Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cmt biri tahsilatta biri aşağıda küçük bi çocuk var o benim etrefımda dolaşıo bende bütün gün oturuom yaaa ( oooffff patlıcam haa sıkıntıdan eve gitmek istiom

haftanın 6 günü 7 ye kadar çalışılır mı yawf_??? ev işlerimi kendileri yapıolar sanki
insan yoruluyo hakikaten şikayet etmiyorum eve gidince yorgunluğum bitio ama burda bunalıyorum hem sıcak hem iş yok(

((((

balkondaki sandalyenin üzerine asmış sabah yine kıyamadım attım balkon korkuluklarına yoksa sırılsıklam gidecek işe ayu:))

canmcmm sen affetmişsin aşkını da ona çaktırmıyo gibi geldn bana doğru mudur :))))

sıkmaz mı yaa face den okeye giriom asılıolar laf atıolar nette takılıom sıkılıom oooffffff napçam bilmem

poffff

yok kıs affetmedim hala çok kızgının ama kızgınım diye de adamı çıplak gönderecek halim yok dimi ama:))

nan bakın işim cok
geldığımde eğerkı cok yazdınızsa
hepınıze bı oklaya ındırcem

yok kıs affetmedim hala çok kızgının ama kızgınım diye de adamı çıplak gönderecek halim yok dimi ama:))

delikafadulden
haklısın canm :))))
haftaya da arkadaşın nişanı varmış yaff
sonraki haftaya diğer arkadaşın düğün
ondan sonraki hafta da iki arkadaşın düğünü var :))))

delikafadulden
haklısın canm :))))
haftaya da arkadaşın nişanı varmış yaff
sonraki haftaya diğer arkadaşın düğün
ondan sonraki hafta da iki arkadaşın düğünü var :))))
anaaa kız senin boş zamanın yok o zaman:))) valla yarın 2 düğün var inşallah bi daha da olmaz bu yaz:)) bıktım lan maaş hediyelere gidio:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…