Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm...aslında bizde de böyle bir adet yoktu ama annem ve kardeşlerim gelin bohçası oluyorda bebek bohçası neden olmasın deyip aldıklarını böyle getirmeyi düşünmüşler :)))

hoşgeldin ada...
Bi dünyaya gelsin içine sokasın gelicek..hergeçengün yeni bişey yaptığını görünce deli olcan..mesela benim ela kesinlikle battaniye yada kumaş emmeden uyumaz illa onu alıcak ağzına götürcek gözünü kapıcak ağzını tutturamassa sinirden ağlıyo :)) gülüyorum ya o haline...hiçbirini bulamassa dilini emiyo..çok ciddiyim emzik gibi emiyo dilini...

ada bende görmemıştımm valla harıka
bende fikir alıom böle böle
ne cingözüm yaa
tecrübelılerden bende tecrube sahıbı oluommmgüle güle kullansın hepsını dağıttın yyın için ama cok beğendımmm

anemmmmm sen görmemişmiydin kzuum ya,ben eklemiştim kokoslara da :)))
kaçırmışın bak yine...
o çilekler lolipop şeker,onlar da hastanede dağıtılacakmış...

ben gormstum ama hepsını dııl demekkı acılmammsss ozmn fotlrın hepsııı 2 tanesını gormstumm super vallaaa. saglıklaaa gelsın bebişmz ınsallahhh

hoş buldum balcım...
ya deme öyle hakket mi,bak canım çekiyor haberin olsun hamile garuyum sen bilirsin :)))

göğüs ucu yara önleyici krem var ya aldım ondan acaba işime yarar mı ya da lazım olur mu... 10 gr.lık aldım ne olur ne olmaz diye...

iyi oldu desenize buraya yeniden eklediğim :)))
sağ olun canlarım valla benimde çok hoşuma gitti ne yalan diyimmm görünce...
öyle elleri kolları dolu dolu girdiler bir mest oldum...anlatamam...
insanın kendi ailesi gibi olmuyor...

kesınlıkleama düşüncede cok önemlı mesela yengenmın annesı çöp almaz torunlarına kız 9 erkek 4 yaşında düşün annesı
benım aılemde sünnet dahıl yaptrır
zaten büyütende benım annemherkesın aılesıde öle düşüncelı olmuyoo cnm
şanslıyız bız
ben ela kuzuma gıderkn hıc boş gtmem
ablam daha kızına bşi almadı sen düşün

ada ben göremedim o bohçayı ya ( buraya eklesene cnm..

göğüs ucu kremi senin hayatında aldığın en değerli şey olucak..o yaralar varya nasıl acıyo bi bilsen...

böcükkkk çok haklısın cnm...
herkes bir olmuyor...
o halde biz şanslıyız demek en doğrusu...
Rabbim onlardan binlerce kez razı olsun...

kızlarrrr geliyorlarmış...
5-10 dk. içinde burada olurlar...
Allahım o hayınpederin ettiği uyuz laflara dayanma gücü ver bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…