ben hergün izinliyim tüm gün oturuom valla çok sıkılıom bari cmt evde olsam
hatasını anladığı zaman bide arıo sanki hiç bişey yok
yeni açılan bi yer burası pek müşteri gelmio cari hesaplar tamam işim yok.paso oturup duruomniye tatlm iş yok mu
cmt biri tahsilatta biri aşağıda küçük bi çocuk var o benim etrefımda dolaşıo bende bütün gün oturuom yaaa( oooffff patlıcam haa sıkıntıdan eve gitmek istiom
he valla :)))çamaşırları akşam bi asmış kiiii hayatta kurumaz:)))canmcm erkek milleti işte üstünden zaman geçince barıştık zannediyorlaer
saftiyik bunlayın hepsikaydirigubbakcemile3
bende benimkilere söylicem birazdan gelen giden yok eve gitçem diye bi aksilik çıkarmazlar umarımson 50 dk
3 olsn de ben çıkıom deyim bakalm laftan anlayacakmı uyuscuukk
yeni açılan bi yer burası pek müşteri gelmio cari hesaplar tamam işim yok.paso oturup duruom
he valla :)))çamaşırları akşam bi asmış kiiii hayatta kurumaz:)))
bende benimkilere söylicem birazdan gelen giden yok eve gitçem diye bi aksilik çıkarmazlar umarım
balkondaki sandalyenin üzerine asmış sabah yine kıyamadım attım balkon korkuluklarına yoksa sırılsıklam gidecek işe ayu:))tam ortadan katlayıp mı asmş canm :))))
inş canmmm
sıkmaz mı yaa face den okeye giriom asılıolar laf atıolar nette takılıom sıkılıom oooffffff napçam bilmemohh iyiymiş
de bi yerden sonra sıkar canm yaa
haftanın 6 günü 7 ye kadar çalışılır mı yawf_??? ev işlerimi kendileri yapıolar sanki
insan yoruluyo hakikaten şikayet etmiyorum eve gidince yorgunluğum bitio ama burda bunalıyorum hem sıcak hem iş yok(
balkondaki sandalyenin üzerine asmış sabah yine kıyamadım attım balkon korkuluklarına yoksa sırılsıklam gidecek işe ayu:))
sıkmaz mı yaa face den okeye giriom asılıolar laf atıolar nette takılıom sıkılıom oooffffff napçam bilmem
yok kıs affetmedim hala çok kızgının ama kızgınım diye de adamı çıplak gönderecek halim yok dimi ama:))
indir kuzum indir:))))nan bakın işim cok
geldığımde eğerkı cok yazdınızsa
hepınıze bı oklaya ındırcem
nan bakın işim cok
geldığımde eğerkı cok yazdınızsa
hepınıze bı oklaya ındırcem
anaaa kız senin boş zamanın yok o zaman:))) valla yarın 2 düğün var inşallah bi daha da olmaz bu yaz:)) bıktım lan maaş hediyelere gidio:))))delikafadulden
haklısın canm :))))
haftaya da arkadaşın nişanı varmış yaff
sonraki haftaya diğer arkadaşın düğün
ondan sonraki hafta da iki arkadaşın düğünü var :))))
biz yeteriz kıssss:))yok kıs bi nurdanla ben varım zati :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?