Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydınn hanımlarrrrrrrrrrrrr

bal kız gelmişş gitmiişş
balım hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.

lamecimm tatili bekliyon hee 23 nisanda da tatilmi öyleyse ohh 3 gün tatil dadından yenmez

evt sizlerin birde c.tesi var... inş. yarında bir an önce biter sizde pazar dinlenirsiniz..
hava gerçekten çok güzel.. inş. artık değişmez..

hoşgeldin canım..

yarında btcek gıbı değil zaten gün bıtıyoo 6 da evde ancak oluyommah ahh ptesı tatıl olaydı ne vard sankı doyumsuz patronlar

slm garularr
anaa topiğimi bomboş bırakmışsınızz ayıp ayıpp..

nasılsınız bakemm
cepten girip girip okuyom ama yazamıyorum takipteyim yani

böceemm tekrar hayırlı olsun eşinin işi canmm

balıımm senin patronu pek sevdimm helal valla adamaa

lamecimm
yorma kendinii fazlaa

göynümünn biriciğii
paşama iyi baak

adacmm
öpüyorumm

keleboşumm organikimmm alyaa güneşimm

geçmişe çok bakamadm ama çok özledim sizii..

sabah anneme kahvaltıya geldik şimdkte oturuyoruz 2 haftadr evdeyim iyi yorulmuşum bol bol dinleniyorumm
balımda bol bol uyu dedi onu da dinlicem

dün biraz kötüydüm moralim bozuk gibiydi yok yere akşama kadar ağla ağla helak oldum ama şükür o bunaltı geçti içimde sıkıntı vardı anamm ne kötüü (

oğluşumun beşiğini aldık teyzeleri kurduk uyku setimizi yıkadık serdik bekliyoruz artk
haftaya kontrolümüz var bakalm napıo oğluşumm

geçen hafta gittik nst de biraz sancı çıktı normalmiş bakalm ne kadr normal

öptüümm sizi kocamaann

hoşgeldin tatlımmmmm
kız ne bu ağlak modlar beeee noldu sebebsiz ağlama
ev hanımlığını annat
hee bu arada beşiği siz mi aldınızz
o minnak varya oooooooo gıcık

hoşgeldin tatlımmmmm
kız ne bu ağlak modlar beeee noldu sebebsiz ağlama
ev hanımlığını annat
hee bu arada beşiği siz mi aldınızz
o minnak varya oooooooo gıcık

beşiği biz aldık kuzum
park beşik aldım
oturma odamdaki kanepemin birini çıkarıp onun yerine koydumm
beşik+yatak9+uyku seti 250 lira

o minnaka bende neler saydıımm nelerrr pis adamm

casperım sağol cnmm
görmedın dıye bende yazdım diğer yere eşimin işini ama görmüşsünn
o mınnaka bıldığım tüm küpürlerı sayıdımben merak etme

uygunmuş cnm
ev garusu olmak bı başka güzeldır hee

gecenin bir yarısı anca girebiliyorum...amma yorulmuşum yani...
ama annemle eminönünün altını üstüne getirdik desem yeridir...anacım sağ olsun çoğu eksiklerimizi tamamladı...banyo küvetinden,tırnak makasına kadar...hakkını nasıl öderim,siz zaten yeterince masrafa gireceksiniz diye elimi cebime attırmadı canım benim...
okul çıkışı buluşup geçtik trenle sirkeciye,oradan geze geze işlerimizi hallettik...iyiki çok ağırlaşmadan gittim yoksa o kadar dolaşmaya ne olurdum bilmem...
neyseki şimdi evimdeyim,ayaklarımı uzattım dinleniyorum...
4 gün tatilim başladı...çarşamba okul başlayacak...

casperım ve balım gelmiş...keşke denk gelebilseydim onlara ne iyi olurdu...neyse iyilermiş ya gerisi önemli değil...
çokkkkkk yorgunum çokkkkkkkkkkkkk

lamecimm tatili bekliyon hee 23 nisanda da tatilmi öyleyse ohh 3 gün tatil dadından yenmez
evt canım çalışmadım..3 gün boyunca harika vakit geçirdim.. kardeşimde gelmişti:))

slm garularr
anaa topiğimi bomboş bırakmışsınızz ayıp ayıpp..
lamecimm yorma kendinii fazlaa
canım benim yormamaya çalışsamda elimde olmuyor.. rabbime emanet artık:)

günaydınn ve iyi haftalar herkesee

slm kızlar...sayfalar ilerlememiş yine...bir ara girmeye çalıştım siteye bakım vardı sanırım açılmadı,sonra da dr. kontrolümüze gittik...maşallah paşam çok iyiymiş casperımı aradım...kayınvalidesindeydi,sünnet varmışta...eşinin gelmesini bekliyordu,sesi gayet iyi geliyordu maşallah...
hepinize çoookkk slm.ı var,yarın dr. kontrolü var oraya gidecekler...az kaldı onunda minimum 9 maksimum 19 gün :))) hayırlısıyla Rabbim bir avazda kurtarır inşallah..

günaydın kızlar nasılsınzz kac gundr kkdan uzaktaydımm egıtım vardı sukur bıttııı.. artık buradayım heheheh

hoşgödükk kuŞUMM
minik kuzumu bırakTIM ANNEME GELDİM..YANİ ANNECİĞİM SAĞOLSUN GELDİ BİZE BAKMAYA...

BAKICI BULDUM AMA GÖNLÜM KUZUMDAN AYRI KALAMIYCAK O SEBEPLE A PLANINI UYGULIYCAM BURAYA KIZ ALICAM VE HAFTADA 2 GÜN GELİCEM ANNECİĞİMEDE YÜK OLMAMIŞ OLUCAM KUZUMLADA VAKİT GEÇİRMİŞ OLUCAM İŞLLH HAYIRLISI BÖLE OLUR KIZLAR...

HERKES NERDE???? CAsperımın demek az kaldı nasıl heyecanlandım yaa...Rabbim yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…