Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızgınlığını çok iyi anlıyorum ayrıca çok haklısın canım.bu konuyu enine boyuna iyice konuşmalısın yaptığı hiç doğru bişi değil.benim annemin de durumu benim borçlarımı ödediği için ağıustosa kadar iyi değil ama ben doğru dürüst yardım edemedim kadına çünkü elimde imkanım yokru son bi kaç aydır yardım ediyorum.kendi annem olduğu halde yapamıyorum.sırf ileriyi düşünmekten borcumu bir an önce sıfırlamak için.gerekirse üst baş almıyorum pazar düzmüyorum.borcun ne olduğunu iyi bilirim eşinin de bir an önce bu tutumundan vazgeçmesi gerek.

valla bi sloganım var en iyi kaynana ölü kaynana:))))benim için yaşarken öldü kaynanam

normalde k valıdemı babamı gorumcelerımı cok severım
ağzımın ıcıne bakarlar benım
yengecığım der dururlar
gorumcemın ıkıkızı var yenge dıo ağlıyorlar
bende gorumcemı zorluyom nolur abla gel dıe ablam kadar sevıyom
benım sorunum onların düşüncesızlığı

dün anlatım ya sıze enıstem var hayırsız dıe
en son abıme 34 bın tl borc takıp kactı
babam dedı kızm tam sana para vercektık bu iş cıktı
annem babam bana kontur alırlar aman konturlerı gtmesın dıe
yanı keske bıraz bızı anlasalar

pasaklımm sıkma canını ya
gelmezler belkiii..

bak bide şöyle bişi var sen eşinle evinizde başbaşa vakit geçirebiliyorsun
benm kuzenmn hödük bi kocası var sabah akşam annesigille beraberler nerseyse
evleri altlı üstlü..
bebeğine kayınvalide bakıyo işten geliyorlar aşağı iniyo kuzenm eve hemen kocası yemeğe çağırıyo sizde gelin die..
onu geçtim çağırmasalar da kaynanası kızımı özledim diye anahtarıyla eve geliveriyo
tam benm annem bi melekteki kadın gibi..

Allahtn uzak bızımkıler
uzaklık her zaman cok ıyı
karşındakı ınsan ne kadar ıyı olursa olsun

böcük seninkilerde pek düşüncesiz ama kocan napsın oda annesine üzülüyordur bu adam bakmaz anneme diye düşünüyordur

haftada bi gidiyoruz biz ya ayy kaynanada olsa bende özlüyom seviom kız..

ama düşünceli olduklarından yoksam benmde sinir olduğum şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…