zerene şimdiden üzülmeye başladım sankim oda okulun son günlerinde annesi tarafından okula gönderilecek gibi geldi bana
aynen cnm...
az önce sordum çocuklara burada boş boş oturmaktan ne anlıyorsunuz diye...
hepsinin anası göndermiş
garular evde 2 hafta daha rahat etmek istiyorlar...sonra yaz tatili boyunca başlarında olacaklar ya...
aşk olsun heç bilem sen beni tanımıyon mu kuzum bi tarafa dünya bi tarafa elimden gelse cep diktircem akşama kadar çok özlüyom o ev hamınları için geçerli ee güne gidiyorlar hergün ayrı bi gezmeye normal değilmi çocuklarla zor olur şimdi gezmek
KUZUMMMM BAK DEMEKKİ EV HANIMI OLSAN YOLLAYACAKSIN AHHH AHHHHH BEN DEMİŞTİM ZATEN
aşk olsun heç bilem sen beni tanımıyon mu kuzum bi tarafa dünya bi tarafa elimden gelse cep diktircem akşama kadar çok özlüyom o ev hamınları için geçerli ee güne gidiyorlar hergün ayrı bi gezmeye normal değilmi çocuklarla zor olur şimdi gezmek
KUZUMMMM BAK DEMEKKİ EV HANIMI OLSAN YOLLAYACAKSIN AHHH AHHHHH BEN DEMİŞTİM ZATEN
sen kendini o ev hanımlarının yerine koy ne yapardın yollarmıydın fırsat bu fırsat az daha gitsin diye
sen kendini o ev hanımlarının yerine koy ne yapardın yollarmıydın fırsat bu fırsat az daha gitsin diye
VALLAHİ NE DESEM YALAN OLUR DAHAAAAAA ÇOKKKK VAR OGÜNLERE BEN HELE BİR KENDİNİ GÖREYİMDE SONRA DÜŞÜNÜRÜM
SENLE UĞRAŞMAK HOŞUMA GİDİYOR HATCEEEE
ne güzel, demek Afyonlusun. Mutlukız vardı, cidden o ne yapıyor ki şimdi, onunda bebeği oldu mart ayıydı sanırım, o yüzden gelemiyor, Mutlukız' da Afyonda :)
Tarih coğrafya siyaset polisiye aşk edebiyat... anlayacağın her tür kitabı severim, psikoloji dışında.
şu sınavı atlatayım tavsiyene uyacağım, özledim zaten kitap okumayı. en son bir kaç ay önce banu avarın "hangi avrupa" kitabını okudum. seni görünce canım çekti valla ama sınavdan sonra artık.
not alman çok iyi, seni bilmem ama benim hafızam çok kuvvetli değildir o yüzden bende not alırdım hep.
kültür mantarı , şirin bir yakıştırma olmuş
ahh onu bi bilsem hergün dert akşama ne yapsam valla sıkıntılar başlıyo bizim işyerinde kızlarla başlıyoruz sabahtan bugün akşama ne yapcaz diye sen ne yapcaksın sen kopya ver bari bugünde
geçmiş olsun cnm bencede temizliği falan düşünme iyileşince hepsi olur allahın izniyle sen iyileşmene bak hayırlısıyla
bilemicem çok zor bir soru
değişiklik olmazsa; mantarlı bulgur pilavı, çorba (dünden kalan), birde olmazsa olmazlardan salata
bu arada doğum paramı aldım az önce :)) hamişlere duyrulur gerçi benim sgk askeri ücretten olduğu için az ama Allah bereket versin...
saol keleboşummm özledim kız seni
balcım güle güle harca :) bereketli olsun..
teşekkür ederim kızlar..
biricik karşımdaki arsa boş ,inşallah daha uzun bir süre boş kalır ki önümüz hep böyle açık olur,çaprazdan bakınca denizi ufaktan görebiliyoruz :) bişi mi ekilmiş ki pek anlamam ben :) arada bir sürüyorlar otlarını ama bilmiyorum hiçbir şeyin bittiğini göremedim 1 yıldır :) caddesi alt üst durumda yalnız su kanalizasyonları yenileniyor çalışma bayağı büyük,ne zaman biter kim bilir hep toz
birazdan netten çıkıp uzanacağım hepinizi öpüyorum...
günaydınlar kızlarrrr
dünden sonra çok daha iyiyimmm
doktorumuza gittik detaylıya girdik.
yüzüm için bişi dokunmuş dedi ilaç verdi alıp kullanacağım..
maşallah bebişimde çok iyi çok sağlıklı herşeyi oluşmuş...
dedim sürekli ye diyolar kilo al diyolar bana bıktım dedim.Biz kilo istemiyoruz zaten dedi:)3 kilo aldım dedim çok bile dedi:)hızlı alıcaksın artık zaten dedi.keşke 7-9 arası kapatabilsen dedi.istediğin kadar ye bebeğine giden damarların kapalıysa zaten besleyemessin dedi.onlara baktı herşey çok iyi
sezeryandan normalden çok korkuyorum herşeyden dedim.eşimde 2 sezeryan oldu dedi.sen zayıfsın çabuk toparlanırsın dedi...
ama kızlar rahim kanalım kısa normal bi bayanın 35 mm miş benim 27 mm.
erken doğum riskim var 7.aydan sonrabakalım rabbim ne uygun görecek..
ayrıca bugünde çok fitim kendime özen gösterdim:)
cnm detaylıya girdiniz demek çok sevindim
erken doğum riski var diye doktor mu söledi cnm
rabbim büyük kuzunu zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah ..
sakın bööle şeyleri düşünme tamam mı
bu arada ev işin ne oldu
he yavru...niye bu zamana kadar beklettim raporu sanıyorsuneylülden itibaren başlayacak
dün belim ve kasıklarım ağrıyordu ya sonra geçti hani...neysem akşamına bir kıbrıs yaptık...
bilmiyon sen tabi artık parise değil kıbrısa gidiyoz malum oğluş sebebiyle
jübile dedim emme pek öyle olacağa benzemiyor...anacım bu oğlan sonra hesap sormasın anasından
evet cnm organlarına baktı beynine kalbine benden giden damarlara falan hepsi yolunda..
ellerini açıp kapatıyor beyin gelişimi için önemli parmakları uzun dedi..
sorunlu bebeklerin kısa olurmuş
elinin birini açmamıştı uğraştı baya:)
tam bir bebek olmuş yahu dimi dio doktorda:)
evet cnm doktorum söyledi her gittiğimde dio erken doğum riskini..inşallah bekler gününü yoksa çok zorlanırız...sağlıkla gelsinde...
ev işim bişi olmadı cnm duruyoruz öyle annem bugün 3.kez suya gdicek sözleşme için hafta başına açılmış olur umarım.
günaydın hatunlar...
bugün pek aranızda olamıcammm öğlen muhasebeci geliyyy(
kelebek garusu 1 oda için badanacımı tutulur..biz eşimle birlikte boyadık ki boyanın b sinden anlamıyoduk ama çok zevkli geçti kuzumuz için diye sanırım..hatta fotolarımız bile var...
brck çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı bu işler belli olmaz hemen kendini erken doğumada şartlama cnm..
adaaa okullar kapanıyo sen tatile çıkıyosun..şimdi iznin senin tatilden sonramı başlıcak nasıl oluyo sizde bu işler???
he yavru...niye bu zamana kadar beklettim raporu sanıyorsuneylülden itibaren başlayacak
dün belim ve kasıklarım ağrıyordu ya sonra geçti hani...neysem akşamına bir kıbrıs yaptık...
bilmiyon sen tabi artık parise değil kıbrısa gidiyoz malum oğluş sebebiyle
jübile dedim emme pek öyle olacağa benzemiyor...anacım bu oğlan sonra hesap sormasın anasından
anladım kelebeğimm sizin boya işi..yakın olsak gelirdim nen yardıma :))
ben bile olmıcam kuzum
cuma 5 de gelcek akşam bebek odasını boyıcak
c.teside kaln işi bitirck ben çalışıyo olcm
düşünmen yeter bebeişim ....
valla çok güzel oluyor...annem bakacak nasipse sonrasında da...eee ondan sonra da okulun kreşine benimle gelir gider...
tabi benim planlarım bunlar,Rabbim gelecek günlerde ne gösterir bilmem...hayırlısı olsun hakkımızda...
kıbrıs şöyleki...pist kapalı iniş yasak ama kalkışlar oluyor arada,artık nereye inerse
anammmm nasıl anlatma bu böyleanladın herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?