boşwerr
hatıca ya onlar uzun zamandır gelemıoo mesguller ya o bakmdan şey ettımtabsıı sızde önemlısınız
asena nerdekı bak o da gelmıyyy
ee ne var ne cokkk
benım sol kolum tutmuyoo 2 gündür
bende acıktım çokkkk
kızımı özledimmm
ada daha belli olmaz gece 12 yi atlatman lazım :)
boşwerr
hatıca ya onlar uzun zamandır gelemıoo mesguller ya o bakmdan şey ettımtabsıı sızde önemlısınız
asena nerdekı bak o da gelmıyyy
ee ne var ne cokkk
benım sol kolum tutmuyoo 2 gündür
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
balllll hala açımmidem kazınıyor
ve hala doğurmadım bak
bugün işte son günüm...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ve hala doğurmadım bak
bugün işte son günüm...
sol kolum amaHelvadandır helvadan
geldikleri zaman sorarız o zaman onlara bunun hesabını olur mu sen sıkma canını
günayydınn cnm ne güzel izin başlıyor demek ama çok çabuk geçiyor inanki geçen sene bu zamanlar bende izindeydim kızım 3,5 aylıktı ahhh o günlerrr ahhhh yaşlandım mı neeeee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ve hala doğurmadım bak
bugün işte son günüm...
sol kolum ama
sağ kolum olsa neyse
soralımda onların sorumlulukları buyuk ya yazıkk
hakkında hayrlısı bebem
sayenızde hergun rüyamda hamışımm
bugunde benı bırı zorla dr a göturuyooo 2 aylık hamışsın dıye ya yk dıom daha 2 gün önce halm gıttıkafayı yıdımm
aman da aman kıyamazmış ta tamam o zaman yapacak bişey yok bizle yetincen artık
seninki normal sürekli bu konulardan bahsettiğimiz için ya ben arada rüyamda uçuyorum bile
selamlar hayırlı cumalarıınız olsun inşallah
bugün kontrolümüz vardı
bebişimde bende iyiyim şükür sadece bnm tansiyon heyecandan fırladı biraz müşade altına aldılar şükür düştü düşmese ilaç vercekti
kuzum 1200 gram olmuş 37 cm (boyunu ultrasondaki fl*7 yaptım) herşeyi iyi yavrumun şükürler olsun
sizler nasılsınız
haticecim valla sorma çabuk geçiyor diyorlar,sen de öyle dedin...ben şimdiden sıkılırım gibi düşünüyorum bakalım yaşayıp göreceğiz...
boşver...değil mi ya,çoğumuz aileyi genişletiyoruz...hadi bakalım sıra sende...
organikcim maşallah kuzuna cnm...son zamanlarda hele nasıl bu kadar hızlı büyüdüklerine şaşıracaksın...
böcüğümmmm sayemizde hakket...sende artık elini çabuk tut...bak yapaydın herifün gelene kadar doğururdun
zil çalar birazdan bugün bu uzunca bir süre duıyacağım son zil olacak...görüşürüz...
selamlar hayırlı cumalarıınız olsun inşallah
bugün kontrolümüz vardı
bebişimde bende iyiyim şükür sadece bnm tansiyon heyecandan fırladı biraz müşade altına aldılar şükür düştü düşmese ilaç vercekti
kuzum 1200 gram olmuş 37 cm (boyunu ultrasondaki fl*7 yaptım) herşeyi iyi yavrumun şükürler olsun
sizler nasılsınız
haticecim valla sorma çabuk geçiyor diyorlar,sen de öyle dedin...ben şimdiden sıkılırım gibi düşünüyorum bakalım yaşayıp göreceğiz...
ıyıkı varsınız cnmmmhepınısss
bıde akşam serap ezguyu ızledım
sende öyle
onları izledim mi bende acayip rüyalar görüyorum sorma bide müge anlı izindeyken favori programlarımdan biriydi uzman cinayet çözücü oldum (anaaammm kesin bu katil baksana şöyle dedi böyle dedi)
muge anlıyıda cok sefıyom cok ızlerdımde işyerınde patron sevmıo onları evden netten ızlıomm
sorma ben bayadır izleyemiyom ne gelişmeler var takip edemiyom artık hani bi kız vardı halasının evinde mi ne öldürülmüştü annesiyle ablası çıkıyodu hep müge anlı annesini çok sıkıştırmıştı kilolu bişey hatırladın mı onda ne oldu
cnm ben bayadır ızlemıyorummm hıc bılmıyrum
işyerınde yasak o türk porgramlar
evdede boş vaktım oldukça kıtap okuyordum
sadece dün ızledım ama sanırım ızlerımm serap ezgüyü muge anlıyıda ızlemek ısterımde uyku saatım şaşar
olduğu kadar artık
yazıda süperr
idrar kültürümün sonucunda bakteri çıktıantibiyotik tedavisine başladım iğneler falan,inşallah iyileşirim bugün yine çok ağrım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?