Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

o kapı niye dar onu anlamadım ve o kapı nereye açılıyo..meraklı biri olarak soruyorum..güle güle keyif yapın..hem bukdr çalışıp hemde nasıl vakit ayırıyosun bu çiçeklere taktir ettim cnmmm

meraklı seniiii:)
ama bende merak ettim hehe

canımcım sağlık durumum iyi olsun daha neler yaparım da ah işte..tez canlıyım cnm biraz boş durmayı hiç sevmiyorum..o dar kapıyı sorma ilk eve girdiğimizden beri nasıl gözüme batıyor tamamen kapıyı duvar haline getirecektim,pimapen kapılardan nefret ederim çünkü o kapı çalışma odamıza çıkıyo ileride odayı bölersek diye kapıyı iptal etmekten vazgeçtim..odanın diğer tarafına o kapıdan ulaşıcam yani :) bende piampen görüntüsünü böyle kapattım..

evet canım açılıyo,açılmış halini seviyorum en çok..tülü henüz yıkamadım yeni aldığımdan kirlenmedi ,yıkanınca da üzmez umarım:) boru ya takılanlardan,kornişi yok..

öpüyorum çok hepiniziii

anladım cnmmm
iyi olsan daha sorular sorardım :)) hadi dinlen cnmm....

geldimmmmmmm
kızlar saat 13:00 ten beridir belim ağrıyordu...sonra da hafiften kasıklarımda regl sancısı gibi sancı olmaya başlamıştı
doğum belirtileri mi bunlar diye düşünmedim değil...
sonra sonra hafifledi sanki...şimdi daha iyiyim...

cnm...dr.um kesin söylemiyor zaten boyu sadece fl yazan yeri 7 ile çarpınca yaklaşık boy çıkıyormuş...
her zaman belirtiyor ama + - 300 gr kiloda bir kaç cm boyda fark eder diye...değil mi ya nasıl da geçti zaman,çok şükür...bizlerde sizler gibi kuzularımızı alalım Allah'ın izniyle kucağımıza...

casperımla konuştum,eve gelirken...ancak bu sancı muhabbetine yazamadım ((
çok iyilerdi,en son mıkır mıkır sesi geliyordu paşanın...gece uyumamış ama gündüz iyiydi...
hurma ye bol bol diyor,sütü de iyiymiş çok şükür...kesin olmamakla birlikte paşasının kilo aldığını da farketmiş...
günleri oğluyla geçiyor ne mutlu,darısı bizlere...en son kapatırken tlf.nu oğluyla emişeceklerdi

Son düzenleme:
adacım geçmiş olsun..rahim kendini doğuma hazırlıyo yalancı sancılar onlar sanırım..
bende ne yalancı ne doğum sancısı hiçbiri olmadı..canım çok tatlı diye sanırım Rabbim acıdı halime :))

canım sen ela kuzuyu kaçıncı haftanda doğurdun???

nst bozuk çıktığı için 39 da cnm iyi çıksaydı 40 haftayı bile geçerdi çünkü hiç sancım yoktu o zmna kaadr..ama ben nasıl taşırdım bilmem yatakta dönerken bile göbeğimi tutuyodum sanki öbür tarafa akıyodu :)

bir de çatlak demişsin ya...
hiç sorma bacım en son yok demiştim ya...olmuşşşşşşşşş
demek ki bu çatlak işi cilt yapısıyla alakalıymış...
kız kardeşim amerikaya uçuşa gittiğinde krem-yağ getirmişti onumu kullanmadım...lierac denilen en etkili krem diye piyasada olanı mı kullanmadım...
neler kullanmadım ki...işte sonuç...Ada kızın da çatlağı var...ama az ama çok çatlak çatlaktır işte...

şimdi bi arkadaşla konuşuyodum o konuda
aloevera ürünleri satıyo
önce kendi kullancak 5 senelik yoğun çatlakları varmış iyi gelirse bende alıcam
kesin çözüm demişler ama bakalım bi kullansın
iyi gelirse korkmayın bacım hepimiz alırız:)

varsa çaresi almam mı...
heee bir denesin kendi bakalım,sonra söylersin sen de bizlere...

kızlarrrr ben bir makarna yapayım...
tavuk patates yaptım yanına pilav olurdu ama pirinci ıslatmadım,zaman da geçti...en kolayından makarna paklar bizi...
makarnanın suyunu koyayım bari...

kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben

öğlen tüm yediğimi kusmuştum.halada çıkarasım var midem boşş...

halim yok saf gibiyim

yap yap kilo yapmıyosa yap tabi...
pilav nasıl bişey unuttum ben...
akşama annemdeyiz yuppi :))

benim aldığım kg. 6 olmuş...en son pazartesi öyleydi yani...
son haftalarım artık kiloyu çok düşünemiyeceğim...ne yapayım paşam iyi olsunda...
ohhhh annedesiniz süpermiş,ne güzel menü vardır şimdi...ana menüsü...valla iyiki ailelerimiz var...

brck...cnm benim neden ki acaba ya,maden suyu içsen tatlım bana iyi geliyor da...o yüzden dedim yani...

adacım negüzel yaaa..6 kilo süper valla...

annemde ELA MENÜSÜ VAR :)) kadıncağız fırsat bulduysa iyi menü vardır..ama onda kuru ekmek bile bana bal geliyo...

brck geçmiş olsun cnm..kendine dikkat et hamişken özellikle ilaç içemiyoruz ya...nane limon yap belki miden üşüdü cnm..

olsun ela menüsü herşeye değer
ben çıkıyorum kızlar...eşim gelir şimdi...ben de makarnamı yapayım artık,haşlanmıştır...

olsun ela menüsü herşeye değer
ben çıkıyorum kızlar...eşim gelir şimdi...ben de makarnamı yapayım artık,haşlanmıştır...

ada eşim sucuklu salçalı makarna sosu yapıyo enson maydonoz ekliyo parmaklarını yersin..şincik canım çekti..afiyet olsun..

günaydınnnnnn garular diyeceğim anam yine kimsecikler gelmemiş
ne ediyonuz anlamıyom ki pehhhh.oğlumla biz sütümüzü içtik,muzumuzu yedik...öyle sınıftaki 12 öğrenciyle oturuyoruz
niye geliyorlarsa anlamadım dersler de bitti...
neysem zil çalar şimdi...ve çaldııııı
haydi toplaşın gelin yaw...

günaydınn ohh afiyet olsun bebişinle sana o öğrencilerin çoğunu aileleri zorla gönderiyorlardır eminim yoksa gelceklerinden falan değil çocuk der: anne artık dersler bitti kimse gitmiyo okula gitmesem
annesi: olsun yavrum sen git git ne olur ne olmaz öğretmen yüksek not falan verir karnede okula geliyo diye

zerene şimdiden üzülmeye başladım sankim oda okulun son günlerinde annesi tarafından okula gönderilecek gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…