Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

vücut kendini erken kalkmalara hazırlıyo cnm...:)) yani bebişeee
hadi ya :) yok yaa çakal olcak benmki ben anladım ,gelme zamanlaması bile öyle Annesine benzicek huyu heral
cnm senin çok erken başlamış ben 28.haftamda hala horul horul uyumaktayım yemeği yer yemez önce kanepede sızıyorum
aman nazar değmesin gece arada bi kalkıyom gözümü açıyom sonra tekrar devam

gece uykumda gelmiyor değil ama iş güç derken pek erken uyuyabiliyorum diyemem 1-2 kere öyle uyuyabildim..11 -12 den aşağı pek yatamıyorum..

haftasonuda işim var ..sonra ptesi tatilde olucaz inşallah ctesiye kadar..
denize gircem kısmetse cup cup ..dinlencem mis gibin...

beni merak etmeyin bacılar 10 gün gelemem..

Son düzenleme:
patikçim iyi tatiller cnmmm
bende kanepeye anca 10 11 gibi uzanıyom sonra işte gidiyorum eşim uyandırıo gece yerimize geçiyoruz:)
bol bol uyuyalım boşver ararız bu günleri:)
bulantın varmı hiç?

cnm senin çok erken başlamış ben 28.haftamda hala horul horul uyumaktayım yemeği yer yemez önce kanepede sızıyorum
aman nazar değmesin gece arada bi kalkıyom gözümü açıyom sonra tekrar devam

benimde hazırlasada biraz dinç olsam
sabah resmen yatağımdan ayrılacağım için duygusal anlar yaşıyorumm

sende bebiş olunca zorlancan nennn
uyu tabii çok arıcan bu günleri...

patikkk benim yerimede cup cuplaaaaa
bize bu yıl tatil yok..bayramda düşünüyorum bikaçgün ama ela kuzuyla zor olur gibi..
güzel tatiller sana cici anneeeee..arada kaç gel buraya :)

böcük geçmiş olsun ama kolunu düşün romatizma kireçleme vs olursun sıcak zarar etmez ama soğuk varya adamı mahfeder...

dr a gıtmem lazım ama nerdee ızın almak sorn bende ızın ısteme adetıde yok stres edıom sonra aman almayım dıyp susuyomm

bugn aşçı garu ramazanda gene gelmım demış
patron olmaz demış:)
cok sevındımm
zaten gecen yıl 1 hafta dedı gıttı 10 gün gelmedı ben koştırdm sonra ramazanda 1 ay gelmedı gene ben koşturdumm
valla dedım bu yıl ben bişi etmem ona göre ızın vern
ohh o yatsın 1 ay ben çalışam parada alsam neyseee hıc uğraşamam valla parasınıda verse zaten zorlu gececek
bıde kadın cok yüzsüz ya oruc falan tutmyoo gelmıycem dıoo sankı herkes tutuyomuş gıbı bu yıl az kişi tutar

ayy ne kadar karışık yazmışım eşim okur telaşı ılee:)

patıkım ıyı tatıller cnmm

bal valla bende gıdemıycem böle olursa eşimn işi bellı olmadan içim rahat deıl

kızlar günaydın hayırlı cumalar
yeni annişler meleklerinizi kokluyorum miissssssss miissssssssssssssss

bir ben varım birde misafir
ben albüm yapyım bari bekliyoum
uyanın artıkk huuuuuuuu
bi fırsat buldum geldiimm
kismeler okkkk

günaydın hanımlarr,çok fena geyik yapasım var benide aranıza alırmısınızzz:26::26::26:

sağol garden iyiym çok şükür sen nasılsıın
şimdi benim yemeğe gitmem lazım ordanda kızımı emzirmeye gidicem
saat tam 1 de burdayım allahtan bişey olmazsaa sabahtan beri topiğin bekçişsiydiim

tamam ozaman daha sonra görüşürüzz.afiyet olsun şimdiden hem sana hem bebişine:)

patikçim iyi tatiller cnmmm
bende kanepeye anca 10 11 gibi uzanıyom sonra işte gidiyorum eşim uyandırıo gece yerimize geçiyoruz:)
bol bol uyuyalım boşver ararız bu günleri:)
bulantın varmı hiç?

canımmmm
gerçekten de bu günlerinizi arayacaksınız...deliksiz uyumayı öyle çok özledim ki...
ama Rabbim öyle bir sevgi veriyor ki yüreğe,değil 3-4 yeri geliyor 1 saat uykuyla duruyor insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…