Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aynen cnm...
az önce sordum çocuklara burada boş boş oturmaktan ne anlıyorsunuz diye...
hepsinin anası göndermiş
garular evde 2 hafta daha rahat etmek istiyorlar...sonra yaz tatili boyunca başlarında olacaklar ya...

zerene şimdiden üzülmeye başladım sankim oda okulun son günlerinde annesi tarafından okula gönderilecek gibi geldi bana

aşk olsun heç bilem sen beni tanımıyon mu kuzum bi tarafa dünya bi tarafa elimden gelse cep diktircem akşama kadar çok özlüyom o ev hamınları için geçerli ee güne gidiyorlar hergün ayrı bi gezmeye normal değilmi çocuklarla zor olur şimdi gezmek

aynen cnm...
az önce sordum çocuklara burada boş boş oturmaktan ne anlıyorsunuz diye...
hepsinin anası göndermiş
garular evde 2 hafta daha rahat etmek istiyorlar...sonra yaz tatili boyunca başlarında olacaklar ya...

ee rahat rahat geziyolarcnm sonuçta bildikleri yerde çocukları son zamanlarda bişey işlenmediğini onlarda biliyolar

kesın okumalısın cnm
bende unutkanım not tutmam lazım yaşlılık

bende sıkıldım yaa yemek işinden bazende cok eğlenıom ama
bilemicem çok zor bir soru

değişiklik olmazsa; mantarlı bulgur pilavı, çorba (dünden kalan), birde olmazsa olmazlardan salata

neden olmasınnn
afıyet olsun
geldık bugun ne pişirseme
bu arada doğum paramı aldım az önce :)) hamişlere duyrulur gerçi benim sgk askeri ücretten olduğu için az ama Allah bereket versin...

güle güle harca cnm

saol keleboşummm özledim kız seni

balcım güle güle harca :) bereketli olsun..

bende özledim kuzummm ......

ben seni kış bahçenide yirim yirimmm becerikli kuzum bnm eşinle kahvaltı ne keyifli olur orda gelince orda kahvemi isterim haberin ola :)
bizim alya kuzunun odasıyla ilgili bilgi ver bari kuzum normal basit bi avize onu nasıl ssleyebilirim sence hasta hasta zor bi soru sordum sanırım :)

inşallah tez zamanda iyileşirsin kuzum

herkese günaydın bu aradaa zaman su gibi akıp gidiyor
çalışma hayatımın son 4 haftası

brck aslında hafta olark baya ilerdesin bulantların bitmesi gerekiyo ama alla alla şaşırdım kuzum mideni üşütmüş olabilirsinn ...

bende geceleri uyuyamıyorum artık alya kuzu yavaş yavaş üzmeye başladı beni :) kıyamam kuzuma

cuma günü odamız için bıyacı geliyo
önümüzdeki hafta içide odamız gelicek yavaş yavaş hazırlanmak lazım .... vakit gittikçe daralıyo benide heyecan basıyo

günaydın bu arada
cok yoğunum hemencık okudm gectım valla
unuttum var mı acep
he bıde patıkım bahçenı cok ama cok beğendım
cok zevklısın cnm
ayrıca cok gecmıs olsun
ınş.hemencık düzelırsın

günaydınlar kızlarrrr

dünden sonra çok daha iyiyimmm

doktorumuza gittik detaylıya girdik.

yüzüm için bişi dokunmuş dedi ilaç verdi alıp kullanacağım..

maşallah bebişimde çok iyi çok sağlıklı herşeyi oluşmuş...

dedim sürekli ye diyolar kilo al diyolar bana bıktım dedim.Biz kilo istemiyoruz zaten dedi:)3 kilo aldım dedim çok bile dedi:)hızlı alıcaksın artık zaten dedi.keşke 7-9 arası kapatabilsen dedi.istediğin kadar ye bebeğine giden damarların kapalıysa zaten besleyemessin dedi.onlara baktı herşey çok iyi

sezeryandan normalden çok korkuyorum herşeyden dedim.eşimde 2 sezeryan oldu dedi.sen zayıfsın çabuk toparlanırsın dedi...

ama kızlar rahim kanalım kısa normal bi bayanın 35 mm miş benim 27 mm.

erken doğum riskim var 7.aydan sonrabakalım rabbim ne uygun görecek..

ayrıca bugünde çok fitim kendime özen gösterdim:)

Son düzenleme:

cnm detaylıya girdiniz demek çok sevindim
erken doğum riski var diye doktor mu söledi cnm
rabbim büyük kuzunu zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah ..
sakın bööle şeyleri düşünme tamam mı
bu arada ev işin ne oldu

evet cnm organlarına baktı beynine kalbine benden giden damarlara falan hepsi yolunda..
ellerini açıp kapatıyor beyin gelişimi için önemli parmakları uzun dedi..
sorunlu bebeklerin kısa olurmuş
elinin birini açmamıştı uğraştı baya:)
tam bir bebek olmuş yahu dimi dio doktorda:)
evet cnm doktorum söyledi her gittiğimde dio erken doğum riskini..inşallah bekler gününü yoksa çok zorlanırız...sağlıkla gelsinde...
ev işim bişi olmadı cnm duruyoruz öyle annem bugün 3.kez suya gdicek sözleşme için hafta başına açılmış olur umarım.

günaydın hatunlar...

bugün pek aranızda olamıcammm öğlen muhasebeci geliyyy (

kelebek garusu 1 oda için badanacımı tutulur..biz eşimle birlikte boyadık ki boyanın b sinden anlamıyoduk ama çok zevkli geçti kuzumuz için diye sanırım..hatta fotolarımız bile var...

brck çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı bu işler belli olmaz hemen kendini erken doğumada şartlama cnm..

adaaa okullar kapanıyo sen tatile çıkıyosun..şimdi iznin senin tatilden sonramı başlıcak nasıl oluyo sizde bu işler???

he yavru...niye bu zamana kadar beklettim raporu sanıyorsun eylülden itibaren başlayacak
dün belim ve kasıklarım ağrıyordu ya sonra geçti hani...neysem akşamına bir kıbrıs yaptık...

bilmiyon sen tabi artık parise değil kıbrısa gidiyoz malum oğluş sebebiyle
jübile dedim emme pek öyle olacağa benzemiyor...anacım bu oğlan sonra hesap sormasın anasından

süper walla sizin izin olayları...bebe büyücek bu arada..sonra ne etçen kim bakçak???

nen kıbrıs ne olıy baya fransız kaldım ben bu olaylara...sana tebrik koyuyom son güne kadr bırakmıcan bu işleri :))

kendini öle şartlama bebeişim bişey olmaz meraklanam
tam adam olmuş desene paşa

kuzum bizim sadece çocuk odasıı değil ama koridor boyancak oturduğumuz oda boyancak açık renk olduğu için lekeler var bi kat sürecek
bide eltimler üst katta oturuken tavan akmıştı banyonun o hala duruyo o yapılck
iş çok yane

ooohhh senin paşa 1 yaşında olunca başla bence işe :)

valla çok güzel oluyor...annem bakacak nasipse sonrasında da...eee ondan sonra da okulun kreşine benimle gelir gider...
tabi benim planlarım bunlar,Rabbim gelecek günlerde ne gösterir bilmem...hayırlısı olsun hakkımızda...

kıbrıs şöyleki...pist kapalı iniş yasak ama kalkışlar oluyor arada,artık nereye inerse
anammmm nasıl anlatma bu böyle anladın herhal

sağolun kızlarrr

bebiş baya baya hissetitiryo artık kendini...dün akşam dışardan bile belli oldu..

çok güleç bi çocuk olcak sanırım hep gülücükler attı bize:)resmi bile var

ben bile olmıcam kuzum
cuma 5 de gelcek akşam bebek odasını boyıcak
c.teside kaln işi bitirck ben çalışıyo olcm
düşünmen yeter bebeişim ....

OLMA ZATEN BOYA kokusu etkilemesin..
biz boyayıp hemencik kapısını kapatıp çıkmıştık...

ada bundan güzel bir anlatım olamazdı zaten tebrik koydum..senin nasıl hormonlar değişmedi şaşırdım..yani nasıl isteğin azalmıy nen..ne içiyon de hele rekorda hala sende :))
lohusayken ne etçen merak ettim ozmnda bi formül bulcen demi...çok geri kaldım bu konuda paris kıbrıs derken uzaya çıkıcaksınız walla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…