- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yav genlele bakarak yorum yaptım hahaha
hanı kaynanaya soran gelın kotu
gelıne sorsan kaygana kotu hahahaha: o mısall bırdaha ne demek o len dersennnn
ben anneler gününde bişiy almayacağım kayınvalidemede annemede...
anneme geçen hafta deadorant vermiştim.bide mutfak davlumbazımı verdim ona:)
kayınvalidemide sadece kutlarım..
şuan kimseye bişi alacak durumumda yok zaten.
kayınvalideme 2 sene önce bulaşık makinası almıştım ona saysın:)
aldım da noldu madalya kazandım sanki ah kafam ahh
evet canım özledim senide çok...
Bügün evlilik yıldönümümüz, 2. yılımız bittizaman nasılda geçiyor daha dün gibi gelin başım şöle mi olsu nyok duvağım,buketim ne güzel telaşlardı..Ben hiç bir şey anlamadım hala balayındayız sanki...
nice yıllara cnm
musmutlu sağlıklı huzurlu daha ne güzel yıllar sızın olsun ınş.
Bügün evlilik yıldönümümüz, 2. yılımız bittizaman nasılda geçiyor daha dün gibi gelin başım şöle mi olsu nyok duvağım,buketim ne güzel telaşlardı..Ben hiç bir şey anlamadım hala balayındayız sanki...
maşallah canım son 5 hafta kalmış sizin deizne ne zaman çıkıyorsun sen belli mi ?
çok gezme yorulmayın dinlen artık evde yat mis gibi
şimdi gördüm cnm....28 mayıs gibi doğum raporumu alıp veriyorum cnm...yani benim hesaplamalarıma göre öyle :)))
az kaldı gerçekten...gezmeler,paris derken oğluşu erken getirmeyelim de
bu arada...
eve geldikten sonra bir türlü gelemedim....kocem evde ya durmadı bir türlü parise gittik geldik...sonra duş ve peşinden uyku derken zaman geçmiş...
16:00 gibi uyandım,oğluşumun kıyafetlerini yıkadım 2 makine...
bebeğimin çamaşırlarını astım...kocemi uyandırdım o işe gitti...
azcık melemen yaptım onu yedim...sonra kendime kafeinsiz,süt arttırıcı kahve yaptım,uzattım ayaklarımı hürremi izledim:)))
yalnız çamaşırları asarken acayip bir sancı hissettim kızlar...aslında sancı nerede hissedilir onuda bilmiyorum ama benim sanki oraya bıçak saplanıyor gibi oldu...bir de değil hem de kaç defa...
oğluşumun odasını da az çok düzenledim sayılır,gardolabını da yerleştirdim...yıkanananlar kuruduktan sonra ütüleyip yerine yerleştiririm artık...
sabah geleceklere günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben anneler gününde bişiy almayacağım kayınvalidemede annemede...
anneme geçen hafta deadorant vermiştim.bide mutfak davlumbazımı verdim ona:)
kayınvalidemide sadece kutlarım..
şuan kimseye bişi alacak durumumda yok zaten.
kayınvalideme 2 sene önce bulaşık makinası almıştım ona saysın:)
aldım da noldu madalya kazandım sanki ah kafam ahh
şimdi gördüm cnm....28 mayıs gibi doğum raporumu alıp veriyorum cnm...yani benim hesaplamalarıma göre öyle :)))
az kaldı gerçekten...gezmeler,paris derken oğluşu erken getirmeyelim de
bu arada...
eve geldikten sonra bir türlü gelemedim....kocem evde ya durmadı bir türlü parise gittik geldik...sonra duş ve peşinden uyku derken zaman geçmiş...
16:00 gibi uyandım,oğluşumun kıyafetlerini yıkadım 2 makine...
bebeğimin çamaşırlarını astım...kocemi uyandırdım o işe gitti...
azcık melemen yaptım onu yedim...sonra kendime kafeinsiz,süt arttırıcı kahve yaptım,uzattım ayaklarımı hürremi izledim:)))
yalnız çamaşırları asarken acayip bir sancı hissettim kızlar...aslında sancı nerede hissedilir onuda bilmiyorum ama benim sanki oraya bıçak saplanıyor gibi oldu...bir de değil hem de kaç defa...
oğluşumun odasını da az çok düzenledim sayılır,gardolabını da yerleştirdim...yıkanananlar kuruduktan sonra ütüleyip yerine yerleştiririm artık...
sabah geleceklere günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrr bugün gene kuzumu bırakı işe geldim...
nan brck her taksiti bir anneler gününe say ona göre alma bişi...ne sevmişsin kaygananı be hemen bulaşık makinesi almış..dur azcık tanıyaydın ilk yıllar öle büyük şey alınırmı be kuzu
Günaydın cnm hoşgeldinn
vallahi haklısın 10 taksitti işte 9 sene daha bişi almamam lazım
demişti bana herkes delimisin sen nan die bide o sıkışıklıkta almışımtım.
herşey girdi bide o girdi ohh ohhh
acıdan zevk alıyrum artık galiba
NE DİYİM GEÇMİŞLER OLA
amin işllh geçer...
Son 2 taksit cnmm
İŞLLH BRCK ogünleri hissetmeden görürsünüz cnm...
güneş garusu hoşgeldin nan
hoşbulduk balcımmmm nasılsın bakalım kuzun nasılll?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?