Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

boşwerr

hatıca ya onlar uzun zamandır gelemıoo mesguller ya o bakmdan şey ettımtabsıı sızde önemlısınız
asena nerdekı bak o da gelmıyyy
ee ne var ne cokkk
benım sol kolum tutmuyoo 2 gündür

geldikleri zaman sorarız o zaman onlara bunun hesabını olur mu sen sıkma canını

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
balllll hala açım midem kazınıyor
ve hala doğurmadım bak

bugün işte son günüm...

günayydınn cnm ne güzel izin başlıyor demek ama çok çabuk geçiyor inanki geçen sene bu zamanlar bende izindeydim kızım 3,5 aylıktı ahhh o günlerrr ahhhh yaşlandım mı neeeee

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ve hala doğurmadım bak

bugün işte son günüm...

Allah bir avazda kurtarır inşallah ada

Dünden beri topic tuhafıma gidiyor.Hepimiz aynı zamanlarda evlenmiştik.Şimdi çoğunuz hamile bazılarınızın çocuğu var..

Helvadandır helvadan
sol kolum ama
sağ kolum olsa neyse

soralımda onların sorumlulukları buyuk ya yazıkk

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ve hala doğurmadım bak

bugün işte son günüm...

hakkında hayrlısı bebem
sayenızde hergun rüyamda hamışımm
bugunde benı bırı zorla dr a göturuyooo 2 aylık hamışsın dıye ya yk dıom daha 2 gün önce halm gıttıkafayı yıdımm

sol kolum ama
sağ kolum olsa neyse

soralımda onların sorumlulukları buyuk ya yazıkk

aman da aman kıyamazmış ta tamam o zaman yapacak bişey yok bizle yetincen artık

hakkında hayrlısı bebem
sayenızde hergun rüyamda hamışımm
bugunde benı bırı zorla dr a göturuyooo 2 aylık hamışsın dıye ya yk dıom daha 2 gün önce halm gıttıkafayı yıdımm

seninki normal sürekli bu konulardan bahsettiğimiz için ya ben arada rüyamda uçuyorum bile

selamlar hayırlı cumalarıınız olsun inşallah

bugün kontrolümüz vardı

bebişimde bende iyiyim şükür sadece bnm tansiyon heyecandan fırladı biraz müşade altına aldılar şükür düştü düşmese ilaç vercekti

kuzum 1200 gram olmuş 37 cm (boyunu ultrasondaki fl*7 yaptım) herşeyi iyi yavrumun şükürler olsun

sizler nasılsınız

haticecim valla sorma çabuk geçiyor diyorlar,sen de öyle dedin...ben şimdiden sıkılırım gibi düşünüyorum bakalım yaşayıp göreceğiz...

boşver...değil mi ya,çoğumuz aileyi genişletiyoruz...hadi bakalım sıra sende...

organikcim maşallah kuzuna cnm...son zamanlarda hele nasıl bu kadar hızlı büyüdüklerine şaşıracaksın...

böcüğümmmm sayemizde hakket...sende artık elini çabuk tut...bak yapaydın herifün gelene kadar doğururdun

zil çalar birazdan bugün bu uzunca bir süre duıyacağım son zil olacak...görüşürüz...

aman da aman kıyamazmış ta tamam o zaman yapacak bişey yok bizle yetincen artık

seninki normal sürekli bu konulardan bahsettiğimiz için ya ben arada rüyamda uçuyorum bile

ıyıkı varsınız cnmmmhepınısss

bıde akşam serap ezguyu ızledım
kocemen olmuş
pattıs kadar maşallah

cnm eşim gıderse yapayalnız olcem bişi olursa yanımda biri olmycak
eşim bı gtsın düzen oturtalım
annemlere yakın oturam gerısı kolay sanırm 1 2 yıl daha var önümde

ee olcak heyecan artık sen bi de doğuma giderken gör o zaman daha çok heyecan oluyor ben çok aşırı heyecanlı değildim kendimi frenledim ama eşim benden beter bi oraya bi oraya koşuyodu ne yaptığını bilmeden rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.

haticecim valla sorma çabuk geçiyor diyorlar,sen de öyle dedin...ben şimdiden sıkılırım gibi düşünüyorum bakalım yaşayıp göreceğiz...

sıkılmazsın cnm bebişle uğraşcam ilçgilencem diye anlamıyosun bile bide gezecem acısını çıkartcam diye ben kızı önüne takılan kanguru varya ona oturtdum mu kim tutar beni ohhhhhh gez babam gezzz

ıyıkı varsınız cnmmmhepınısss

bıde akşam serap ezguyu ızledım

sende öyle
onları izledim mi bende acayip rüyalar görüyorum sorma bide müge anlı izindeyken favori programlarımdan biriydi uzman cinayet çözücü oldum (anaaammm kesin bu katil baksana şöyle dedi böyle dedi )

muge anlıyıda cok sefıyom cok ızlerdımde işyerınde patron sevmıo onları evden netten ızlıomm

muge anlıyıda cok sefıyom cok ızlerdımde işyerınde patron sevmıo onları evden netten ızlıomm

sorma ben bayadır izleyemiyom ne gelişmeler var takip edemiyom artık hani bi kız vardı halasının evinde mi ne öldürülmüştü annesiyle ablası çıkıyodu hep müge anlı annesini çok sıkıştırmıştı kilolu bişey hatırladın mı onda ne oldu

adaaa en yakın zamanda sen anne olcağın için bu yazı sana gelsin bi arkadaş için paylaşmıştım

Anne olmadan önce: Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım...

cnm ben bayadır ızlemıyorummm hıc bılmıyrum
işyerınde yasak o türk porgramlar
evdede boş vaktım oldukça kıtap okuyordum
sadece dün ızledım ama sanırım ızlerımm serap ezgüyü muge anlıyıda ızlemek ısterımde uyku saatım şaşar
olduğu kadar artık

yazıda süperr

tşk ederim cnm aklıma geldi paylaşayım dedim ilk okuduğumda çok duygulanmıştım öyle işte

idrar kültürümün sonucunda bakteri çıktı antibiyotik tedavisine başladım iğneler falan,inşallah iyileşirim bugün yine çok ağrım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…