Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Olsun nan böcükte koysun göbeğini oda ilerde hamile olcak göbek olmazzsa toto kosun yüz koysun
benim makinam olsa koyarım göstermekte istiyim hakkatenfındık göbemi

Olsun nan böcükte koysun göbeğini oda ilerde hamile olcak göbek olmazzsa toto kosun yüz koysun

len sen ıyı mısn bugun sen
benım totomu olmayan göbüşümü ne etcen
hamış olsam neyse

hoşgeldin cnmm valla bende ne hissettiğimi şaşırıyorum bazen:)o kadar uğraşıp hesapladın çok sağol cnm:)

laf olsun iştee

ay ben cıkımmm balım senı coközledım ama ortak azıttı yakalarsa benı burda kovar valla:18:

nan ne ortakmış suikast düzenlicem sonunda hee

brck nen dağbaşındamısın annem konu komşudan al nan makina telefondamı çekmiy foto bize ne nan git stüdyoda çekil aç göbeeniii :))

telefonumun ne kamerası ne blututu var nan
burdakilerdende göbiş çekecem die foto isteyemem mıçıyla gülerler bana abimlere gidince bigün isterim makinalarını

len sen ıyı mısn bugun sen
benım totomu olmayan göbüşümü ne etcen
hamış olsam neyse
Brck iyi değil dr gitcek ya heyecandan neler diyo bilmiyo

brck nen dağbaşındamısın annem konu komşudan al nan makina telefondamı çekmiy foto bize ne nan git stüdyoda çekil aç göbeeniii :))

ayhhh koptumm nan ball sen beni kopardın öldürdün geberttin gülmekten allahda seni güldürsün emi

senden önce ben yok etcemde değmez laa

ayy geberdım beehee gtsın stüdtyoda cektrsın

telefonumun ne kamerası ne blututu var nan
Burdakilerdende göbiş çekecem die foto isteyemem mıçıyla gülerler bana abimlere gidince bigün isterim makinalarını

Kk da kızlar meraklarından çatlıyo de verin hele 1 kere de de de nedersen de işte

bal geldiğin nasılda belli :) sayfalar kudurmuşş :)

3 günü inşallah kabul eder patronun bence kabul eder maaşınıda kesmez hemde sana zor olmaz bana kalırsa konuş başdan hiç bakıcı falan arama
hemde annen torununa hasret kalmamış olur :)

brck fındık göbeğini yerimmmm

bende hafta sonu şöle güzel bi poz vereyim size ayva göbemle

görümcem şuan doğurdu sanırım 10:30 da ameliyata gircekti :) oda kızın adını ela naz koydu :) ne çok ela oldu bee

ortakın ınce montu vardı süreklı onu gıyerdı yağ olduu
şükür belkı cıkarrıda yıkatır

kelebeğim bunlar benlen dalga geçiyolar nan makinam yok die
hadi gözünüz aydın cnmm Allah analı babalı büyütsün

hayırlı olsun cnm yaaadıyla yaşasınnn

açıklama yapman şartmı nen nereni çekçeni sallama bakem

kelebeğim bunlar benlen dalga geçiyolar nan makinam yok die
hadi gözünüz aydın cnmm Allah analı babalı büyütsün

nan bu garular zenginnn makina alabilcek paraları var sen bakma onlara ben biliyom seni tas koymuş gibidir göbeğinn

şimdi eltimi aradım 11 : 10 girmiş ameliyata :)

Nan bu garular zenginnn makina alabilcek paraları var sen bakma onlara ben biliyom seni tas koymuş gibidir göbeğinn

şimdi eltimi aradım 11 : 10 girmiş ameliyata :)

hahahahaha tas koymuş gibi ayva göbek de bari
Görümcende bebişi sağlıcakla kucağına alsın inş.

Brck iyi değil dr gitcek ya heyecandan neler diyo bilmiyo

Ayhhh koptumm nan ball sen beni kopardın öldürdün geberttin gülmekten allahda seni güldürsün emi

senden önce ben yok etcemde değmez laa

Ayy geberdım beehee gtsın stüdtyoda cektrsın

ölmeyin nan hasretimden...

Kk da kızlar meraklarından çatlıyo de verin hele 1 kere de de de nedersen de işte

he walla bizde diyok aynından :))

bi ara lameciğimi gördüm sankilimmmm :44::44::44:

şimdi dersem patron hemen başla der bırak raporun suyunu iyice çıkaram :))
anam ela kaynıyo heryer zeynepimi kullansak acep :))
ver bakalım ayva göbeenle pozda görek suratınıda çek inanmam bakk hee pehlülde olsun nan yanında hepinizi görek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…