Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu arada patiğimle balım gelmiş gitmişşş

patiğim hakkınızda hayırlısı olsun cnm sen herşeyin en iyisini bilirsin şüphem yok :)

balımm ohh elayla gezmelerdesin heee :) gezin bakalım ana kız

saol canım benim henüz ortada bişey yok ama ...bakalım kısmet...

Brck üzme cnm kendini bebeğini düşün

sizden öncekilere çok üzüldüm okurken bile kasıldım burada Allah sabır versin.
ama sizin minnağa çok sevindim. her zaman güzel poz olmaz azcık merak edin bi dahakine artık

amannn maşallah nazar değmesin. 2500 $
harika, hemde sadece bozuk para biriktirmekle olmuş, helal olsun valla. uğur böcüğü bir sen iki speedy' cim :)
ama damlaya damlaya göl olur demişler, doğru valla.

Evet canım iyi biriktirdik bizimkisi işte çocuk olursa diye bi umut
birikmiş elimizde olsun diye evlendiğimizden beri bişeyler atıyorz

spedyy cnm...Allah bereketini versin...
cıx ben iyi birikim yaptım diyordum ya sen daha iyi çıktın :)))
7 ay için de 10 çeyrek 1 yarım biriktirdim az zaar

maşallah canım az çok önemli olan bişeylerin olması

sizden öncekilere çok üzüldüm okurken bile kasıldım burada Allah sabır versin.
ama sizin minnağa çok sevindim. her zaman güzel poz olmaz azcık merak edin bi dahakine artık

amannn maşallah nazar değmesin. 2500 $
harika, hemde sadece bozuk para biriktirmekle olmuş, helal olsun valla. uğur böcüğü bir sen iki speedy' cim :)
ama damlaya damlaya göl olur demişler, doğru valla.

Evet canım iyi biriktirdik bizimkisi işte çocuk olursa diye bi umut
birikmiş elimizde olsun diye evlendiğimizden beri bişeyler atıyorz

spedyy cnm...Allah bereketini versin...
cıx ben iyi birikim yaptım diyordum ya sen daha iyi çıktın :)))
7 ay için de 10 çeyrek 1 yarım biriktirdim az zaar

maşallah canım az çok önemli olan bişeylerin olması

ben anlatıpta sizinde kafanızı yormak istemiyorum sürekli aynı şeyler özür dilerim hepinizden.

aşk olsunnn

saol canım benim henüz ortada bişey yok ama ...bakalım kısmet...

Brck üzme cnm kendini bebeğini düşün

hoşgeldin kuzummmm hakkınızda hayırlısı cnm

saol speddy inşallah 30 nisanda güzel pozlar alırız minikten

hoşbuldum cnm benim...sohbetini özledim denk gelemiyoruz,hoş ben pek gelemiyorum ama :))

hoşgeldin kuzummm bende sohbetini çok özledim :)

işim olduğundan gitmek durumundayım,umarım uğrayabilirim..

hoşuma giden ve kolay bir dekor objesiyle veda edeyim beğenirseniz yapabilirsiniz kolaylıkla....

brck canım
bak insan hamileyken normalden 10 katı daha duygusal oluyor bende senin gibiydim neleri takım neleri sonra bigün kaynanamlar beni çok üzdü kanamam oldu kızım 4 aylıktı karnımda dünyam karardı hemen apar topar dr gittik stresten olmuş kanamam bebeğin sana tepki gösteriyor dedi doktorum ve ne olduysa ondan sonra oldu çok zor bi hamilelik geçirdiim sürekli hastanede yattım çünkü erken doğum sancılarım başlamıştı iğnelerle ilaçlarla durdurdular gülüm kimsenin canı yanmıyor inan bana sadece senin canın yanıyor takma demek kolay diceksin ama gerçekten takmaa benim kızım doğduğunda çok stresli bi bebekti doktorum geldi doğumdan sonra bebek iki büklümdü kasılmıştı çok stresli bi bebek ne yaptın sen dedi kızım 10 aylık çok mutlu bi bebek ama 3 ay kök söktürdü bize çok mutsuzdu nolur üzme kendini bak sen uykusuz geceler geçirirken eşinde annende babanda kayınvalidenlerde totosuna vura vura yatacaklar bizde ve arkadaşlarımdada öyle oldu haaa eşim yardım etmedii ettii ama nereye kadar sen bu günlerini çok özleyeceksin ben hamileliğim çok problemli geçmesine rağmen çok özlüyorum üzülme canım benim

kıyamam sana ben

cnm benim çok haklısın çok olan sadece bana oluyor kimsenin bişi umruna değil..
kayınvalidem çok takıyosun herşeyi azcıkın rahat ol diyor bana bide..rahatlığı kanıma dokunuyor..
kızlar hepinize çok teşekkür ederim
maşallah kızın çok güzel bi bebek yaa yerim onu nazarlar değmesin

ayyy benim kaynanamda öyle derdii takma amaan ne takıntılısın derdi ama benii sinir ederdi

sağol kuzum darısı senin kuzuna sende resimlerini ekle emi bizi merakta bırakma

EVET AMA kızın o güzelliği ve cilvesi fena var yüzünde ilk resimde hele çok belli onu görmesem bende cinsiyetini sorardım.

ananem hep şey derdi "seveceksen erkeği sev kız kendini zaten sevdirir "

sorma canım çok haklı annennen elayla yolda gitmek çileee resmen herkese el sallıyo göz kırpıyoo adamlar geliyoseviyoo felan çok zor ilerliyoz bebek arabasıylaa

speedy

bende senin gibiydimm illa seveceem yanii ama walla artık görsemde sevmiyorum annelerin halini anlıyorum artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…