Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın hatunlar....dükkanı erken açtım bol kazançlı olsun işllh :))

kuzumu emzirmeye kalktım sonra kalan sütü sağıyım dedim sütümüzü sağdım pompamızı yıkıyım derken gözüm bulaşık makinasına ilişti yıkamış yerleştiriyim sabaha zor olmasın dedim sonra pırasaya gözüm ilişti hadi doğrıyım sabah ela dan fırsat kalmaz belki hazır doğranmış dursun dedim pirinç varmı diye bakarken aklıma sütlaç geldi hadi ocağa koyayım pişsin derken aklıma siz geldiniz şimdi sütlaç pişene kdr esirim :))

ayrıca hamiş garular siz gece sütü içimyonuzmu hiç karşılaşmıyoruz???? kuzularımı lütfen kalsiyumsuz bırakmayın ....
geçmişi bi okıyım neler ettiniz.....

Eşimde yok işimde ama ne güzel yazmışsın hoşuma gitti başıma gelicekleri düşündümde..Ne kadar zor! uyku paramparça.

bişi yazmamışsınız gene nan...

gidiyorum sütlaç pişti kuzu uyandı...hepinisi çoooookk öptüm...tükkana hırkıs girmiş bu arada :))

günaydınnnnnnnnnnnn
zabanan geldık gene işe yacok yoruldum h sonu dınleneydım yaactesı 3 te eve dönduk kına gecesınden sabah erken kalktım 7 de kuaföre gıttım derkenn dınlenemedımakşam olsada yatsamm

balım h geldın kuşum amma iş yapmışsınn maşallahhsütlç banada yolla

günaydınnnn...

balımmm.. ay delimisin sen yaaa... bacım git sıcacık yatağına.. hazır ela uyumuşken, ayyy alemsin vallaa..
valla bu topikte kimse sen kadar hamarat değil heralde... tebrik ediyorum canım..
hem teyzesi biz sütümüzü yatağa girmeden içiyos.... bi de gece onun için kalkamam valla:)

günaydın hanımlarrrr hayırlı haftalar çok hamaratsın ball totonu kaşıda nazar değmesin

Günaydın herkese mutlu haftalar diliyorum

c.tesi evdeydim dip köşe temizlik yaptım kendimi fazla yormadan ... baya leş bi duruma girmiştik

pazar günü arkadaşlar kahvaltıya geldi pek eğlendikkk evi falan topladık eşimle

bugün kızımla görüşcek açık görüş var meleğimizi çok özledikkk :) bakalım rahatı yerindemi

eşim arabaya binerken elinde bi gömlek taşıodu sabah hayırdır dedim o nedir kızımı görmeye giderken giycem kızıma şık gözükeyim dedi pek hoşuma gittti kıskanmadım değil hani

balım senin şu gece kalkmalarına hayranımmm totonu kaşı nazar değmesin

bu arada lamemle senin evlilik yıldönümlerinize 8 gün kaldı neler yapacaksınız bakalım :)

ayyyyy hamarat garu diyoz da boşa değil vallahi...sabahın 4 ünde bunca iş etmiş maşallah ne diyeyim :)))
canım ben şahsen şu böbrek taşı mevzusu yüzünden 2 bardak sütümü 1 bardağa düşürdüm onu da gündüz içiyorum...ben zaten anca lavaboya o da tek gözüm kapalı kalkıyorum....kaldı ki pırasa,sütlaç neyim gözüm görmez

bu arada okuldan bağlanıyorum şekerler,hepinize merhabalar

organiğim ve kelebeğim hoşgeldiniz...

ayy sonra kelekçim yaaa... valla aklıma hiç ama hiçbirşey gelmiyor... offf düşünmek istemiyorum yaa...

bu arada eşinde şimdiden başlamış kızı için süslenmeyee... senin papuç damamı ne acaba:))

ay ne bileyim kuzum ya bi yandan hoşuma gidiyo bi yandan da kıskanıyorum :)

dünde yerim ben kızımı diyerek seviyoya öle bi bakmışım ki :)

hoşbuldum cnm

ada sende hoşgeldin

kelebek maşallah kız kocana:)

bnmkide arıyo demin işyerinde arkadaşının hanımıyla hemen hemen aynıymış hamileliğimiz, çikolata dağıtıyomuş bugün arkadaşı bnmkide cinsiyetinimi öğrendin demiş, evet nerden bildin demiş:)erkekmiş onların.bakalım bizimde buluşmamıza az kaldı bebeğimle inş.öğreniriz artık:)

vallahi okuyunca sana binlerce maşallah demek istedim bu nasıl bir hamaratlık

ne düğünü kız haftasonu gezdin demek

eşine çok güldüm ne güzel kıız için özel gömlek falan yani ben olsam hemen kıskanırdım

ben de cumartesi dip köşe temizlikten sonra o günü nasıl akşam ettim bilemedim...pazar günü de sevgilimle kuzumun odası için duvar kağıdı almaya bauhausa gittik...çok güzel bir model bulduk,içime çok sindi vallahi...dönüşte tesadüf annemle babam da oradan geçiyorlarmış...bizi de aldılar...
bize gittik hep birlikte hemen aparatif bir menü ettim...yazam da size de akşam yemeği için fikir olsun...

kremalı tavuk suyu çorba
fırında köfte
pirinç pilavı
salata
yoğurt ve kola...

sonrasın da onlar gittiler...ben de tam eşofmanlarımı giyip uzanmıştım ki tv karşısına eşimin arkadaşları aradı hanımlarıyla bize bir uğrayacaklarmış...
anemmm o mayışmışlıkla ne edilir ki...çayın yanına bir kek çırptım,zeytinyağlı sarmam vardı onu hemen pişirdim,hazır da kurabiye koydum yanına...onları da öyle geçirmiş oldum...gece 12 den sonra da biten çamaşırımı astım...en son saate baktığım da gecenin 1'ydi...
şimdi de öyle uykum var ki anlatamam...
sizler napıysınız???

ayyy organikçim... acaba erkek olduğu için mi çikoılata dağıtıyor adam:))

keleekçim.. valla neden kızlar ve babalar arasında böyle bir ilişki var anlamıyorum.. bizimkide babaya hemen hareketleniyor ben elimi koyunca da hareketliysede duruyorr....

spedyycim hoşgeldin..

ay kıskançlıktan ölecektim sabah sabah

brck karısı nerde yawww

hahaha hepimizin duyguları aynı galiba

anam hamile hamile yoruyorlar yaaaaaaa
habersiz çat kapı son dk golü gibi.

hoşbuldum canım

hoşbuldum organik şekerim...hayırlısıyla öğrenin bakalım siz de cinsiyetinizi,Rabbim hayırlı evlat nasip etsin öncelikle tabi...
biz pek geç öğrendik,bizim oğluş öyle nazlıydı ki neredeyse 6 aylık olacaktı :)))
geç gösteriyor diye çoğu kişi nazlı bu kız dedilerdi ama tutmadı...Rabbim babamızın dileğini kabul etti...hayırlısı tabi...

bu arada
dr. sadi konuk eğitim araştırma hast. bahçelievler semt polikliniğine nasıl giderim aranızda bilen var mı ???

lamecimmmm pabuçlar damamı gitti dersinnn :26::26::26::26:

Geçen sabhta diyo ki biz böle sıkı sıkı sarılcaz yatcaz kızımla yatakta seni kovcazz

sorma spedyy vallahi akşamın 19:00 dan sonra hiç çekilmezdi de işte ne yaparsın eşim bir kere müsaitiz deme gafletinde bulundu...
neyseki kendi de pek yardımcı oldu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…