Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

herkese selam burası baya bi güzel olmuş maşallah bebek bekleyen anneler sağ salim kucaklarına alırlar inşallah bebişlerini
ben işten ayrıldım beğenmedim ben de değişiklik yok aynı devam (geziyorum ev hanımlığın keyfini çıkarıyorum)
hepinizi çok çok öptüm

günaydın kızlarr..

duyhascım... ee madem evde oturuyorsun boş durma çocuk yap bari

şaka bir yana da ablanla ilgili gelişme varmı canım??

nie kimseler gelmiyor artık buraya ??

böcüğüm eşin iş buldu mu canım ?

lamem nasılsın, minik inci nasıl , ne zaman çıkıyorsun doğum iznine canım ?

bende ıyyım cnmmmkımsecıkler yokk
valla herkes kokoşlarda sanırım.. bi ben terketmiyorum

nie kimseler gelmiyor artık buraya ??

böcüğüm eşin iş buldu mu canım ?

lamem nasılsın, minik inci nasıl , ne zaman çıkıyorsun doğum iznine canım ?
hoşgeldin canım...
iyiyim çok şükür, incimde çok iyi...
mayıs başında 32. haftamızda yani mayısın ilk haftası sancı çıkarsa nste de doktor izne ayırcağını söyledi.. ama ben mayıs sonuna kadar çalışmak istiyorum.. bakalım artık canım.. hayırlısı...

seninki de kocaman oldu maşallah yaa... rabbim nazarlardan korusun...

hayırdır ya neden gidiyor ? ne oldu son gelişmeler neler ?

eşim zıraat bankasında çalışırken dayısı aradı napak ne edek dderken cok kararsızdıkksonra bıraz mantıklı düşününce gtmesıne karar verdık
hayırlısı olur ınş.
dün randevu aldı pasaport işlemleri bugun bıtıyoo haftaya falan gelır sanırım ay sonuda yolcu

eee ne kadar kalacak orada canım. hayırlısı olsun inşallah kendisi için en güzel kararı vermiş

eee ne kadar kalacak orada canım. hayırlısı olsun inşallah kendisi için en güzel kararı vermiş

şuan bellı değil
büyük bı şirkette çalışacak ve geldığınde bıle klayca o şirketın burda olan bı şubesıne gırebılır lısanda olacak
yanı hayrlısı ama ınş olur
uçağa bındırmeden ınanmıom ben
dayısı cok beklettı bızı

en güzelıde karşıya taşınmam hızlanacak

coturnıx cnm eşim yurtdışına gtcek ay sonu ınş.

bende burdayım ama ortk kıllık eıdyy

AA hayırlısı olsun, eşin gidicek sen burda kalcan herhalde,, git bari annene ablana orda kalırsın hem kalabalık olunca zaman çabuk geçer, yanlız kalma evinde.

hayırlısı canım, çalışıcam diye zorlama kendini, son zamanlar baya ağırlaşıyor insan, sabahları yatakdan kalkmak işkence oluyor erken saatlerde.
kocaman oldu valla, zaman nasılda geçiyorr, dişimiz bile pıtladı alttan :)

ne kadar kalacağı belli değil o zaman hem dil öğrenecek hemde bi süre orada yaşayacak anladığım kadarı ile
sende bu sürede taşın madem annene yakın bi yere daha da güvende olursun hem kocanda yok

ne kadar kalacağı belli değil o zaman hem dil öğrenecek hemde bi süre orada yaşayacak anladığım kadarı ile
sende bu sürede taşın madem annene yakın bi yere daha da güvende olursun hem kocanda yok

ortak yazım cevabıım
annemlerın oraya taşıncam canlarımmmm yakın bı yere belkıde aynı mah.olabılır bakalım hele bı eşim gtsın 1 2 ay gecsınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…