ne komikti ama ne gülmüştüm
kızcağız eklicekti nurdan demez mi bende var diye ahahaha
nan böcük ne marifetli garusun irmik helvasının içinde dondurma mı var ..kocem pek seviyo ama ben sevmiyom yaa..yinede kocem için yapçem vaktim olsun..kolay oluyomu o tarifini görmüştüm zor olur die düşünüyom ama...
patiğim hoşgeldin iyi olmana sevindim...
bende olmasam bunlar çene ettiği yok...
saol cnm şükür... ne bilem afilli iş gibi geldi :)patik hoşgeldin cnm daha iyiymişsin
cnm sanmıyorum zor olduğunu kasenin içinde hazırlanır sanırım.çevrilir tamam işte:)
İrmik Helvası tarifi | Hafif Tarifler *** Resimli Yemek Tarifleri
tarıf burdan cnm
hayatımda ılk defa yaptım
püff noktalara dıyımm
sakın sonradan eklenen şekerı ekleme eklemedığım halde şekerlıydı hatta daha az şeker koyabılırsın
ama tadı harıkaydı
evt arasında dondurma var
koceme kaplı şekıl yaptım sos ıle ben kendıme normal onuda çekene kadar saldı zaten
he bıde 45 50 dk dıo ben 30 dk en kısık ateşte yaptım baktım yancek gıbı oldu ıyıkı daha fazla kavurmamışım ama kollarım hala ağrıyoo
sizin için komik benim için bir okadar sinir bozucuydu..hiç tanımadığım bir insan benim resmimi pc ye kaydetmiş.ard niyeti yokmuş..tamam olmayabilirde ne gerek var dimi..ne gündü ama
geçmişi okuyana kdr öğle paydısu bitti be ne çene etmişsiniz :)
bugün iş başı yaptım..wc ye gitmekten çalıştığım yok ama napalım :) dün içtiğim suyun hadli hesabı yok,havuz biriktirdim içimde resmenAma ağrım az oldu sayesinde bugünde aynı taktiği uyguluyorum o yüzden..
saol cnm şükür... ne bilem afilli iş gibi geldi :)
enam 30 dk ocak başında mı olcam yok kalsın cnm bu ara almıyım ben iyileşince belki
valla doğru diyon ,sen olmadığın gün in cin top oynuyo , lamecim gelemiyo artık son hazırlıklar sanırım :)
çok güldüm kuzuna yaa numaracı demek..kızlar babacı oluyo canım yapçak bişi yok :)
lamem dün mesajlaştık yoğundu biraz akraba ziyaretleri filan...
kuzum öyle teyzesi alınıyorum ama babasına cilve yaparken beni görmüyo bile az daha kendini bilse hiç oralı olmıcak sanki
babası çok oyun yapıyo ona ondan sanırım..ben fırsat bulamıyorumki oynatmaya...
tatlıya özellikle bakmıyom böcük canım çeker diye..bu aralar yediklerimi kıstımmm
bal abimin kızı daha 17 aylık herşeyi biliyor herşeyi maşallah..
daha 1 yaşında kitap sayfaları çeviriodu şimdi bebek falan dio..
eşimle resmimizi gösteriyorum eşimin adını söylüyor..
abim pijamalarını istiyor dolabı gösteriyo annesine,sonra dolaptaki çekmeceyi açıyo alıyo abime götürüyor:)
masada yemek yiyo bizimle herşeyden yemek istiyo kendisi.
elini tutuyorum halay çekelim halacım die.elimi bıraktı gitti çekmeceyi açtı ordan halay mendilini aldı geldi ıııııı ııı hadi gene söle demek istiyo kahkahalarla mendil sallıyor
eşime aşık zaten çok seviyo ve çok krkuyo bi tek onu dinliyo akşam eşim zili çaldı bizdeydi kız.çıldırdı gülücüklerr eşim girdi içeri arkasını döndünaz yapıyo
selam kızlar nasılsınızzz ne var ne yok...
hafıf tatlı ya bişi olmaskı
ayy ela kuzu babacı demek her kızda olduğu gıbı
kızların yeri çok ayrı cnm çok şanslısınONU SORCAKTIM YA BAYADIR BAHSETMİYOSUN ONDAN...
kızlar fena işte iyiki kızım var :))
onu sorcaktım ya bayadır bahsetmiyosun ondan...
Kızlar fena işte iyiki kızım var :))
oo güneş hanım aydınlattın topiğiiii
nirdesin bakemmm
hee olmaz diye diye uçak gibi oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?