bu arada doğum paramı aldım az önce :)) hamişlere duyrulur gerçi benim sgk askeri ücretten olduğu için az ama Allah bereket versin...
Patik geçmiş olsun cnm
bal doğumdan 2 ay sonra alınmıyomu o para senin geç mi oldu banamı öle geldi
ne kadar aldın kuzu
amin herkesin kuzusuyla beraber benim kuzuma da allahım sağlık sıhhat versin inş. evet en tatlı zamanları sanırım konuşmaya başladı kelimeleri tam çıkartamıyo bazen söylediklerini anlamıyoruz diye çok sinirleniyo ama anneci anneci deyişi o kadar çok güzel bi duyguki dünyalara bedelrabbim sana da sağlıklı sıhhatli güzel bi bebek nasip etsin inş.
bu arada doğum paramı aldım az önce :)) hamişlere duyrulur gerçi benim sgk askeri ücretten olduğu için az ama Allah bereket versin...
inş. canım bizimde olur bebeğimiz/bebeklerimiz :) ben beklemiyorum ama eşim ikiz olma ihtimalini hesaplıyor, ben çift yumurta ikiziyim de :) Rabbim sana babasına, sevdiklerine bağışlasın yavrunu.
güle güle harca, Allah bereketini versin canım.
amin cnm inş.olabilir aslında neden olmasın ikiz bebek ayy ne güzel olur dicem ama çok zor olur bakması sanırım ben biriyle zor başa çıkıyorum çok yaramaz oluyorlarama allahım sağlıklı sıhhatli versinde onunda sabrını verir herhalde
Patik geçmiş olsun cnm
bal doğumdan 2 ay sonra alınmıyomu o para senin geç mi oldu banamı öle geldi
ne kadar aldın kuzu
saol keleboşummm özledim kız seni
balcım güle güle harca :) bereketli olsun..
sağol cnmmmm
eee bahçe???
yavrucum yemek yemeğe çalışıyorum bir yandan ,zor yediğim içinbirazdan çekerim foto..
okey cnmmm afiyet olsunnn..şifa olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?