Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım benim yaa,, hayırlısıyla gitsin inşallah, Allah gönlüne göre versin,, bence sende git,, hangi ülkeye gidiyor kocişin

valla canım bu hafta dediklerini hissetmeye başladım hafiften, belkide hafta sonu kendimi çok yorduğumdna böyle hissediyorum..

ayy maşallah... erken çıkarmış dişini... rabbim nazarlardan korusun

selam kızlarrr
sizi çok özledim yaaa ama inanın çok yoğunum hem evde hem işte wc ye bile uçarak gidiyorum banyo bile keyifle yapamıyorum iyice zorlanmaya başladım...bakıcı olayı canımı sıkıyo hala yok net bi bakıcı adayım...bu akşam 2 kişi gelicek diğerleri gibi yamuk yapmazsalar...

patronun karşısına çıktım bugün fikrimi sunmaya 1 gün arayla geliyim maaşımı kes dedim oda bana bi fikir verdi bakıcıya vericeğin parayşa buraya bi kız al yerin boş durmasın sende haftada 1 gün gel dedi oda çok mantıklı geldi ama haftada 1 gün buraya gelirsem buranın işleri çok ağır 1 günde nasıl kalkıcam altından şimdiye kdr hep üstten üstten gittim :)) bide bakıcıya vericeğim parayla buraya gelen kız çalışırmı??? neyse sonuçta bi çözüm olucak gibi açıkta kalmıycam sanırım çok yaşa patronum...

sizler nasılsınız hiç bilmşyom umarım sizde hamişler bebişleride iyidir..nasıl tatlı heyecanlardasınız kimbilir kıpraşmalar filan artık tepiklemeler vardır..neler alıyonuz ediyonuz kimbilir arada koyun buraya ya..bebiş odası yapan yokmu merak ediyorummm...

son sayfayı okudum böcük Allah kavuştursun ama nasıl olcak nan sen burda eşin gurbette..yani sonu varmı nekdr kalcak?? işllh hayırlısı olur ilk ay belki iyi gelcek bekarlık ama sonra fena koyar diyim...

çok öpüyorum sizi arada gelirim böle kusra kalmayınnn çok seviyorum siziii...bu arada ela da selam etti sizeee....

yoğundum benn
nasılsın cnm lamem

balım casperıma öpücükkk

ELLEŞME NAN pp

merabalar güzellerr...
bal gelsin hepimizi hizaya sokcak benceee
inşallahh

AHHH ÇOK ÖZLEDİM NAN Bİ GELSEM ARANIZA HEMDE NASIL SOKÇAM HİZAYA...AMA SİZ BİR BİR GİDİNCE BEN NE ETÇEM ((

BU ARAD SORCEM SORCEM UNUTUYOM BALKIZ NİYE GELMİYO ARTIK YAAAAAAA
HAVALAR GÜZEL GEZİYO TOZUYA ZARRRRRRR

AYHH SENİN KELEBEĞİNİ YESİNLERRR

GEZMEK DENİRSE ANACIĞIMDAN BAŞKA YERE GİDEMİYOM BE YAWRUUU

selam kızlar,
bugün minik kuzum tam 6. ayını doldurdu, buda bizden size bi gülücük.

ANAMMM KARA İNCİYE BAK SEN NE TATLI MŞLLH...BİZDE 3 AYI BİTİRDİKK NASIL GEÇİYO ZAMAN...

cnm sende şanslısın en azından anane babane için rahattır..üzülme cnm bak alışıyomuş işte insan napçan (

evt haklısın lamem ama koyuyo insana işte bide ilerde pişman olurmuyum diyorum neden bi şekilde ben bakmadım diye pişman olmaktan korkuyorum hayırlısı işllh..bakıcı arıyorumya içimden bi ses işallh bulamam diyo :)))

balımmm.......
2. evlilik yıldönümüz kutlu olsun.... nice nice güzel senelere inşallah:)

evt cnm geç oldu amaa :)) ayy geçen sene nisanda hamiş kalmıştım :))

evt cnm onlar için ama işllh anlarlar büyüyünce bizi...

kimse kalmamış yine...
bal garusu gelmiş gitmiş enerjik yine...sabahın 5inde :)))
bir denk gelemedik yaw göbüş fotosu istiyordu ekliyecem gördüğüm an...

cnm albüme koy dursun ben bakarım gelincee...

kuşum yaa ne becerikli garusun sen mşllh sana..diğer dekorlarına uyarsa süper olur bencee....

günaydın kızlar....

ay patiğim...ikisi de çok hoş... mumluğu en kısa sürede deneyeceğim:)))

bende seni çok özledim... keşke buluşabilsek yeniden.....

evt buluşalım yaaa bebişleride alalım inga inga ağlasınlar :))

balımmm yetişemedım sana neysee kendıne cok ıyı bak ela kuzumada
aminn inş.cnm hayrlısı bu belkıde

canım olmayacaksın tabiki... ona istediği gibi bir gelecek hazırlamış olcaksın.. lütfen içini rahat tut... hem bak patroncukta çok iyi teklifte bulundu sanaa..

yaa biz buluştuğumuzda günün yakındı ve sen hamile değilim diyordun... ama birkaç gün sonra güzel haberi almıştık:))

valla buluşalım.. ben bu halimle bile gelirim::))

seni, patiğimi çoook özledimm... elamıda görmüş olurumm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…