Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anemmmm bir gelemedim bugün...
okuldan sonra eve geldim kocem evdeydi gece vardiyasına dönecek bugün diye...menemen yapmıştı onu yedik,sonrasın da hazırlandık ve çıktık...randevumuz vardı 15.20'de,hastane biraz yoğundu bugün bir de tabut gördük (( kendimi kötü hissettim...neyseki toparlandım...
kontrolden sonra çıktık hemen eve döndük çünkü hava pek kötüydü...eve geldikten sonra da bir gün öncenin de yorgunluğu vardı o sebeple uyuduk...
1 saat önce kalktım iyi geldi,sizlere yazayım dedim...
oğluşum çok iyi maşallah 30 haftamız bitiyor...bebeğim doğum şeklini almış çok şükür...2 hafta sonra yeniden gideceğiz artık kontroller sıklaştı,daha çok göreceğiz yavrumu

casperımmmm canımmmmm iyi olmana pek sevindim kuzum...o minnak beyinliye de ne diyeyim herhalde sonra alacak benim hayınpeder de öyle diyormuş ne gerek vardı erken almaya...bebek doğsun 2-3 ay geçsin o zaman alınır güler misin ağlar mısın misali...
neyse kuzum hakkınızda hayırlısı artık...güzel düşün güzel olsun...

ne diyimki bu saattee....zaten 3 gündür kızıma bakıp bakıp ağlıyorum..şimdi iyice koptum casperım...annemdeydim geçen hafta veda anında burda olamadım ama bu yazın yetti arttı bana cnm..kendimi hatırladım..üzülme cnm zaman su gibi işllh netinde olur aramıza katılırsın bak bana 3 ay olucak nerdeyse..hatta ciddi ciddi bakıcılarla görüşmelerim başladı..her gözünün içine baktığımda bir suçluluk duygusu ve ağlama sorma gitsin..bırakamıycam kuzum seni diyorum başka bişi demiyorum..yani senin kuzun şanslı anasıyla büyücek..gülüşlerini anası hep görücek..bakıcı ne anlar ağladığında ne hissediyo,ana hisseder..bakıcıyamı anne dicekk...o sebeple belkide geç dicek anne kelimesini ( cnm çok bunalımdayım senin gitmen ve diğer kızlarda zamanı gelince gidicek hepiniz çok ayrısınız yerleriniz bambaşka..sanki diyorum burdaki kızlar seçilmişte tanışmış..neyse iyice karıştı cümleler :)) kısaca kocana net ve pc aldır bii şekilde aramıza katıl..ay sonu gelicem bende kızların vedalarını okucam ama tek tek ( kopmayalım garular bebe oldu diye salmayın kendinizi bakın saat kaç girdim yazıyomm..sizi çok seviyorum...

casperım hakkında hayırlısı kuzum işllh doğumun çok kolay olur..dualarımız seninle ve kuzunla..bizi habersiz koma olurmu..hade gidip zıbarcam şinci kuzumda kalkar bana uyku yok...

günaydın bu arada hatunlar....

günaydınnnnnnnnnnnnn
heyooo d günüm bugunnnn

balım h geldın yazdıkların benıde duygulandırdı ama hayat şartları cnm çalışmak zorundayız

günaydınlarr,

casperim, sağlıkla doğur al kucağına bebişini inşallah,, ben eminim sende burdan ayrı kalamaz alırsın bi bilgisayar girersin.

balım senin yazdıklarında nasıl etkiledi ben bilsen benim bakıcı değil anane babane bakıyor ama aklım hep onda, hele ilk günler çok daha zordu şimdi bi parça daha alıştım, ama zor. çok zor

off ağlatcaanız sabah sabah beni

günaydın kızlar.....

balım... canım benim.. lütfen bırakma kendini.. sonuçta onun geleceği için çalışıyorsun, bu şekilde düşün, bak bırakan bir sürü anne var.. hepsininki kuzu, hepsinde anne yüreği var ama insan mecbur kalabiliyor işte...

pınarcım sen de öylesin... bak zaman herşeyin ilacıymış.. yavaş yavaş alıyor insan..

böcük... nice seneleree....

günaydınnnnnnnnnnnnn
heyooo d günüm bugunnnn

balım h geldın yazdıkların benıde duygulandırdı ama hayat şartları cnm çalışmak zorundayız

doğum günün kutlu olsun böceğimm nice sağlıklı mutlu yaşlar dilerim

günaydın herkese

kızlar dün bahsettim ya kız dün akşam gtti.gündüz diğer abisi aramış demiş yengen yok abin yok sen ne yapıyorsun tek başına deyip kızmışlar kıza oda akşam bizi bekledi onu bıraktık oraya

Son düzenleme:

hoşgeldin..
dün okumuştum ancak yazmaya fırsat bulamamıştım...

düşüncesiz bir davranıştı zaten...
neyseki ailede anlayışlı insanalr varmış da uzamamış konu, gözün aydın:))

hoşgeldin..
dün okumuştum ancak yazmaya fırsat bulamamıştım...

düşüncesiz bir davranıştı zaten...
neyseki ailede anlayışlı insanalr varmış da uzamamış konu, gözün aydın:))

bencede düşüncesiz saçma ve komikti sadece mantıksız birde..ama kafasını dinlemiş kız öyle dedi oh be çoçuk falan yok kafamı dinledim bu bana bir ay yeter dedi.

diğerlerinde var çünkü..aman yok kız anlayışlı olduklarından değil pek gerci bana mantıksız geldiği için onlarda beni gibi düşünmüş ama birde bizde varız evde tek oturuyor abisi burda niye gelmiyor demişlerdir..alınmışlardır bence.hem annesi babasıda onlardasonuçta geri gidecek memleketine..sen napıyorsun git gez bütün abinleri daha kolay kolay nerrde görücen dimi..birtane değil tam üçtane daha hane var yani abisi falan

onlara ayıp etmiş oldu öyle değilmi tınlamıyormuş gibi

Son düzenleme:

kız normal değilmiş... sürekli göremediği yiğenlerinin yanına gelmiş.. insan vakit geçirmek ister.. ama bunda o duygu yok demekki..
eğer 3 tane daha abisi varsa gerçekten ayıp atmiş olnalra.. taraflı gibi davranmış.... ama en azından sen kötü olmadan kurtuldun bu olaydan:)

aynen renk vermiş resmen..birde sevgilisiyle rahat rahat telde konuşmak içinde olabilir .bizim ev rahat bakımda daha iyi allaha şükür elimden geldiğince:26:

eşim de öyle düşünmedi ama kız şunlara bak diyor kalır istedği kadar onlara ne diyor:)) bende birşey demedim kötü olmuyum diye..boşverin onlara laf anlatamazsını dedim:)

benlik birşey yok evet hemde ben yokken eşime demişki ben yengemi çok seviyorum demiş

Son düzenleme:

ee sürekli kılık kıyafet verirsen senden iyisi olmaz heralde:)

ee sürekli kılık kıyafet verirsen senden iyisi olmaz heralde:)

dimi yaa herkes kendi çıkarını düşünüyor valla ben kimseye güvenmiyorum zaten,sevdigi çikolatayı alınca aşkım benim ya diyor hemen gözü açılıyor..

sofrayı hazrırladıgımda aşkım ya diyor..normalde niye demiyorsun aman ihtiyacım yok zaten.kimseylede kötü olmayada niyetim yok ama gözlerim açık herkesi iyi çözerim..

kız ilk gelmesinde bot babet bir poşet ayakkabı verdim.dünde hava yagmurluya ay hava yagmurlu açık ayakkabı giyiyorum dedi:)) bende duymadım duymıcamda

yolda yürürkende birtane kapalı ayakkabım var diyor sayıyor..bizene anlatıyorsun git annene babana anlat

ooo seninki yolunu bulmuş valla canım.... çok uyanık... resmen kullanma amaçlı gelmiş...
bence de duyma ve duymamaya devam et....

huhuuu kızlarr doguran falan varmııııı bayadır haberım yok topiktennnn gecmse bakamıyorm işlerm younnnn

heheh kızz cok youn işler dıger tarafa bakıyrm zar zor buraya bakamyrm ama bndn sonr abakrm yınee baksana kımseckler kalmms burdadaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…