Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kk da kızlar meraklarından çatlıyo de verin hele 1 kere de de de nedersen de işte

açıklama yapman şartmı nen nereni çekçeni sallama bakem

indim aşağı eski bi nokia buldum kameralı çektik onunda şarjı bitti az şarja takıyolar
bu arada bana göbeğim var gibi geliyo ama resimdede pek belli değil

kelebeğim bunlar benlen dalga geçiyolar nan makinam yok die
hadi gözünüz aydın cnmm allah analı babalı büyütsün

balo giyimde buluşalım ben çekeyim bari fotonu...
Kıyamam annem sana bi makina almak lazımmm

Nan bu garular zenginnn makina alabilcek paraları var sen bakma onlara ben biliyom seni tas koymuş gibidir göbeğinn

şimdi eltimi aradım 11 : 10 girmiş ameliyata :)

rabbim yardımcısı olsun işllh kolay geçer...

indim aşağı eski bi nokia buldum kameralı çektik onunda şarjı bitti az şarja takıyolar
Bu arada bana göbeğim var gibi geliyo ama resimdede pek belli değil

bak isteyince nasıl oluyomuş...
Nan kuruttun ortalığı..şarj bile dayanamadı...

Lamem nerde bu arada????????????????????

tamam kuzum pehlülümle çekerimmm 3 kişi olarakk

bu arada bana göbeğim var gibi geliyo ama resimdede pek belli değil

ayyy bakk insan isteyince neler yapabiliyo :)

Kıyamam annem sana bi makina almak lazımmm

rabbim yardımcısı olsun işllh kolay geçer...

amin cnm aminnn

Kıyamam annem sana bi makina almak lazımmm..
alıcam bal makinada bi taşınabilsemmm ahhh hizaya koyabilsem herşeyi..
ama görülecek göbek yok resimde sanki
utandım la çekerken çaycı garuda gördü
ya bu arada annemler tapuya gitmiş kızlar.mütahit demiş 1,5 ay sürer daha kuruması lazım duvarların biraz işimi temiz yapmam lazım sonra benim başımın etini yersiniz demiş...nisan 15 ten sonra burda kira başlıyor..bi kira vermemiz lazım off offf nasıl olcak bilmiyorum.

o ay hem kredi hem kira zorlıcak sizi kuzumm kaynana söle bi ay verin ödicek gücümüz yok kredide başladı dersinn
rabbim kolaylıklar versin inş.

:) nan okadan foto çektim kendimi bi allahın kulu görmedi ne beceriksiz garusun neyse görelim bi kararı biz veririz :))

sizin mütahitte amma yawaş adam :)) geç olsunda güç olmasın vardır her işte bi hayır cnmm

o ay hem kredi hem kira zorlıcak sizi kuzumm kaynana söle bi ay verin ödicek gücümüz yok kredide başladı dersinn
rabbim kolaylıklar versin inş.

amin kızlar inşallahüzüldüm ama yaa..ya adamda haklı ev kurusun biraz dio doğru ama ne bileyim eşimin ehliyetini büyüttü onu alması lazım alamıyo şuanda onu bile kira nasıl olcak bakalım off off

ANAA patron çıktı kızlar burda iki soppet edem dedim müşteri geldi ohh gönderdim şükür..

balımm nasılsın kuzumm ela hanım anneanneyle keyif yapıo evde sen çalışıon ohh cimcime
bende gün sayıyom artk keşke bu hafta çksaydm yaa gider ayak grip fena yaptı benii

ball bi ay önceki göbüşümü gösterem mi o var pc de
albüme ekledim kuzummmm

Son düzenleme:
anaa aşk olsun hee işim varken şakır şakır yazdınız ben geldm herkesler gittii
ben gidince özlersiniz ama casper napıo evde acep dersiniz

amin kızlar inşallahüzüldüm ama yaa..ya adamda haklı ev kurusun biraz dio doğru ama ne bileyim eşimin ehliyetini büyüttü onu alması lazım alamıyo şuanda onu bile kira nasıl olcak bakalım off off

adı aklıma geldı mı ama kira kadar bişi verıyon ya başta sız vermedınız mı
ben cıkarken mesala 1 ay kira vermıycemm
onu ev sahıplerı alıyorya eve zarar verir kiracı dye arkasından yaptrma parası
ayy adı batsın unuttum

cnm sıkıntı yapma bu halinle rabbim yardım eder işllh..işyerinden çekersin 1 maaş fazladan olmazmı...taksitlede ödersinn

yerim kız seni nasılda anlatmışsın adı batsınmış

hoşgeldin canım naparsınızz
napalm canm ya öksürüp duruyoz oğluşum formunda tepinip duruyo
dünkü kırgınlığım geçti şükür ama öksürük fenaa
bal zencefil yedim portakal yiyom demin nane limon içtim ama yok ciğerlerim sökülüyo resmen

:)) yaa net al eve bak ben hemen aldım ayda 24 tl nan bişi değil :))

annemi aradım bayb tv yi açtım bakındı az diyo yerim ben onun bakınan gözlerini ya çok özledim gene (

hee bakçam göbene ama işleri kolaylıyam sağol nan çağrılarım amacına ulaşıyyy P

balıımm oğluşumun şekerini de ekledim hade bakta kaldıram..

sizinki kadar süslü deil ama napalım biz erkek adam olcaz

depozito tatlım
he sen cok yaşa

adı batsın tabee
nasıl zor gunlerdı yaa düğün kira bıde depozıtoymuşş ah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…