Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

speedy

düşünsene kız yolda gidiyosun heleki bide acelen varsaa
bide benim gibi manyaksann millet elini yıkadımıki diye her çarşıdan sonra suya sokarsan bebeği böle sümüklü olur

ama benim sıpa fenaaaa biri sevmeden geçsin heeeehhhhh die bağırıyooo yada baba diyooo adamlaraaa babaaa ona göre erkek demeeekk

o konuda haklısın canım insan delirir ama kendime söz geçiremiyorum işte

çocuklar klasik herkese anne erkeklere baba ohh ne güzel

efsunum bu yaşadıklarının aynısı bende yaşıyorum.hatta geçen pazar dışarı çıktık büdüşümü tuttum elinden yürüyoruz.böyle kısa boylu küçük zaten benim oğlum bide yürüyorya çok sevimli gözüküyor.çayocağının önünden geçiyoruz adamlar dışarda oturuyo yaşlı bi amca yanına gidene kadar büdüşümü süzdü süzdü güldü kendi kendie yanına yaklaştık aldı enesi kucağına öptü öptü maşallah dedi.sevmesine bişey demem hoşuma gidiyorda ama öpmese diyorum.tabi adam dayanamıyoki nası öpmesin.enesde yaşlı erkeklere dede orta yaşlılara baba diğerlerinede abii diye sesleniyor.kadınlara bişey demiyo ama.

slm canlarımmmmm
nasılsınız bakayım???
eve geldim...buzlukta önceden kavurduğum kuzu etim vardı tas kebaplık...onu soğan,yeşil biber ile bir çevirdim...
enginarın içini dolduracağım birazdan az enginarlarım haşlansın da...sonra da beşamel sos ve kaşar eşliğinde fırına atarım...

Hoşgeldin adacımm çok şükür kendi adıma iyiyim.senin marifetli ellerin konuşmaya başlamış yine.

küçük erkek yaaa resimde bile yiyesi geliyo insanın büdüşünü

hoş buldum...yok kızlar ya ne marifeti...aslında hepinizin yaptığı şeyleri ben sadece dile getiriyorum sanırım

peki bakalım dediğin gibimiymiş.bende dillendireyim.

dün akşamdan pzar günü sardığım sarmalarımdan vardı ama bize yetmeyecekti.tereyağla mıhlama yaptım.bide çay yaptım yanına.büdüşüm bile afiyetle yedii.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…