Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ONU SORCAKTIM YA BAYADIR BAHSETMİYOSUN ONDAN...
kızlar fena işte iyiki kızım var :))

oo güneş hanım aydınlattın topiğiiii
nirdesin bakemmm

hee olmaz diye diye uçak gibi oldum :)

burdaym cnm da cok yazmıyrmmm yahu keyfım yok nezmndrrr malum egıtıme gonderylr benı zorla ogludn ayrılcm falan daha kendıme gelms deılmde kabllenmk zorunda kaldım işteee

EĞİTİM ŞART AMA ZORLAAA INSANLARA HAKIMIYET KURANLARA KURMAYA CALISANLARA PATRON KISMINA BENCEEE...
TOVBE YARABBIMM

SİZLER NASILSINZZZ BEBISLERRRDE IYI INSSS

negüzel işte oda senin yawrun gibi..şimdi senin kuzuyu çok kıskancak...

negüzel işte oda senin yawrun gibi..şimdi senin kuzuyu çok kıskancak...

ayy sorma bi araya zor geliriz gibi çok kıskanıo çünkü..

annesiyle babası birbirine sarılsın hemen kızıo oda koşuyo anneme sarılıyım kıskanıyoo napcaz bilmem:)

yaa insanın evladı yeğenden daha çok nasıl sevilirrr tabiki canım gibi benim o yaaa bundan büyük bi sevgi kalbe nasıl sığar

bende yeğenimi çok seviyorum zaten ayıramıcan ama seninki küçük olduğu için dahaçok sevgini belli etçen..
yeğenime bişi olsun benimde canım yanıyo..oda kızım sanki...
elaya kardeşim kuzum diyo başka bişi demiyo çok ama çok seviyo ve kimseye sevdirmiyo
o benim kardeşim bakma diyo herkese :))

üzülme yaaa kaçgün bu eğitim??

ablamlar neyapsın ayda bi defa bide ctesi pazar gönderiliyolar (

üzülme yaaa kaçgün bu eğitim??

ablamlar neyapsın ayda bi defa bide ctesi pazar gönderiliyolar (

HADIYAAA NE KADAR KOTU YAAAA 2 gun ama cuma aksam cıkcaz yoa pazr aksam doncezz 2 gece yokum paşam benı goremıcek ustune ustlukk gosterısı var onada gelemıcem hadı onada tamamm dedımmm ccouk benı gormedıgı ıcın gosterıde huysuz ocak belkıde aglıck mızklanck falan fılan ama yapck bişi yok tabı kabl etmedıler bırsuru mazert uydrdum gecerlı deıl hıcbırı dediler

beterin beteri var ama senin bi defaya mahsus sanırım
ablam ayda bi defa çekiyo bu işkenceyi..bence şanslısın ama kuzunun yanında olamıcan o kötü..ertelenmiyomu peki??

beterin beteri var ama senin bi defaya mahsus sanırım
ablam ayda bi defa çekiyo bu işkenceyi..bence şanslısın ama kuzunun yanında olamıcan o kötü..ertelenmiyomu peki??

evet en cok ona uzlyrm yanı 2 gece 3 gundz goremck mutlaka huysz olck tek huyszlk yapmsnda ben sonra ızlerm kameradn ama korkum o bırde egıtım deıl kamp buuu egıtım dıyorlrr ama takm calsması vs anlamnda bısı sanrmm...

bu yenı sırktmz 23 nısndada 3 gunlk tatlmzn 2 gununee egıtm koymstuu ank gıtcektm bu fırstı cok zor buluyorum normldee yenı sırkt yapmaya basladı bole seyler umarm cok sıklasmazzzz...yılbasındada zorlaa yemege gelcksn demslerdı gece ye kdr durdm oglum emıyordu ozmnlrrr ama neyse dedım eslerle olmamasıda bırz can sıkcydı

güneş üzülme buda gelir geçer....

bi gittim herkes yok olmuş..okdr yoruldum ki (((((( enercimi yedi bu muhasebeci beee

acıktıkkkkk
eşim de gelir birazdan
dünden kalan yemeklerimle ordan burdan bir şeyler oldu bugünkü menü...
ne yapalım bu seferlik böyle olsun...
bugün geçti şükür...
haziran annesi olabilirim artık rahat rahat

bende acıktım çokkkk
kızımı özledimmm
ada daha belli olmaz gece 12 yi atlatman lazım :)

boşwerr

hatıca ya onlar uzun zamandır gelemıoo mesguller ya o bakmdan şey ettımtabsıı sızde önemlısınız
asena nerdekı bak o da gelmıyyy
ee ne var ne cokkk
benım sol kolum tutmuyoo 2 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…