- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
sorma spedyy vallahi akşamın 19:00 dan sonra hiç çekilmezdi de işte ne yaparsın eşim bir kere müsaitiz deme gafletinde bulundu...
neyseki kendi de pek yardımcı oldu...
ne düğünü kız haftasonu gezdin demek
ne gezmesı cnm valla sevmıyorum ben düğünlerı yaa yakınım olmasa gtmem bılehele saçımı at kuyruğu yaptırdım saç diplerım hala ağrıyooo yoruldummm
kocem cok eğlendı ama süreklı oynadıoynakk
bıde kına gecesı harıkaydıı
köy oyunları oynandı annem erkek kılığıne gırdı erkeklerın arasına gırdı oklava ıle dövdu onları(ot topla dıoo yok dıyene dayak)
oklava kırıldı ayy gülmekten işememek ıcın tuttum kendımı
kadınlarla oyunlar oynandı harıkaydı yaa
gunaydınlar kızlarrr herkesler iyidir inşallahhbrck karısı nerde yawww
kızlar yeni dr dan geldim.kesemizi gördük çok şükür.cumaya yine randevum var.bir problem yok şimdilik.5 bucuk haftalıkmışız.
kızlar yeni dr dan geldim.kesemizi gördük çok şükür.cumaya yine randevum var.bir problem yok şimdilik.5 bucuk haftalıkmışız.
dün hava yağmurluydu kına düğün iyi olmuş yapcak başka bişey olmazdı zaten
bizim bu aralar çok şükr düğün falan yok
hoşbuldum brck sağol.cnm hoşgeldin maşallah
evde yatmak ne güzel olurduo yağmurda ben onu ısterdım mesaladınlenemıyorumkı bı hafta sonuda
dün altın aldım
2 hafta sonra yeğenıme 3.haftada kuzenıme alcemmfakırleştımmm
hadı gözün aydın cnm
ayyy organikçim... acaba erkek olduğu için mi çikoılata dağıtıyor adam:))
keleekçim.. valla neden kızlar ve babalar arasında böyle bir ilişki var anlamıyorum.. bizimkide babaya hemen hareketleniyor ben elimi koyunca da hareketliysede duruyorr....
spedyycim hoşgeldin..
hoşbuldum organik şekerim...hayırlısıyla öğrenin bakalım siz de cinsiyetinizi,Rabbim hayırlı evlat nasip etsin öncelikle tabi...
biz pek geç öğrendik,bizim oğluş öyle nazlıydı ki neredeyse 6 aylık olacaktı :)))
geç gösteriyor diye çoğu kişi nazlı bu kız dedilerdi ama tutmadı...Rabbim babamızın dileğini kabul etti...hayırlısı tabi...
bu arada
dr. sadi konuk eğitim araştırma hast. bahçelievler semt polikliniğine nasıl giderim aranızda bilen var mı ???
evde yatmak ne güzel olurduo yağmurda ben onu ısterdım mesaladınlenemıyorumkı bı hafta sonuda
dün altın aldım
2 hafta sonra yeğenıme 3.haftada kuzenıme alcemmfakırleştımmm
hadı gözün aydın cnm
gunaydınlar kızlarrr herkesler iyidir inşallahh
geldim cnm geldimmmmm
eşin kızına hazırlık yapıyor demek kıskanma cnm boşver:)ya insan tuhaf oluyor eşim karnımı seviyo sürekli ben hala utanıyomuyum çekiniyomuyum çözemedim
oy ben yerim o minnak meleğiii rabbim pıt pıtlarını duymayı nasip etsin en kısa zamanda inş nevgülümkızlar yeni dr dan geldim.kesemizi gördük çok şükür.cumaya yine randevum var.bir problem yok şimdilik.5 bucuk haftalıkmışız.
kelebekçim deseydin yaaa , ben giderim yataktan sorun değil de, emzirme vakti gelince de başının çaresine bakarsn artık:)))
nevgülüm, hoşgeldin...
organikçim.. dön artık evine yaaaa..... görüşelimm... valla özledim kızz:)
ay ilk zamanlar öle oluyor malesef cnmmmmAlışcaksın yavaş yavaş
oy ben yerim o minnak meleğiii rabbim pıt pıtlarını duymayı nasip etsin en kısa zamanda inş nevgülüm
Ay o şaşkınlıkla aklıma gelmediki
gitti birikimler heee.
yine yaparsın anacım.
yok cnm bırıkımler durıyy
iyi o zaman bizde ne olursa olsun ellememeye çalışıyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?