Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aynı yolu gidices nasılsa gelsinler sorun değil ama ne biliyim eşim çok düşüncesiz yaa ona bozuluyorum ben
şimdi bu konu kapanmaz gelir beni almaya başlar sen benim annemi babamı nden istemiyosun bilmem ne kaç gün surat yapar ooof boshayallersmile

nurdaaaaaaaaaaaannnn alıntıyı siler misin ben yazdığımı sildim de :kedi: :kedi:
ayyy valla benim eşimin garip garip işleri işte bende diyorum ki geçerken bursaya uğrarız gezeriz yemek yeriz kızları görürüm falan
gelirlerse hepsi yalan olur mafoldumben

Valla ben eşime hata yapıyorum belki ama kızdığım zaman konuşurum ailesi hakkında...
Hiçte kavga etmedik nie böle diosun diye..
kaynanamı seviyorum tek sevmediğim özelliği;
çok ısrarcı olması,ve çok konuşması...
telefonda hal hatır sormak için ararım sabahtan akşama kadar naptığını anlatır alakasız şeyleri kim gelmiş ne demiş kim gitmiş...
15-20 dk kapatamam telefonu o anlatır ben hıhı der dinlerim...
bugün gelmicez deriz mesela 10 kere arar gelmicez deriz akşam yine arar haber bekliyodum sizden die :roflol::roflol:

pasaklımm yaa dur bakalm bozma moralinii
aaaa anaaaa yarın pazarr güzel bi gün olcakk öyle düşünün bakmm
ve şimdiden mutlu oluunn

delikafadulden
benm kaynanacm da nasılsın dan sonra hadi kızım bişi dion mu der
geçen dedim anne bi dur iki kelime konuşalım :))))

o anlatırda anlatır burda telefon çalar susturamamda onu en sonunda lafını yarıda kesip anne ararım ben seni yine deyip kapatırım telefonu...
dertlerini hergünde arasam anlatır...
offf sevmiyorum telefonda konuşmayı ben yaa sürekli...
ama annem öylemi kapatıyom der şak die kapatırım kızmazda kırılmazda

yani bana dese ki;kızım ben seni meşgul etmiyim iştesin sonra konuşalım
yok abi yok demez paso konuşur

Son düzenleme:
ben bugün eve giderken pazara uğramak istiyorum sebze falan alıyımda yemek yapiim ya
sebze yemeği yemek istiyorum cokacimcoook
mücver de yapiim fırsatım olursa çok severim cokacimcoook

ben bugün eve giderken pazara uğramak istiyorum sebze falan alıyımda yemek yapiim ya
sebze yemeği yemek istiyorum cokacimcoook
mücver de yapiim fırsatım olursa çok severim cokacimcoook

tam mevsimi valla her şey çok taze çok güzel sera malı değil,iyi seçim canım bize de gönder cokacimcoook

kıslar güzel bi kahvaltı menüsü söleyin bakem
gerçe belki yarın kocam hazırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…