Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yav genlele bakarak yorum yaptım hahaha

hanı kaynanaya soran gelın kotu

gelıne sorsan kaygana kotu hahahaha : o mısall bırdaha ne demek o len dersennnn

anladımm ama keşke halam gıbı yada ne bılem benı seven gercekten bı kv olsaydı
hee görsen benım için ölür
ağzından cnm cıcım ciğerım ama yaalnnnnnnnnnnnn iştee

o makına ona ömrünce yetr:)alma bişi değmes annem değmess

nice yıllara cnm
musmutlu sağlıklı huzurlu daha ne güzel yıllar sızın olsun ınş.

hoşgeldin cnmm
uzun mutlu sağlıklı uzun bi evliliğiniz ve ömrünüz olsun inşallah..güzel senelere inşallah

maşallah canım son 5 hafta kalmış sizin de izne ne zaman çıkıyorsun sen belli mi ?
çok gezme yorulmayın dinlen artık evde yat mis gibi

şimdi gördüm cnm....28 mayıs gibi doğum raporumu alıp veriyorum cnm...yani benim hesaplamalarıma göre öyle :)))
az kaldı gerçekten...gezmeler,paris derken oğluşu erken getirmeyelim de

bu arada...
eve geldikten sonra bir türlü gelemedim....kocem evde ya durmadı bir türlü parise gittik geldik...sonra duş ve peşinden uyku derken zaman geçmiş...
16:00 gibi uyandım,oğluşumun kıyafetlerini yıkadım 2 makine...
bebeğimin çamaşırlarını astım...kocemi uyandırdım o işe gitti...
azcık melemen yaptım onu yedim...sonra kendime kafeinsiz,süt arttırıcı kahve yaptım,uzattım ayaklarımı hürremi izledim:)))

yalnız çamaşırları asarken acayip bir sancı hissettim kızlar...aslında sancı nerede hissedilir onuda bilmiyorum ama benim sanki oraya bıçak saplanıyor gibi oldu...bir de değil hem de kaç defa...

oğluşumun odasını da az çok düzenledim sayılır,gardolabını da yerleştirdim...yıkanananlar kuruduktan sonra ütüleyip yerine yerleştiririm artık...

sabah geleceklere günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
günaydınnnnnn adacımmmmm günaydınnn gelcek olanlar

ada dıkkat et lenn dızıde dızı hee ben korkarım edemem bişi olcek dıye
azcık sabredınlennn
odası bıtmış paşanın nerdeyse ohhh sıra onun gelmesınde

hım dikkat et artık canım son zamanların parise de gitme bence yolculuk yorar seni
dinlen azcık erkenden gelmesin gerçi artık büyümüştür paşacık

ne güzeldir ya onun kıyafetlerini yıkamak ütülemek daha gelmeden ona herşeyin en güzelini sunmaya çalışmak

günaydın kızlarrr bugün gene kuzumu bırakı işe geldim...

nan brck her taksiti bir anneler gününe say ona göre alma bişi...ne sevmişsin kaygananı be hemen bulaşık makinesi almış..dur azcık tanıyaydın ilk yıllar öle büyük şey alınırmı be kuzu :)

Rabbim nice mutlu senelere erdirsin cnm..hep böle balayında olun işllh çiftekumrular gibi...

ada bebişin odasını bekliyoruz ona göre...

artık paris filan bırakın bu olayları parise gidiyim derken hastanede açarsın bak gözleri..böcüğün dediği gibi sabredinn nennn

Günaydın cnm hoşgeldinn
vallahi haklısın 10 taksitti işte 9 sene daha bişi almamam lazım
demişti bana herkes delimisin sen nan die bide o sıkışıklıkta almışımtım.
herşey girdi bide o girdi ohh ohhh
acıdan zevk alıyrum artık galiba

NE DİYİM GEÇMİŞLER OLA

oyy kıyamam sana bende çok ama çok özledim en çokta tatlı sohbetini :)

nice nice yıllara kuzummm HEP BÖLE MUSMUTLU YILLAR GEÇİRİN İNŞALLAH Bİ BEBEKTE FENA OLMAZ HANİ :)

gunaydın kızlarrr adacım cnm buarada yazcktm sana dıger tarfta burdn yazym barı cok dıkkt et kendıneeee usutme sancısıda olabılrrr o sancı...

benm cektgm sancı gaz sancısı gıbydııı meselaaa dogum snacısı kendını bellı edıyor sanırm

prijuva aradı kızlar şimdi
şeker yüklemesi için gitmişti..
rahminde açıklık varmış 1 cm çok canı sıkkın
nst sokucaklarmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…