- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ortak yazım cevabıım
annemlerın oraya taşıncam canlarımmmm yakın bı yere belkıde aynı mah.olabılır bakalım hele bı eşim gtsın 1 2 ay gecsınde
anladım canım tek başına evde çok zor olur. sende git onunla sana da bi iş ayarlasın
ben gtmem cnm yapamam hele o bı gtsın bakalaım nasıl olcek hayat
bekar takılcemmm
anladım canım sen bilirsin
çok üzülüyooz ama bellı etmıyoss ıkımızdekonuyuda pek acmıyozzz
yoksa çeşmeler hep acık kalırr
canım benim yaa,, hayırlısıyla gitsin inşallah, Allah gönlüne göre versin,, bence sende git,, hangi ülkeye gidiyor kocişin
HAYIRLISI böyleymiş canım denesin bakalım
hayırlısı canım, çalışıcam diye zorlama kendini, son zamanlar baya ağırlaşıyor insan, sabahları yatakdan kalkmak işkence oluyor erken saatlerde.
kocaman oldu valla, zaman nasılda geçiyorr, dişimiz bile pıtladı alttan :)
yoğundum benn
nasılsın cnm lamem
balım casperıma öpücükkk
merabalar güzellerr...
bal gelsin hepimizi hizaya sokcak benceee
inşallahh
BU ARAD SORCEM SORCEM UNUTUYOM BALKIZ NİYE GELMİYO ARTIK YAAAAAAA
HAVALAR GÜZEL GEZİYO TOZUYA ZARRRRRRR
AYHH SENİN KELEBEĞİNİ YESİNLERRR
selam kızlar,
bugün minik kuzum tam 6. ayını doldurdu, buda bizden size bi gülücük.
günaydınlarr,
casperim, sağlıkla doğur al kucağına bebişini inşallah,, ben eminim sende burdan ayrı kalamaz alırsın bi bilgisayar girersin.
balım senin yazdıklarında nasıl etkiledi ben bilsenbenim bakıcı değil anane babane bakıyor ama aklım hep onda, hele ilk günler çok daha zordu şimdi bi parça daha alıştım, ama zor. çok zor
off ağlatcaanız sabah sabah beni
günaydın kızlar.....
balım... canım benim.. lütfen bırakma kendini.. sonuçta onun geleceği için çalışıyorsun, bu şekilde düşün, bak bırakan bir sürü anne var.. hepsininki kuzu, hepsinde anne yüreği var ama insan mecbur kalabiliyor işte...
pınarcım sen de öylesin... bak zaman herşeyin ilacıymış.. yavaş yavaş alıyor insan..
böcük... nice seneleree....
balımmm.......
2. evlilik yıldönümüz kutlu olsun.... nice nice güzel senelere inşallah:)
casperın yazısını yenı okudum cok duygulandım ayrıca bal cım snde yazmıssın bır anda benmde gozumdee kaybettıgım gormedgım o guzl anlra canlandıı bende oglumn ılklerındn uzakkk yasadım anı...
ama hersey onların gelecegı ıcın dıye dusnuyorum.... yınede casper cnm senn yavrun cok sanslıı olacakk he sen yannd aolacksın bal cnm sanada allah kolaylk versın tek duamda allah sızı ıyılerle karsılastırsın bakıcı olayı cok zorr ama mutlaka sen en ıyısını secıceksın yavrun için
kimse kalmamış yine...
bal garusu gelmiş gitmiş enerjik yine...sabahın 5inde :)))
bir denk gelemedik yaw göbüş fotosu istiyordu ekliyecem gördüğüm an...
sellaaaammmm....
hala işyerindeyim,nie gündüz gelemediğimi anlıyosunuzdur sanırım ,bu saatlere kadar buradayım
Girişteki ayakkabılığımı bu şekilde kaplamayı düşünüyorum,umarım beğenirsiniz...
Eki Görüntüle 387296
günaydın kızlar....
ay patiğim...ikisi de çok hoş... mumluğu en kısa sürede deneyeceğim:)))
bende seni çok özledim... keşke buluşabilsek yeniden.....
evt haklısın lamem ama koyuyo insana işte bide ilerde pişman olurmuyum diyorum neden bi şekilde ben bakmadım diye pişman olmaktan korkuyorum hayırlısı işllh..bakıcı arıyorumya içimden bi ses işallh bulamam diyo :)))
evt cnm geç oldu amaa :)) ayy geçen sene nisanda hamiş kalmıştım :))
evt buluşalım yaaa bebişleride alalım inga inga ağlasınlar :))
günaydınnnnn cnm nasılsınız bgunn
iyiyiz canım... bugünde bitse de dinlensek diye bekliyorum vallaa..
sen nasılsın?
evt sizlerin birde c.tesi var... inş. yarında bir an önce biter sizde pazar dinlenirsiniz..benımde bugunde btse dah yarını varbende ıyım cnm sağol havada harıkaa
Günaydın hem eşi hem işi olan güzellerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?