- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bende cnm Allah cok darda koymasın ama eşim bılmıyo onları
hanı lazım olsada yengemın derımm öle alırımda genede dıom ya ellememem lazımm bırıkım o
ev almamız dışında demem eşime
ama cok zorlancaz bu ay 3 ceyrek bırden alıncakkkocem bı iş bulaydıı
patikkkknbr kuzummmm
hayırlı cumalar garular...annem bendeydi yeni gitti kuzuda sabahtan beri uyumuyo anca fırsat buldum..dün dedim benden sonra döktürmüştürler ama nerdee....
lamem selam tatlımmmmm
böceemmm geldim ama pek duramıyom malum evde bi kuzu meeliyo arada...
gece aklıma düştün patik hem kuzuyu sallıyom hem facee girdim telden bakem dedim neler yapmış son zamanlar pek izine rastlamadım ama nerelerdesin kuşum ya özlettin kendini..dedim garu neler alıyo önceden coşturuyoduk aldıklarımızı ekleyip şimdi benim elim değmiyo alışverişe...evini tamamladınmı foto bekliyosss.....
alya pampişlerin çok cici güle güle giy hava neym atma nan reklam yapıp convers filan deyipPPP
günaydınnnnnnnnnnnn
zabanan geldık gene işe yacok yoruldum h sonu dınleneydım yaa ctesı 3 te eve dönduk kına gecesınden sabah erken kalktım 7 de kuaföre gıttım derkenn dınlenemedım akşam olsada yatsamm
balım h geldın kuşum amma iş yapmışsınn maşallahhsütlç banada yolla
günaydınnnn...
balımmm.. ay delimisin sen yaaa... bacım git sıcacık yatağına.. hazır ela uyumuşken, ayyy alemsin vallaa..
valla bu topikte kimse sen kadar hamarat değil heralde... tebrik ediyorum canım..
hem teyzesi biz sütümüzü yatağa girmeden içiyos.... bi de gece onun için kalkamam valla:)
günaydın hanımlarrrr hayırlı haftalar çok hamaratsın ball totonu kaşıda nazar değmesin
Günaydın herkese mutlu haftalar diliyorum
c.tesi evdeydim dip köşe temizlik yaptım kendimi fazla yormadan ... baya leş bi duruma girmiştik
pazar günü arkadaşlar kahvaltıya geldi pek eğlendikkk evi falan topladık eşimle
bugün kızımla görüşcek açık görüş var meleğimizi çok özledikkk :) bakalım rahatı yerindemi
eşim arabaya binerken elinde bi gömlek taşıodu sabah hayırdır dedim o nedir kızımı görmeye giderken giycem kızıma şık gözükeyim dedi pek hoşuma gittti kıskanmadım değil hani
balım senin şu gece kalkmalarına hayranımmm totonu kaşı nazar değmesin
bu arada lamemle senin evlilik yıldönümlerinize 8 gün kaldı neler yapacaksınız bakalım :)
ayyyyy hamarat garu diyoz da boşa değil vallahi...sabahın 4 ünde bunca iş etmiş maşallah ne diyeyim :)))
canım ben şahsen şu böbrek taşı mevzusu yüzünden 2 bardak sütümü 1 bardağa düşürdüm onu da gündüz içiyorum...ben zaten anca lavaboya o da tek gözüm kapalı kalkıyorum....kaldı ki pırasa,sütlaç neyim gözüm görmez
bu arada okuldan bağlanıyorum şekerler,hepinize merhabalar
vallahi okuyunca sana binlerce maşallah demek istedim bu nasıl bir hamaratlık
ne düğünü kız haftasonu gezdin demek
eşine çok güldüm ne güzel kıız için özel gömlek falan yani ben olsam hemen kıskanırdım
kızlar yeni dr dan geldim.kesemizi gördük çok şükür.cumaya yine randevum var.bir problem yok şimdilik.5 bucuk haftalıkmışız.
iiyim cnm benim...
cnmm sende hiç aklımdan çıkmıyon valla hiç vaktim yok bu aralar yine faceye bile takılamıyom birde haftasonu sınav var pofff...
ciciler almamı çok aldım cnm ekleyemedim valla ne bileyim :) bebişinle yanak yanağa önden bi foto çeksin eşin diyiver...albümüne eklersin oki cnm...
cnm bnm bayaa bitti ev ama bi kaç düşüncemi durdurdum başka düşüncem var (İstanbul la ilgili...sıkıldım buralardan)
ay ne bileyim kuzum ya bi yandan hoşuma gidiyo bi yandan da kıskanıyorum :)
dünde yerim ben kızımı diyerek seviyoya öle bi bakmışım ki :)
gunaydınlar kızlarrr herkesler iyidir inşallahh
geldim cnm geldimmmmm
eşin kızına hazırlık yapıyor demek kıskanma cnm boşver:)ya insan tuhaf oluyor eşim karnımı seviyo sürekli ben hala utanıyomuyum çekiniyomuyum çözemedim
kızlar yeni dr dan geldim.kesemizi gördük çok şükür.cumaya yine randevum var.bir problem yok şimdilik.5 bucuk haftalıkmışız.
bende cnm Allah cok darda koymasın ama eşim bılmıyo onları
hanı lazım olsada yengemın derımm öle alırımda genede dıom ya ellememem lazımm bırıkım o
ev almamız dışında demem eşime
ama cok zorlancaz bu ay 3 ceyrek bırden alıncakkkocem bı iş bulaydıı
herkse günaydın
nasılsınız canlarım inanın çok özlüyorum sizi ama bu aralar
canım sıkkın o yüzden gelemiyorum hamişlerr nasıl gidiyorrrrr
günaydın tembel garular
günaydın canım.günaydıınnn..
nasılsınız güzelliklerr ve bebişlerr..
biz son günler diye buruk buruk gelip gidioz işee(
yeni elemanın işi bırakma durumu var patroncum canm doğuma kaç hafta var demeye başladı bilesanırım biraz daha idare et dicek
off yaa ben sizi çok özlicem napcam ben sizin sohbetiniz olmadann pofff
merhaba yeni gelebildim..
deliasena iyiyim çok şükür kumbara harika oluyor hergün üzerimizdeki demir paraları atıyoruz
hoşbuldk kuzumm..güneşcim ve casperım hoşgeldiniz...
casperım, canım eğer gelebiliyorsan biraz daha gel tabi. önemli olan senin ve oğluşunun sağlığı... hem belki laptop paranı çıkartısın:)
günaydın canım.
son günlerin demek işte, daha önce mutlu kızı gönderdik işten, hatta 19 martta doğum yaptı sanırım o. şimdide sen, güle güle git güle güle gel inş tatlım.
canım senin doğum iznin bitince dönecekmiydin işe?
lame gülüm walla çalışan anne olmak çok zor hemde çoooooook
kızımın burnu tıkanıyor sürekli sümüklüde biraz
bende otri bebenin burun aspiratörünü aldım gece uyuyamıyor çünkü onu aldım die kayınvalidemlerle tartıştık
herşeye karışıyorlar yok neymiş bebeğin beynine zarar verirmişim yok neymiş onlar hiçmi bebek büyütmemişler
onlar burunlarınımı açıyolarmış felan filan iştee walla artık fenalık geldiii böle saçından tutup sürüyesim geliyo
demir para sorunu var bizde de, eşim hergün 50 km gelip gidiyor işi için, bozuk para çok lazım oluyor ona. bizim bozuk para kumbaramız eşimin pantolon cepleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?