Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm benim kendi evim olduğu için öle bi para vermedik..ilk ay ücretsiz oturdum ev satılınca 1 ay çıkma mühleti varya..
cnm sıkıntı yapma bu halinle rabbim yardım eder işllh..işyerinden çekersin 1 maaş fazladan olmazmı...taksitlede ödersinn

bakalım rabbim verir umarım kolaylığını cnm eşimi aradım babanın borcu bitti artık yeter ödemiceksin dedim.ama babasıda ödemesse benim evime gelir icralar off offneyse foto yüklüyom bakın kızlar

oyyy maşallah oğluşuna c vitamini takviyesi iyi gelir cnm inşallaha en kısa zamanda toparlasrın kendini

brck cnm hayırlısı olsun hakkınızda,kayınpeder bi destek çıksın artık o kadara zora soktu sizi

yavruu pc olsa internet dert deil pc yok ki
oyy yerim onu ben cimcimeem tv de mi izlio oyy mis kokulu kuzumm..

bende cicilerimizi yıkadımm evimiz mis gibi dalin kokuoo

he sen cok yaşa

adı batsın tabee
nasıl zor gunlerdı yaa düğün kira bıde depozıtoymuşş ah ahh
ahh ahh valla canm yaa

saol teyzesi..
inş canm ya toplasam iyi olcak böyle hiiç mutlu deilimmm

ay bak ben bunu unuttummhayırlısı cnm ama söle ödesınler k baban neyımmm onca sıkıntı cektınız

brck hanı len yüzün
bal gelınce sorar he benden dımesı

nan okadan çığırdım suratınızıda çekin diye yok illa göbüşş sadece...

brck casperr rabbim kucağınıza almak nasip etsin bayıldım yaa..

size inat azönce foto ekledim bakın nakem kilo kalmışmı :)) kaldı tabiideee bellimi :))

Yüzümü daha önce çok koydum nan koyarım gene çekinip sora:)
koy beklıoz

gördum cnm kılon kalmammış pekk belınde ınceldı mı tmm eskı ballen nıye suratın asık senın
solgun duruyonn

casper o göbüşünü yerim bennn

brckk fındık kadan göbeğinn nan :) ne güzel kırmızı kazağa pembe oje gitmiş mi üşendin mi çıkarmaya pasaklı garuu

balll ne kadan fitsin kuzum yaaa kilodan eser yok benceee maşallah .....

ne fiti nan göbek varda belli değil siyahtan :))
10 kilo gitti işte 6 sı bende :)) sağol cnmmm

annem gitmemiş gitmemişte sabah aceleden çıktım giyicek bişi bulamadım
bal saol cnm sanada bakalım..maşallah kilolar gitmişşş

Ayyy bebek 2,950 52,5 cm miş sarımtrak ve kırmızıymış :):):) görümcem 5 kilo doğurur diyodum öle bi göbek vardık ki dana gibin yiyodu

ayyy bebek 2,950 52,5 cm miş sarımtrak ve kırmızıymış :):):) görümcem 5 kilo doğurur diyodum öle bi göbek vardık ki dana gibin yiyodu

benimde göbek çok fenaydı bee
ultrasonda 3-3,5 diyodu doktor dedi bu göbekten daha iri bebek gelir diyee

boyu çok iyi ama mşllh kuzuyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…