o kapı niye dar onu anlamadım ve o kapı nereye açılıyo..meraklı biri olarak soruyorum..güle güle keyif yapın..hem bukdr çalışıp hemde nasıl vakit ayırıyosun bu çiçeklere taktir ettim cnmmm
patiğim çok güzel mşllh cnm..
hem çok ferah hem çok havadar ve güneş alıyo..zevkinede bayıldım..
o camlar şimdi açılıyomu komple salona..tülünde değişik geldi eminim çok kullanışlıdır...
o kapı niye dar onu anlamadım ve o kapı nereye açılıyo..
meraklı biri olarak soruyorum..güle güle keyif yapın..hem bukdr çalışıp hemde nasıl vakit ayırıyosun bu çiçeklere taktir ettim cnmmm
canımcım sağlık durumum iyi olsun daha neler yaparım da ah işte..tez canlıyım cnm biraz boş durmayı hiç sevmiyorum..o dar kapıyı sorma ilk eve girdiğimizden beri nasıl gözüme batıyor tamamen kapıyı duvar haline getirecektim,pimapen kapılardan nefret ederim çünküo kapı çalışma odamıza çıkıyo ileride odayı bölersek diye kapıyı iptal etmekten vazgeçtim..odanın diğer tarafına o kapıdan ulaşıcam yani :) bende piampen görüntüsünü böyle kapattım..
evet canım açılıyo,açılmış halini seviyorum en çok..tülü henüz yıkamadım yeni aldığımdan kirlenmedi ,yıkanınca da üzmez umarım:) boru ya takılanlardan,kornişi yok..
öpüyorum çok hepiniziii
AKLIMDA KALANLARI DİYİM...
ADACIM MŞLLH KUZUNA AMA ŞAŞIRDIM BOY ÖLÇÜMÜ NASIL YAPIYOLAR..10 HAFTADAN SONRAMI NE DOKTORUMUZ BOY ÖLÇÜMÜ SÖYLEMİYORUZ DEMİŞTİ...bu gidişle sırım gibi delikanlı olcek ela kuzu 52 doğmuştu...bu arada ne çabuk geçti sizin hamişlikler ya..KELEBEKimede çok şaşırdım daha dündü onun hamişim demesi..ben elanın peşinde gezerken sizin doğumlar gelmiş walla..işllh burayı ihmal etmessiniz yawrularımızıda birlikte büyütürüz...
[/COLOR]
canım sen ela kuzuyu kaçıncı haftanda doğurdun???
bir de çatlak demişsin ya...
hiç sorma bacım en son yok demiştim ya...olmuşşşşşşşşş
demek ki bu çatlak işi cilt yapısıyla alakalıymış...
kız kardeşim amerikaya uçuşa gittiğinde krem-yağ getirmişti onumu kullanmadım...lierac denilen en etkili krem diye piyasada olanı mı kullanmadım...
neler kullanmadım ki...işte sonuç...Ada kızın da çatlağı var...ama az ama çok çatlak çatlaktır işte...
varsa çaresi almam mı...
heee bir denesin kendi bakalım,sonra söylersin sen de bizlere...
kızlarrrr ben bir makarna yapayım...
tavuk patates yaptım yanına pilav olurdu ama pirinci ıslatmadım,zaman da geçti...en kolayından makarna paklar bizi...
makarnanın suyunu koyayım bari...
olsun ela menüsü herşeye değer
ben çıkıyorum kızlar...eşim gelir şimdi...ben de makarnamı yapayım artık,haşlanmıştır...
günaydınnnnnn garular diyeceğim anam yine kimsecikler gelmemiş
ne ediyonuz anlamıyom ki pehhhh.oğlumla biz sütümüzü içtik,muzumuzu yedik...öyle sınıftaki 12 öğrenciyle oturuyoruz
niye geliyorlarsa anlamadım dersler de bitti...
neysem zil çalar şimdi...ve çaldııııı
haydi toplaşın gelin yaw...
günaydınn ohh afiyet olsun bebişinle sana o öğrencilerin çoğunu aileleri zorla gönderiyorlardır eminim yoksa gelceklerinden falan değil çocuk der: Anne artık dersler bitti kimse gitmiyo okula gitmesem
annesi: Olsun yavrum sen git git ne olur ne olmaz öğretmen yüksek not falan verir karnede okula geliyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?