Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yazık lennn kedı gıbım büzüşüp oturmuş kadın
çemkırdın aferımsana

cıks senden garu olmas. çürüdü tülbent nan!

bende para cok yenısını alırım

böcük pırlantalı olsun ama

herkes bir anda kaçtı. herkes dışarı mı çıktı işi bırakıp.

böcük pırlantalı olsun ama

herkes bir anda kaçtı. herkes dışarı mı çıktı işi bırakıp.

prılantadan aşası kurtarmaz olm benı
hanı şu haberlere cıkan var ya 2,5 kılo ve paha biçilemeyen hee laf aramızda onu bıle almayı düşünüyorumm

Vallah haklisin ne diyim ama artik bu devirde hic ir seye sasmiyorum ben bana uyana elhamdülillah uymiyana eyvallah diyorum ne yapcan ki baska...

geliyim azcuk yazdıklarına bakıyım dedim ama ben mi o yazıları okudum onlar mı beni bilmiyorum.
aklım anam da ayağında nasır gibi bişey vardı aylardır bugün aldırmaya gitti almşlar kemiği gözüküyormuş tam dikişte atamamışlar
ağrısı çoktu öğlen gördüğümde :18: iki parmak arası nasıl yaptılarsa 1 hafta raporlu evde olcak allahtan inş. ağrısı bi an önce geçer

geçmiş olsun spedim.

böcük bugün gazeteye bakmadım nan.
hergün okuyoruz
.

ceylin benim midem kaldırmaz!

melodicim teşekkür ederim

son 30 dk sonra çıkmak istiyorum artık çok sıkıldım bugün işten güçten
diş etlerimde çok fena kaşınıyor çıldırıcam neredeyse

Canım Face e koyuyorum yeni resimlere oradan bakarsın

Super o zaman canım aal parani devletten hakkın o senin

Keske olsa böyle bı hak bı dakika düşünmem çıkarım

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
yenı saate alışmak zor olmadı enazından sabah zaten erken kalkıyordum ama akşam 7 de cıkcamartık

günaydınn kızçelerrrrrrrr

okadar yorgunum kii kolumu kaldıracak gücüm yok inanınnnnn
c.tesi sabah 08:30 dann hiç duraksız c.tesi gece 12 ye kadar iş yaptım hiç duraksız
cam pencere kapılarrr perdelerrrr akla gelicek herşey banyo wcc mutfakk heryeri temizledik
bir nevi bahar temizliği oldu saolsunn annem öğlen geldi yardıma halbuki gelmesin yorulmasın diye ona bişiy demedim anlamış benim temizlşk yaptığımı sürpriz yapmış bana Allah razı olsunn
kocem de yoktuu olsa zati napcak daaa

valla bittim bittim ama evim mis oldu
kadın çağıracaktım yine beğenmem etmem diye çağırmadımm ama inanın tırnaklarım bile ağrıyorr
çam mak 2 gündür duraksız çalışıyorrr
ne çok sızlandım dimi

ha bide bunun üstüne dün çaya arkadaşlarım geldilerrrr
tabu oynadık eğlendik yine ama ben sadece börek yaptımm onlar herşeyi hazırlamışlar sağolsunlar gece 12 de gittiler

tabi bu arda kızçemi ihmal etmedimm dün kahvaltıdan sonra gezmeye çıkardık kuzumu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…