Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bizimki biliyor hatta birlikte biriktiriyoruz kumbara yaptım her ay açıyrz çıkana dolar alıyoruz

patikkkk nbr kuzummmm
iiyim cnm benim...

cnmm sende hiç aklımdan çıkmıyon valla hiç vaktim yok bu aralar yine faceye bile takılamıyom birde haftasonu sınav var pofff...
ciciler almamı çok aldım cnm ekleyemedim valla ne bileyim :) bebişinle yanak yanağa önden bi foto çeksin eşin diyiver...albümüne eklersin oki cnm...

cnm bnm bayaa bitti ev ama bi kaç düşüncemi durdurdum başka düşüncem var (İstanbul la ilgili...sıkıldım buralardan)

otur yap nan gezcene yollıyamam ben yicem kızıma süt olsunlar P

lamem bende istiyorum uyumak ama ne bilem pek düşkün değilim uykum kaçtımmı yatakta zor duruyorum..hamaratlığın gözü çıksın işte ne edersin..
dediklerini kuzu duymasın alınır walla..yatarken başka gece başka iççen süt kuzuya yarasın cnmm

günaydın hanımlarrrr hayırlı haftalar çok hamaratsın ball totonu kaşıda nazar değmesin

nan totonuzu siz kaşıyın benim nazarımmı değcek bana

ayy garuya bak nerden hatırlıyon nan evlilik yıldönümünü..o biyana 20 gün sonrada doğum günü napçamı şaşırdım..fırsat kuponlarına bakıp değişik bişi almak istiyorum ama fırsat yokki..artık ufak bi hediyeyle geçiştircez sanırım..

kocanı daha çok kıskancan..nan benimki aşkım diyo bebemize ben öölee dudağım bükülü kalıyom (

ne tembel garusunuz bee..bide bende bebiş var ve işlerimi evden hallediyorum..siz bebiş olunca kokmayın sakın P

mersi şekerim sende kaşı amann haaa

kızlar yeni dr dan geldim.kesemizi gördük çok şükür.cumaya yine randevum var.bir problem yok şimdilik.5 bucuk haftalıkmışız.

gözün aydın canım..tacı aldın dimi bunlar vermezde iste bee pırlantalı o taç..

patiğim düşüncelerini duydum cnm senin adına sevindim ileriye dönük güzel şeyler cnm ama bi yandanda üzüldüm uzaklaşıcaksın bizden (

bebişle foto çekilirim cnm az daha büyüsün :)

garular yarın anneme gidiyorum 2-3 gün orda kalcam merak etmeyin hava değişimi :)) özlicem siziiii kuzucuklara ii bakın..kuzusu olmıyan kendine ii baksın byeeee

herkse günaydın
nasılsınız canlarım inanın çok özlüyorum sizi ama bu aralar
canım sıkkın o yüzden gelemiyorum hamişlerr nasıl gidiyorrrrr

ayyy balın albümün baktım yeni resimler eklemiş allah nazarlardan korusun ikisinide çok tatlılar

günaydınnnn:)

balım...yine bi uğramışsın.... git bakalım annene, ohh keyif yap, son günlerin canım..

efsuncum, bizde seni ok özlüyoz.....hayırdır inş??

günaydıınnn..
nasılsınız güzelliklerr ve bebişlerr..

biz son günler diye buruk buruk gelip gidioz işee (

yeni elemanın işi bırakma durumu var patroncum canm doğuma kaç hafta var demeye başladı bile sanırım biraz daha idare et dicek

off yaa ben sizi çok özlicem napcam ben sizin sohbetiniz olmadann pofff

günaydın kızlarr, yorumlarınızı zaman zaman gelip okudum azda olsa, cevap yazamadım yoğunluktan, bide memlekete gitmiştim fln filan.
nasılsınız, hepiniz iyisinizdir inş., özledim burayı sizleri.
cuma günü yine gidiyorum memlekete. bu hafta sonu kızkardeşimin düğünü var, ve ben hala kıyafet alamadım, dün akşam iş çıkışında gittim benin herifle :) ama içime sinen hiçbişi yok, napçam bilmiyom yine çıkıp bakacağız artık.

speedy sen nasılsın canım. sizin kumbara fikride güzelmiş, beğendim :)

ay ne bileyim kuzum ya bi yandan hoşuma gidiyo bi yandan da kıskanıyorum :)

dünde yerim ben kızımı diyerek seviyoya öle bi bakmışım ki :)

öyle bir bakmışsın ki şimdi aklımda tasavvur ettim seni, çok şekersin canım ya :) acaba öyle mi hissediyor anne adayları demek,

anladığım kadarıyla anne adayı olmak kadınlarda böyle değişik ama çok hoş duygulara neden oluyor demek, kelebek olsun sen ol ne kadar güzel duygular bunlar, maşallah canım.

kızlar yeni dr dan geldim.kesemizi gördük çok şükür.cumaya yine randevum var.bir problem yok şimdilik.5 bucuk haftalıkmışız.

daha önce arada gelip okuyordum tam cevap yazacakken işim çıkıyordu, bi türlü yazamıyordum. ne zamandır seni tebrik etmek istiyordum. nevgülcüm hayırlı uğurlu olsun Allah vakitli doğumlar versin şimdiden. darısı bizim başımıza.

bizde bekliyorduk bu ay bebek ama regl olunca şaşırdım biraz. neyse ilk denemede olmamasında bence sorun yoktur herhalde

canım öncelikle eşine bol kazançlı ama çok yorucu olmayan hayırlı bir iş versin Rabbim. Sende annem gibi saklamışsın birikimleri. Hatta annem 2 bilirkişiye sormuş bunu, eşimin haberi yok , dinen bir sakıncası var mı gizliden altın almamın diye :) yokmuş, çünkü o birikim yine ikiniz için yapılıyor demiş, hatta eşi memnun bile ettiği için güzel bir yanıda varmış. Bizimde düğünler var bu haftadan itibaren, sanırım 5-6 altında biz götüreceğiz :)

herkse günaydın
nasılsınız canlarım inanın çok özlüyorum sizi ama bu aralar
canım sıkkın o yüzden gelemiyorum hamişlerr nasıl gidiyorrrrr

hayırdır efsuncum, inş ciddi birşey değildir.

günaydın tembel garular

ve tekrar günaydın canım :) birikim konusunda örneğim oluyorsun haberin olsun, bide senden aldığım örneği uygulayabilsem :)

Son düzenleme:
lame gülüm walla çalışan anne olmak çok zor hemde çoooooook
kızımın burnu tıkanıyor sürekli sümüklüde biraz

bende otri bebenin burun aspiratörünü aldım gece uyuyamıyor çünkü onu aldım die kayınvalidemlerle tartıştık

herşeye karışıyorlar yok neymiş bebeğin beynine zarar verirmişim yok neymiş onlar hiçmi bebek büyütmemişler

onlar burunlarınımı açıyolarmış felan filan iştee walla artık fenalık geldiii böle saçından tutup sürüyesim geliyo

güneşcim ve casperım hoşgeldiniz...

casperım, canım eğer gelebiliyorsan biraz daha gel tabi. önemli olan senin ve oğluşunun sağlığı... hem belki laptop paranı çıkartısın:)

nevgüüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
tebrik ederim canımmm
ayyyy çok sevindiim ne kadarlık olduuu

günaydın canım.
son günlerin demek işte, daha önce mutlu kızı gönderdik işten, hatta 19 martta doğum yaptı sanırım o. şimdide sen, güle güle git güle güle gel inş tatlım.

canım senin doğum iznin bitince dönecekmiydin işe?

merhaba yeni gelebildim..

deliasena iyiyim çok şükür kumbara harika oluyor hergün üzerimizdeki demir paraları atıyoruz

güneşcim ve casperım hoşgeldiniz...

casperım, canım eğer gelebiliyorsan biraz daha gel tabi. önemli olan senin ve oğluşunun sağlığı... hem belki laptop paranı çıkartısın:)
hoşbuldk kuzumm..
canm gelsem gelsem 1 2 hafta daha gelirim ama eşim artk yollamam dio gribimde tam geçmedi ya yoruldunuz yeterr dio ayy gelsem de laptop param çıksa süper olur valla :))

günaydn tatlmm
inş canm benm çook saoll güzel dileklerin için..
geri dönmücem canm
umutsuz ev kadını olcam

ahh canım yaa kıyamam.... seni baya zorluyorlar desene...
işte onlar herşeyi bildiklerini düşünüyorlar. senden daha tecrübeli görüyorlar kendilerini, ama bilmiyorlaki teknoloji gelişiyor, zaman akıp gidiyor... herşer sürekli değişiyor..
sen kendni çokta üzme canım... en azından eşin bu konularda muhatap olsa belki daha iyi olur...tavrını net ortaya koysa sende bu kadar arada kalmazsın..

demir para sorunu var bizde de, eşim hergün 50 km gelip gidiyor işi için, bozuk para çok lazım oluyor ona. bizim bozuk para kumbaramız eşimin pantolon cepleri :)

anladım canım bizimde işe gidiş gelişlerimiz otobüs ile onun için rahatız, eve gelip direk kumbara başında alıyoruz kendimizi

Günaydınlarr hanımlarrrrrrrrrrr
efsun tatlım üzülme bende 3 aylıkken kayganama gitmiştim k.peder dır dır yok aynı bu çocuğun beynini mahveder çocuk gazlı ilaç kullanıyoz yokk hastalık hastası ettiniz vss ben tıkadım kulaklarııı yaptım yapacağımııı zor evtt çalışan anne olmak çokkkkkk zor bacımmm

asena hoşgeldin nerdesin tatlımmm sennnn

lameeeeeeeeeeeee foto istiyomm göbüşlü göbüşlüüüüüüüü

casperr yaa bizde özlicez seni yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…