Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kuzum sabah oynarken bıraktım geldim cnm..çok zor yaa o durumda bırakmak (
akşam ona oyun halısı aldım bugün oyalanır onla :))

ay evet yaaa gercekten cok zorrr

bende hep uyurken bırakırdımm benım cocuk uykucuu...

ofyaa ıcım acıyorduuu alıstımm tabı artıkk.. sımdıde krese bırakıyorumm ınan 1 hafta oncesıne kdrrda krese uyurken bırkyrdum ılkdefaaa buhafta uyanık bırktım yavrumu hepp hehe

o oyun halısııı baya işe yarıyor ben alammstımm ozmnnn fırsat bulup ama baskalrınnkınde baya vakıt gecryrduuu saglıklaa oynasın yavrucakk ondaaa

prijuva aradı kızlar şimdi
şeker yüklemesi için gitmişti..
rahminde açıklık varmış 1 cm çok canı sıkkın
nst sokucaklarmış

Rabbim yardımcısı olsun
o nekdrlıkki cnm...

amma uykucuymuş gerçekten seninki...
gece 3 defa kalkıyoruz açıkıp yatması uyuması düşün ben fazla uyumuyorum bile...
sağol cnmm

Günaydınn demiş miydim önümde bi fatura yığını var ki zor ulaşıyom klavyeye :)

kolay gelsin kuş
demedin tabisiiii
günaydın kızlar :)

hoşgeldin cnm

Son düzenleme:
prijuvaya geçmiş olsun rabbim yardım etsin inşallah ....

balım elaya oyun halısımııı uyy doğdu doğcak derken 4 aylık oldu nerdeyse

prijuvaya geçmiş olsun rabbim yardım etsin inşallah ....

balım elaya oyun halısımııı uyy doğdu doğcak derken 4 aylık oldu nerdeyse
EVT teyzesi 17 sinde 4 ay doluyooo

priju 25 haftalık büyük ihtimalle yatak istirahati verecek doktoru

anlamadığım bişey 25 haftalıkken rahime bakılıyomuki açılmayı nasıl anladılar...
ben doğuma kadr hiç alttan muayne olmadım..hatta doğumda da boşa oldum sezeryan yaptılar...
heralde şikayeti var diye baktılar demi cnm

cnm yaaa benmde gece sıksık uyanıyor hatta yanımızaa alıstı malsfff...

ama sabahlrı uyurdu aynı ben 11 -12 lere kdr uyudugumuzu bılrz haftasonlrı ama gece hepp zırt bırt uyanr dııı dusn haftaıcı uykusz gıdyrdukk işe halada oleyz hemn hemn yatagına odasına bır alıssa ahh ahh ama kocamn hatası bastan uyrdm hadı bugnde bızle yatsn hadıb ugndee bırdahamı gorcz bugunlerı dıyedıyeee oglanla yuzgoz olduk hehehe... halada kocm yatagnda yatacagı varsaa da alıyor yanınaa.. gece uyannca cocuga bakıyor baktı aglıyorya alıyor yanınaa ole bende bakrmm cocuk gece

Casperım mesaj atmışşş yatışını yapmışlar
paşamız 4 hafta küçük gözüküyomuş usg de sorun olabilir demiş muayene edip doktor doğumu başlatabilirmiş

hepiniz nolur dua edin

ooo 12 lere kadr uyusa daha ne isterim..
benim gibi pireli bu kız hemen uyanıyo..
gece ben 3-4 saat anca uyuyorum..gündüz uykumda yok..yani 4 aydır bukdr uykuyla duruyorum..

paşamız 4 hafta küçük gözüküyomuş usg de sorun olabilir demiş muayene edip doktor doğumu başlatabilirmiş

hepiniz nolur dua edin

AYY dualarımız onunlaa....Rabbim kolay sağlıklı doğum nasip etsin...
çok duygulu bi olay ya...

2 hafta önce doğum yaptığım hastaneye gittim o sırada bi doğum oldu bebişi getirdiler ailesine gösterdiler bende ordaydım tesadüf..ayy onlar ağlıyo bende ağlıyomm Rabbimin mucizesii başka türlü anlatılmaz....

ayyy resmen mesajı okuyunca içimden bişeler koptuuu

karın ağrısı vardı cnmm.üstten gördüyse açılma alttanda bakmak istedi belki hiç bilmiyorumki..

hepiniz nolur dua edin

ayyy cnm casperim hayırlı doğumlar olsun inşallahhhh dualarımız onunlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…