa dön sola dön sonunda sabah oldu..
adacımm arabanızı güle güle kullanın canmm
sorma ya o gözyaşları yok yere akıo anlamsız anlamsız ama git gide duygusala bağlatıyo bu hamilelik beni
brckm dikkat et be kuzum ya nasıl oldu belin daha iyidir inş..
lameciimm günaydın canmm inci kuzumu öptüüümm kocamann
balıımm elayı heyecanla bekliyoruz tatlmm..
amaan isim konusunda sinir ediolar bee
ömer asaf çok uzunmuş hıh bende söylemeyin o zaman diyorum bana göre uzun deil diyorum
melodii baktım fotolaraa maşallah oğluşun nasıl tatlı nasıl yakışıklı bişi yaaf
casperım ne yalan diyim iki isim taktığım için pişmanım
bizim taraf ela diyo diğer taraf ısrarla ikisini birden kullanıyo...aman kuzu iyi düşün
Hoşgeldin cnm Allah kabul etsin annenin ellerine sağlık çok güzel olmuşlar...Elayıda çok merak ediyoruzzzz ekle en yakın zamanda...
Yok cnm bebişimin cinsiyeti belli değil.Doğmamış bebeğe don biçmiş gibi olduk bizde.
İşte kız erkek olursa hangi isimleri düşünüyosunuz die soruyolar sonrada beğenmiyolar.Vallahi inada bindirmesinler banada koymayacağım varsada koyarım
Canım evime taşınmadım en son mutfak dolapları takılıyordu.Nisan ortasına kadar taşınmam gerek napıcaz bilmiyorum bakalım bi an önce biter umarım..Buraya kira vermek istemiyorum zor olacak..Ayrıca babamada kredi çıkmadı çıkış yolları arıyoruz bugün tekrar verilecek bankaya kağıtlar hayırlısı olsun bakalım.
Özlüyoruz seni gel biran öncee yine.Elayıda öpüyorum
brck seninde kızın olcak bence :)) sağlıklı olsun..ev konusunda da biranönce içine ataydın kendini sonra koca göbüşle zor olcak..işllh hayırlısı olur cnmm
Merhabalr herkese
balımm bizde seni çok özledik alya prensesimle
dün akşam meleğimizi gördükkk ne kadar tatlı olmuş meleğim maşallah elini emiyodu sürekli aç bişey oluck sanırımmm
bide pek edepsiz apış arası hep açıkkk :)
güzel pozlar verdi 2 nisanda tekrar gidicez giderkende flashdisk götürücez ona yüklicek doktorumuz ..
sizler iyisinizdir inşallah
geçmişe bakamadım bi sorun yok değil mi ?
adınızı sevsinler alya demek hee..çok güzel isim cnm Rabbim koymak nasip etsin..nasıl merak ediyom hpinizin bebişlerini işllh benim gibi foto koyarsınız çok fena yaparım...daha göbüşleri görmedik ama neyse açmıyım kutuyu
amin canım....
oo hemde nasıl... özellikle karnımız doyunca çok hreketleniyoruzz... ve artık daa gçlü hareketeri:))
canım betanın saati hiç önemli değil... tabi tahlil sonucu eğer hamilelik varsa her geçen saat daha yüksek çıkıyor....
vay vayy inci hanıma bak babaya düşkün
maşallah ona yaa
benm oğlumda resmen babasıyla sohbet edio eşim bişi dio o vuruyo ne dese tepki verio
lamem ve casperım bu haberlerinizi okudukça duygulanıyorum yaaa..fazla katılıp paylaşımlarınız okuyamıyorum ama
balıımımmmm
aşkummmmmm
saol canm benmm evt ya geçio valla
ye paşamı
ahh ahh sorma canm ama olsn çok güzel kıpır kıpır olmaları :)
balııımm kuzunu gördüm maşallah kocaman olmuşş
hadi uyusun biraz yaa sohbet edelim
uyumuyo teyzesi hele son iki gündür gece 12 de yatıyo uyumıycam diye bi bağırması var gülüyorum yaa resmen ağlama değil bağırma :))
totonuzu kaşıyonuzdur umarım :))hoşgeldin cnmmm iyiyiz sen nasılsın
balcım bu nasıl bi güzellik maşallah
nazarlar değmesin yaaa melek bu melek
casper teyzesi teşekkür ederizzz
canım az kaldı sizede.... sizde hissetceksiniz...
kimisinin iç karnı geniş oluyorya bu yüzden geç çıkıyor...
7.aydan sonra bi göbüşüm oldu ikiz gibi :)) heç merak etmeyin hepinizin büyücek :))
nan çıkçakkkkyakında çıkmaya başlar canm merak etme
benm 17 18deyken falan belli bile deildiaz bişicik çıkmıştı ama şişko göbüşü gibi duruyordu hamile göbeği gibi deildi
en çokta telsize sevindim çok istiyodum çünkü:)
inşallah rabbim kullanmayı nasip eder kızlar.
bende daha göbiş yok
brck bende alıcam alıcam bitürlü alamadım çok gerekli ve önemli güle güle kullan cnm..arkadaşta var bigün açık unutup gelen misafir hakkında konuşunca zor durumda kalmış dikkatli olun cnm :))
organik hoşgeldin.
brck güle güle kullan canım.
bal maşallah yavruna allah nazarlasrdan saklasın.
sende kaşı koca totonu bakem :)
oyy ela kuzuyu yerim ben aynı bal yahu ne kadarda annesine benziyooo
doğdumu doğcakmı derken doğduda 2 aylık oldu bile prensess
brckk telsiz ii olmuş halıyada ben bayıldımmm güle güle kullan
cnm herkes babası demeye başladı bana benzetenler azaldı
müsaıt olunca bakcem lamem sağol
balımın prensesı kocemen olmuş maşallah
hadi sende bırak altınlarıda bebek yap...
zengin parayı sayar fakir bebeği sever misali nan nezmn yapçan yaaaa
bukdr alıntı edebildim gidiyorum kuzu şimdi emcem diye ağlar..gündüz imkansız memeyi ağzına sürmüyo gecede bağrıyo ver diye acayip bişi bu velet :))) gece tiryakisi...öpüldünüz ve
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr