günaydınnnn...
balımmm.. ay delimisin sen yaaa... bacım git sıcacık yatağına.. hazır ela uyumuşken, ayyy alemsin vallaa..
valla bu topikte kimse sen kadar hamarat değil heralde... tebrik ediyorum canım..
hem teyzesi biz sütümüzü yatağa girmeden içiyos.... bi de gece onun için kalkamam valla:)
organiğim ve kelebeğim hoşgeldiniz...
ayy sonra kelekçim yaaa... valla aklıma hiç ama hiçbirşey gelmiyor... offf düşünmek istemiyorum yaa...
bu arada eşinde şimdiden başlamış kızı için süslenmeyee... senin papuç damamı ne acaba:))
günaydın hatunlar....dükkanı erken açtım bol kazançlı olsun işllh :))
kuzumu emzirmeye kalktım sonra kalan sütü sağıyım dedim sütümüzü sağdım pompamızı yıkıyım derken gözüm bulaşık makinasına ilişti yıkamış yerleştiriyim sabaha zor olmasın dedim sonra pırasaya gözüm ilişti hadi doğrıyım sabah ela dan fırsat kalmaz belki hazır doğranmış dursun dedim pirinç varmı diye bakarken aklıma sütlaç geldi hadi ocağa koyayım pişsin derken aklıma siz geldiniz şimdi sütlaç pişene kdr esirim :))
ayrıca hamiş garular siz gece sütü içimyonuzmu hiç karşılaşmıyoruz????kuzularımı lütfen kalsiyumsuz bırakmayın ....
geçmişi bi okıyım neler ettiniz.....
günaydınnnnnnnnnnnn
zabanan geldık gene işe yacok yoruldum h sonu dınleneydım yaa ctesı 3 te eve dönduk kına gecesınden sabah erken kalktım 7 de kuaföre gıttım derkenn dınlenemedım akşam olsada yatsamm
balım h geldın kuşum amma iş yapmışsınn maşallahhsütlç banada yolla
Günaydın herkese mutlu haftalar diliyorum
c.tesi evdeydim dip köşe temizlik yaptım kendimi fazla yormadan ... baya leş bi duruma girmiştik
pazar günü arkadaşlar kahvaltıya geldi pek eğlendikkk evi falan topladık eşimle
bugün kızımla görüşcek açık görüş var meleğimizi çok özledikkk :) bakalım rahatı yerindemi
eşim arabaya binerken elinde bi gömlek taşıodu sabah hayırdır dedim o nedir kızımı görmeye giderken giycem kızıma şık gözükeyim dedi pek hoşuma gittti kıskanmadım değil hani
balım senin şu gece kalkmalarına hayranımmm totonu kaşı nazar değmesin
bu arada lamemle senin evlilik yıldönümlerinize 8 gün kaldı neler yapacaksınız bakalım :)
vallahi okuyunca sana binlerce maşallah demek istedim bu nasıl bir hamaratlık
ne düğünü kız haftasonu gezdin demek
eşine çok güldüm ne güzel kıız için özel gömlek falan yani ben olsam hemen kıskanırdım
ay kıskançlıktan ölecektim sabah sabah
brck karısı nerde yawww
ben de cumartesi dip köşe temizlikten sonra o günü nasıl akşam ettim bilemedim...pazar günü de sevgilimle kuzumun odası için duvar kağıdı almaya bauhausa gittik...çok güzel bir model bulduk,içime çok sindi vallahi...dönüşte tesadüf annemle babam da oradan geçiyorlarmış...bizi de aldılar...
bize gittik hep birlikte hemen aparatif bir menü ettim...yazam da size de akşam yemeği için fikir olsun...
kremalı tavuk suyu çorba
fırında köfte
pirinç pilavı
salata
yoğurt ve kola...
sonrasın da onlar gittiler...ben de tam eşofmanlarımı giyip uzanmıştım ki tv karşısına eşimin arkadaşları aradı hanımlarıyla bize bir uğrayacaklarmış...
anemmm o mayışmışlıkla ne edilir ki...çayın yanına bir kek çırptım,zeytinyağlı sarmam vardı onu hemen pişirdim,hazır da kurabiye koydum yanına...onları da öyle geçirmiş oldum...gece 12 den sonra da biten çamaşırımı astım...en son saate baktığım da gecenin 1'ydi...
şimdi de öyle uykum var ki anlatamam...
sizler napıysınız???
ayyy organikçim... acaba erkek olduğu için mi çikoılata dağıtıyor adam:))
keleekçim.. valla neden kızlar ve babalar arasında böyle bir ilişki var anlamıyorum.. bizimkide babaya hemen hareketleniyor ben elimi koyunca da hareketliysede duruyorr....
spedyycim hoşgeldin..
ayyy organikçim... Acaba erkek olduğu için mi çikoılata dağıtıyor adam:))
keleekçim.. Valla neden kızlar ve babalar arasında böyle bir ilişki var anlamıyorum.. Bizimkide babaya hemen hareketleniyor ben elimi koyunca da hareketliysede duruyorr....
Spedyycim hoşgeldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?