Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Adacım ellerine sağlık yemek güzel gözüküyor.ben hiç yapmadığım için bir şey diyemeyecem sana beşamel sos için.

Oğluşuna aldığın duvar kağıdıda çok hoş güle güle kullanın inşallah.

Yaa hamiş arkadaşlarım ben size demeyi unuttum şimdi aklıma geldi.çatlaklarınız oluşmaya başladımı bilmem ama bebek yapı varya dalinin ondan sürün sabah akşam ve özellikle her duştan sonra bende hiç çatlak olmadı çok şükür.ben 5.ayımda başlamıştım sürmeye.

9 gün sonra doğum günüm acaba eşim nasıl bir süpriz hazırlayacak *

canım valla güzel bir spriz yapsın bence ki düşünüyordur zaten. sen ona yaptın değil tabi, ama iyi oluyor böle arada özel birşeyler yapmak.

1 hafta sonrada benımm
beımkı işsiz bakalım ne etcekkbı öpücük yeter bana sonra telafı eder ınş

yetmez 2 öpücük bari olsun :)

mutluluk olsunda, hergün doğum günü olur

ada, canım ellerine sağlık müthiş görünüyor yemeğin. oğlununda duvar kağıdı çok şirin. ben çok isterdim çocuk odasını süslemeyi ama bizim ev 2+1, Allah nasip eder ve bebeğim olursa ilk yıllarında odası olmayacak maalesef, daha sonraları ihtiyaca göre belki değiştiririz bizde evimizi.

Bekliyorum gerçi çok heveslenmekte istemiyorum. ne olur ne olmaz

sağ ol tatlım...
ya niye öyle dedin ki yapabilirsin aslında çünkü benim evimde 2+1 ve küçük bir ev ancak oğluşuma bir odayı tahsis ettik yinede

spedyycim eşin dilerim seni mutlu edecek bir sürpriz düşünür ve o günü pek keyifli geçirirsiniz...

inşallah canım düşünür

günaydınnnnnnnnnnnnnnngidem bı kahvaltı edemm gelem

günaydın canommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…