demekki napıcan
davranışları pek de kaale almicaksınnn
terbiye sınırı çerçevesindee
rahat olll reaks
güzellerr.. yarın son günüm,
belli olmas benm iş durumu gelip yazamam diye şimdikten yazayım dedim..
hepinizi ayrı ayrı çook seviyorum bunu unutmayın olur mu
sanalda olsa o kadar güzel sohbetler ettik ki yeri geldi derdimizi paylaştık yeri geldi mutluluğumuzu..
aldığımız evlilik düğün bebek haberleriyle sevindik, yeri geldi üzüldük..
sohbetlerimiz sanal gibi gözükse de o kadar gerçekti ki..
mutlaka olmuştur kırgınlıklar kızgınlıklar, hepiniz hakkınızı helal edin..
lameciimm, göynümün biriciğii, alyaamm, balımmm, keleboşumm, organikiimmm, nevgülümm, böceemm, sipidiimm, adacıımm, melodimm, güneşimmm, patikimmm, mirayy, ben sizi çok özlücem yaa
ayy mutlukızım var bide o da gelir yakında aranıza, sonra adacım gider, lamecim gider, keleboşşum gider, organikim gider, brckm gider vee nevgül gider..
ayy amma hamile varmış bee
Rabbim sizi hep mutlu etsin..
evinizden huzuru eksik etmesin inş.. evlatlarınızı size bağışlasın..
oyy duygusala bağladım ağlamadan bitiremm..
sizi çoooooooooooooooooook seviyoruzz.. oğluşumda çok sevio.. dualarınızı eksik etmeyin oğluşumun teyzeleriii
günaydınnnnnnnnnnnnn
heyooo d günüm bugunnnn
balım h geldın yazdıkların benıde duygulandırdı ama hayat şartları cnm çalışmak zorundayız
doğum günün kutlu olsun böceğimmnice sağlıklı mutlu yaşlar dilerim
günaydın herkese
kızlar dün bahsettim ya kız dün akşam gtti.gündüz diğer abisi aramış demiş yengen yok abin yok sen ne yapıyorsun tek başına deyip kızmışlar kızaoda akşam bizi bekledi onu bıraktık oraya
hoşgeldin..
dün okumuştum ancak yazmaya fırsat bulamamıştım...
düşüncesiz bir davranıştı zaten...
neyseki ailede anlayışlı insanalr varmış da uzamamış konu, gözün aydın:))
bencede düşüncesiz saçma ve komikti sadecemantıksız birde..ama kafasını dinlemiş kız öyle dedi oh be çoçuk falan yok kafamı dinledim bu bana bir ay yeter dedi.
diğerlerinde var çünkü..aman yok kız anlayışlı olduklarından değil pekgerci bana mantıksız geldiği için onlarda beni gibi düşünmüş ama birde bizde varız evde tek oturuyor abisi burda niye gelmiyor demişlerdir..alınmışlardır bence.hem annesi babasıda onlarda sonuçta geri gidecek memleketine..sen napıyorsun git gez bütün abinleri daha kolay kolay nerrde görücen dimi..birtane değil tam üçtane daha hane var yani abisi falan
onlara ayıp etmiş olduöyle değilmi tınlamıyormuş gibi
kız normal değilmiş... sürekli göremediği yiğenlerinin yanına gelmiş.. insan vakit geçirmek ister.. ama bunda o duygu yok demekki..
eğer 3 tane daha abisi varsa gerçekten ayıp atmiş olnalra.. taraflı gibi davranmış.... ama en azından sen kötü olmadan kurtuldun bu olaydan:)
aynen renk vermiş resmen..birde sevgilisiyle rahat rahat telde konuşmak içinde olabilir .bizim ev rahat bakımda daha iyi allaha şükür elimden geldiğince:26:
eşim de öyle düşünmedi ama kız şunlara bak diyor kalır istedği kadar onlara ne diyor:)) bende birşey demedim kötü olmuyum diye..boşverin onlara laf anlatamazsını dedim:)
benlik birşey yok evet hemde ben yokken eşime demişki ben yengemi çok seviyorum demiş
ee sürekli kılık kıyafet verirsen senden iyisi olmaz heralde:)
dimi yaaherkes kendi çıkarını düşünüyor valla ben kimseye güvenmiyorum zaten,sevdigi çikolatayı alınca aşkım benim ya diyor hemen gözü açılıyor..
sofrayı hazrırladıgımda aşkım ya diyor..normalde niye demiyorsunaman ihtiyacım yok zaten.kimseylede kötü olmayada niyetim yok ama gözlerim açık herkesi iyi çözerim..
kız ilk gelmesinde bot babet bir poşet ayakkabı verdim.dünde hava yagmurluya ay hava yagmurlu açık ayakkabı giyiyorum dedi:)) bende duymadım duymıcamda
yolda yürürkende birtane kapalı ayakkabım var diyor sayıyor..bizene anlatıyorsun git annene babana anlat
huhuuu kızlarr doguran falan varmııııı bayadır haberım yok topiktennnn gecmse bakamıyorm işlerm younnnn
ooo seninki yolunu bulmuş valla canım.... çok uyanık... resmen kullanma amaçlı gelmiş...
bence de duyma ve duymamaya devam et....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?