Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Patik geçmiş olsun cnm

bal doğumdan 2 ay sonra alınmıyomu o para senin geç mi oldu banamı öle geldi
ne kadar aldın kuzu

inş. canım bizimde olur bebeğimiz/bebeklerimiz :) ben beklemiyorum ama eşim ikiz olma ihtimalini hesaplıyor, ben çift yumurta ikiziyim de :) Rabbim sana babasına, sevdiklerine bağışlasın yavrunu.

bu arada doğum paramı aldım az önce :)) hamişlere duyrulur gerçi benim sgk askeri ücretten olduğu için az ama Allah bereket versin...

güle güle harca, Allah bereketini versin canım.

amin cnm inş.olabilir aslında neden olmasın ikiz bebek ayy ne güzel olur dicem ama çok zor olur bakması sanırım ben biriyle zor başa çıkıyorum çok yaramaz oluyorlar ama allahım sağlıklı sıhhatli versinde onunda sabrını verir herhalde

yok ben istemiyorum ikiz, hayırlısı olsun tabi,
eşim hevesleniyor. :)

cam kapıları genelde açık bulunduruyoruz yani salona dahil edince daha güzel oluyor fakat salonum şu an müsait değil hasta olduğumdan toparlayamadım,o yüzden kapılarını kapatıp çektim :)

tek kalan ağacımıda yerdeki saksıya ekip yere koymayı düşünüyorum biraz iyi olduğumda,çünkü tek kaldı zavallım arkadaşları kurudular sarmaşıklarımda henüz küçük :) biraz büyüyünce denizlikten yere kadar sarkıcak inşallah...

patik cnm harika görünüyorrrr
içim açıldı vallahi...

dışarıdada tarla var sanırım ekinnn ekilmiş gibi

teşekkür ederim kızlar..
biricik karşımdaki arsa boş ,inşallah daha uzun bir süre boş kalır ki önümüz hep böyle açık olur,çaprazdan bakınca denizi ufaktan görebiliyoruz :) bişi mi ekilmiş ki pek anlamam ben :) arada bir sürüyorlar otlarını ama bilmiyorum hiçbir şeyin bittiğini göremedim 1 yıldır :) caddesi alt üst durumda yalnız su kanalizasyonları yenileniyor çalışma bayağı büyük,ne zaman biter kim bilir hep toz

birazdan netten çıkıp uzanacağım hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:
patiğim çok güzel mşllh cnm..
hem çok ferah hem çok havadar ve güneş alıyo..zevkinede bayıldım..
o camlar şimdi açılıyomu komple salona..tülünde değişik geldi eminim çok kullanışlıdır...
o kapı niye dar onu anlamadım ve o kapı nereye açılıyo..
meraklı biri olarak soruyorum..güle güle keyif yapın..hem bukdr çalışıp hemde nasıl vakit ayırıyosun bu çiçeklere taktir ettim cnmmm

eşinle balkonunuzda hoş,mutlu,aşk dolu sohbetleriniz olsun hep cnm..

çalışmalarda en yakın zamanda biter inşallah çünkü çok kötü oluyo...benim arkaya bina yapılırken her yerim batmıştı..
iyi istirahatler öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…