Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayyy bebek 2,950 52,5 cm miş sarımtrak ve kırmızıymış :):):) görümcem 5 kilo doğurur diyodum öle bi göbek vardık ki dana gibin yiyodu

aaaaa benim kuzumda 2950 52 santim doğduu sarışındı kırmızı değil hemde teysesi bembeyazzz sanki başkası doğurmuş
benim göbek de kocamandı sanırsın ikizz
ark benden 3-4 ay sonra ikiz doğurdu okadar göbek yokdu

Son düzenleme:
hello garular nasulsunuzzz?

bal geldıgını duydum demıssın kokoş garu guneşi özledım dıyeee de böhöhöhöhö

slm garular napıysınız bir slm verem dedim...çıkacağım hemen...
koceyi uyandırıp ikeaya gitcem...
okuldan sonra sağlık ocağında kontrolümüz vardı bugün...tansiyonumu ve kilomu ölçtü 2 kg. ı görünce kadın şaşırdı kaldı nasıl ya diye ben de anlamadım ama bebeğim gelişiyor anneciğine kg. aldırmıyor...kurban olurum verene...
kalbini dinledik...herbir şeyimiz normal şükürler olsun...
ordan çıktım eve geldim,hemen bir menemen yaptım...şimdi de eşimi kaldırayım aslın da bir 10 dk. var da anca uyandırırım...
geçmişe fazla dönemem...sonra okurum...kendinize iyi bakın he....

Eşim esmer ben bembeyazım nan benim bebem nasıl olur acaba ne kara olsun ne beyaz buğday tenli olsa keşke..
bide doğuyomuş kara eşim gibi

ehh sonunda gidin ikeaya kız bide uzak orası anca gidersiniz bacıcığımmm

nerdesin bacıcığımm yaaa yoksun patladım heeeeee esmoş bul çabık gel kokoşlara

tememmm gız hastaymmm acayıp bırdee o projelerde sorun cıktı ugrsyrm halaaa solım esmosadur bakam senn yukletebldnmııı whatsup ı

tememmm gız hastaymmm acayıp bırdee o projelerde sorun cıktı ugrsyrm halaaa solım esmosadur bakam senn yukletebldnmııı whatsup ı

yok annem benimki android değil yaa olmuyomuşşşş
saftrik kocemmm isstersen değişelim dedi teliiii hemennn
allam denizde kum bunda para bol zannediyooooo
ama dedim kk kayla kızlarla konuşçam diye heeee Bişiy demedi demezz benim herüff

EE DEGIS HEMN OZMN HİHİHİİ benm kocede artk alıstı kk danmı dıyr bıryle konssam hehehe

ee degıs hemn ozmn hihihii benm kocede artk alıstı kk danmı dıyr bıryle konssam hehehe

kız bacıcığım ama yazık değil mi
ekran düştü çatladıı
kaç paraya sayarlar benim alacağımda ya ıphone yadahtc kaçtan başlıyo sen biliyonn

günaydın kızlarr....
dün sabah yoktum, geldiğimde de işlerin yoğunluğundan pek bakamadım... bugün telafi ederiz artıkk..

güneşim geçmiş olsun... dikkat et lütfen kendine canım..

böcük.. bal haftada bir gün geliyor işe... bugün gelceğini sanmıyorum.

anladım cnm evdende mı gelmes acepp

günaydınlarr
hayırlı cumalar olsun inşallahh..

ayy naptıysam geçmio şu öksürük yaa
işe gelirken bi kilo limon 2 kilo portakal aldım geldm yicem yicem iyileşcem inş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…