Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Adacım hmm döktürmüşsün valla..
bende 2 günün sonunda nihayet yani gelip yazabildim..evde bikaç eksik vardı onları hallettik,sonrası temizlik tabi,tüm ev dip bucak....Adacım sen benden hamaratsın ama ben çeşit çeşit yemekler yapamadım yaf,hadi benimde hastalığıma verin bari :kedi:

günaydınlar herkesee
adacım ellerine sağlık harika görünüyolar
buda benim bikaç gün önce yaptığım izmir köftemin salçalı suyunu dökmeden önceki hali :))
[/url][/IMG]

güaydınlar kuzular
gittim kaynanama geldim
güzel eğlenceliydi el üstünde taşıdı sevgili kayınvalidem sağolsun elindne geleni yaptı.
bir inci set almış yıllar önce oğlumun eşine diye saklamış bana onu verdi gelinime saklamıştım diye
sonra bizi oturttu mustafa bu kızı üzme sakın o sana emnaettir dedi ağladık bizde :))
güzeldi güzel
kayınvalideme şık bir türk kahvesi fincan seti aldım evli görümceme bir çift şu bambu havlulardan aldım eşimin yeğenine oyuncak aldım öleee
siz neler yaptınız hafta sonu????

Pinarcim ellerine kollarina saglik muthis gorunuyor sizleri alan yasadi yaw masallah hamarat gelinlerimecokacimcoook:sm_cool:

Adam bunlar nefis gorunuyor pofuduk pofuduk ellerine kollarina saglik:lepi:

lovee güzel geçmesine sevndm canm benm :)))
bende çıktım c.tesi 3 de 4de başladım temizliğe camlar dip bucak her yeri sildim süpürdümm
ohh mis oldu evim..
kocacm menemen yaptı keyifli bi yemek yedik..
dün de bi uyumuşuz 11e kadar
sersem sersem geziniyordum evde kocacm hadi sen bi duş al kahvaltıyı ben hazırlarm dedi
mis gibi duşumu aldm oturdum sofraya :)))
sonra çıktık kocacmla gezdik gezdik..
akşam 8de geldik
bi arkadaşımız da geldi Buz Devri 3 ü izledik :)))))
ve burdaymmm
GÜÜNAAYYDIINNN

ada bunun tarıfını verdın mı sen bıze
gudubet karı yokken versen
ellerıne sğlık harıka görunuyo
ben senın gıbı komşuyu 3 valıt mısafrlığe çağırırım

günaaaydıın bayanlarr..

limangoda özdileğin nevresimleri var..bunu çoook beğendim,bnmkine bir iki cilve sonunda kabul ettirdim yine .her yerim nevresim ama dayanamıyorum yaa :))
sizce nasıl alıyım mı ?

coturnıx ellerıne sağlık cnm

love senınde güzel geçmış
sanırım h sonu bı tek benım kötü gectı:gitme:

günaydınnnnn hepiciğinize
Ada kız geldi :)))

cutecim olsun balım biliyoruz seni...hasta olmasan neler yapardın,mis gibi evinde güle güle otur

pınarcım....ellerine sağlık,yani pişmeden bu kadar lezzetli göründüler,pişince ne oldular tahmin edemedim....

mg_lovecım hadi bakalım,bunu da atlattın.Bak ne kadar kafana takmıştın ne alsam ne götürsem diye....ben bu işleri biraz spontene gelişen olaylar olarak değerlendiriyorum aslında.....Gördün mü geçti gitti bile...

ereglicim evet canım....pofuduk pofuduk oldu bunlar ben de şaşırdım vallahi :)))
hem pofuduk hem de lezzetliydi...

böcük yok şekerim vermedim bunun tarifini
ok senin o hatun yokken vereyim...

cuteeeeemmm ben çok beğendim yahu hemen giriyorum siteye

caspercım....ne güzel sen duş al ben kahvaltıyı hazırlarım mı dedi.....hımmm benimkine burayı okutayım ara sıra beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…