Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sizin için komik benim için bir okadar sinir bozucuydu..Hiç tanımadığım bir insan benim resmimi PC ye kaydetmiş.Ard niyeti yokmuş..Tamam olmayabilirde ne gerek var dimi..Ne gündü ama

geçmişi okuyana kdr öğle paydısu bitti be ne çene etmişsiniz :)

bugün iş başı yaptım..wc ye gitmekten çalıştığım yok ama napalım :) dün içtiğim suyun hadli hesabı yok,havuz biriktirdim içimde resmen ama ağrım az oldu sayesinde bugünde aynı taktiği uyguluyorum o yüzden..

Son düzenleme:
nan böcük ne marifetli garusun irmik helvasının içinde dondurma mı var ..kocem pek seviyo ama ben sevmiyom yaa..yinede kocem için yapçem vaktim olsun..kolay oluyomu o tarifini görmüştüm zor olur die düşünüyom ama...

patik hoşgeldin cnm daha iyiymişsin

cnm sanmıyorum zor olduğunu kasenin içinde hazırlanır sanırım.çevrilir tamam işte:)

İrmik Helvası tarifi | Hafif Tarifler *** Resimli Yemek Tarifleri
tarıf burdan cnm
hayatımda ılk defa yaptım
püff noktalara dıyımm
sakın sonradan eklenen şekerı ekleme eklemedığım halde şekerlıydı hatta daha az şeker koyabılırsın
ama tadı harıkaydı

evt arasında dondurma var
koceme kaplı şekıl yaptım sos ıle ben kendıme normal onuda çekene kadar saldı zaten
he bıde 45 50 dk dıo ben 30 dk en kısık ateşte yaptım baktım yancek gıbı oldu ıyıkı daha fazla kavurmamışım ama kollarım hala ağrıyoo

patiğim hoşgeldin iyi olmana sevindim...

bende olmasam bunlar çene ettiği yok...

valla doğru diyon ,sen olmadığın gün in cin top oynuyo , lamecim gelemiyo artık son hazırlıklar sanırım :)

çok güldüm kuzuna yaa numaracı demek..kızlar babacı oluyo canım yapçak bişi yok :)

patik hoşgeldin cnm daha iyiymişsin

cnm sanmıyorum zor olduğunu kasenin içinde hazırlanır sanırım.çevrilir tamam işte:)
saol cnm şükür... ne bilem afilli iş gibi geldi :)

enam 30 dk ocak başında mı olcam yok kalsın cnm bu ara almıyım ben iyileşince belki

sizin için komik benim için bir okadar sinir bozucuydu..hiç tanımadığım bir insan benim resmimi pc ye kaydetmiş.ard niyeti yokmuş..tamam olmayabilirde ne gerek var dimi..ne gündü ama

bi an aklıma geldi nasıl gülüyom kendi kendime
ewet valla boşver ne gündü ....

bendensin sende dün 3 lt içmişim resmen
wc den çıkamıyommmm
Iyi olmana ağrıların azalmasına sevindimm

lamem dün mesajlaştık yoğundu biraz akraba ziyaretleri filan...

kuzum öyle teyzesi alınıyorum ama babasına cilve yaparken beni görmüyo bile az daha kendini bilse hiç oralı olmıcak sanki
babası çok oyun yapıyo ona ondan sanırım..ben fırsat bulamıyorumki oynatmaya...

tatlıya özellikle bakmıyom böcük canım çeker diye..bu aralar yediklerimi kıstımmm

bal abimin kızı daha 17 aylık herşeyi biliyor herşeyi maşallah..
daha 1 yaşında kitap sayfaları çeviriodu şimdi bebek falan dio..
eşimle resmimizi gösteriyorum eşimin adını söylüyor..
abim pijamalarını istiyor dolabı gösteriyo annesine,sonra dolaptaki çekmeceyi açıyo alıyo abime götürüyor:)
masada yemek yiyo bizimle herşeyden yemek istiyo kendisi.
elini tutuyorum halay çekelim halacım die.elimi bıraktı gitti çekmeceyi açtı ordan halay mendilini aldı geldi ıııııı ııı hadi gene söle demek istiyo kahkahalarla mendil sallıyor

eşime aşık zaten çok seviyo ve çok krkuyo bi tek onu dinliyo akşam eşim zili çaldı bizdeydi kız.çıldırdı gülücüklerr eşim girdi içeri arkasını döndünaz yapıyo

Son düzenleme:

hafıf tatlı ya bişi olmaskı

ayy ela kuzu babacı demek her kızda olduğu gıbı

ONU SORCAKTIM YA BAYADIR BAHSETMİYOSUN ONDAN...
kızlar fena işte iyiki kızım var :))

selam kızlar nasılsınızzz ne var ne yok...

oo güneş hanım aydınlattın topiğiiii
nirdesin bakemmm

hafıf tatlı ya bişi olmaskı

ayy ela kuzu babacı demek her kızda olduğu gıbı

hee olmaz diye diye uçak gibi oldum :)

ONU SORCAKTIM YA BAYADIR BAHSETMİYOSUN ONDAN...
kızlar fena işte iyiki kızım var :))
kızların yeri çok ayrı cnm çok şanslısın
aman ne bahsedeyim cnm başımın belası yaaa kuyruğummm:)
çok düşkün bana.suyumuz yok yaa abimde duş alıyorum ıslak saça bayılıyo lalala die gülüyo şarkı sölüyo saçlarımı savurup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…