Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hepimizin kandili mübarek olsun ,dualarımız kabul olur inşallah..
Rabbim evi olmayana ev, bebeği olmayana bebek nasip etsin...

Herkesin yavrusunu bağışlasın,günahlarımızı affetsin inşallah.Amin.

walla bilmem dünde çıkardım parka..nasıl çıldırıyo çocuklara :)) bıraksam koşucak sanki tepik atıyoo

kuzum yaa:)heycanlanıyoo belkıde
Kışın ne etceksınızbılmem

patıkım h geldın cnm
amın cnm ınşşş

günaydın bu arada sol omzum kopck sankı

kızllaaarrrr ben gelldimmm kaç gündür giremiyrum yoğunluktan anca fırsat bulabildim nasılsınız

ahh ahhh adacım inan ki ben unutalı çok oldu bu deliksiz uyumayı şimdi yeni adetimiz sabaha karşı 4 de uyanıp 6 ya kadar kendini sallattırmak

evet uyku yok zor oluyo ama dediğinde doğru bi gülüşü yetiyor valla hele bi de dillendi mi sabah onun anne deyişiyle kalkmak çok güzel her ne kadar gece uyumasanda

TOPİK RESMEN SİNEK AVLIYO ((

şu ziyaretçilerde okuyup gitmiyomu gıcık oluyorum iki kelam et işte :))

nörüyonuz diycem benden başka kimse yok..çok sıcak ve maaş günü o sebeple yoğunluktan gelemedim..

hatice kuzuna çok güldüm yeni adetide güzelmiş..bizimde sabah 5 te oyun saatimiz tabi gece 3 bile olabiliyo bu nöbet..accık hırpalıyorum çok hoşuna gidiyo sonra sızıyo sütünü içerken :))

patiğim gelmiş amin cnm dualarına...

böcük geçmiş olsun ama kolunu düşün romatizma kireçleme vs olursun sıcak zarar etmez ama soğuk varya adamı mahfeder...

benimki şimdiden uyutmuyo doğunca nolcak bilmem ..yav ben hamile olduğumdan beri 5 te uyanıyorum ,uyuyamıyorum bidaa,herzamanda erken yatmıyorum yani anlamadım gitti..sık wc ye çıkmak zorunda kaldığımdan dicem e dön wcden uyu dimi yok

vücut kendini erken kalkmalara hazırlıyo cnm...:)) yani bebişeee

cnm senin çok erken başlamış ben 28.haftamda hala horul horul uyumaktayım yemeği yer yemez önce kanepede sızıyorum
aman nazar değmesin gece arada bi kalkıyom gözümü açıyom sonra tekrar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…