Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hayrlısı cnm
ben sınavlardan sonra soruları ve cvpları hatrlamamay ne yapmştım derım o yüzden hıc emın olmam
hafızam cok zayıf onca kıtap okuyom bana mısn demıooyaşlandım galıbaaa

eşim kısmetse ağustos dedıler hac ve umreden dolayı kontajların dolu olması ve araların yavaş çalışmasıbu kadar uzatıyoo ama hayrlısı cnmm
ben hala umutluyummm olcekk
ben ne edımm sabah iş akşam aş kalan zamandada kıtap okuyormm son zamanlarda galıba abarttımmm kocemde sıkayetcıı
eve gelıom yemek ye kaldr doğru odama yatana kadar sabah erken kalk oku
okumanın zararı koceme burda
sağol cnm
ınş bıdaha sınavda cok başarılı olursunnn

bu arada hatıce gelmıyy nerdekı

lamem adaerım balım casperımmm Allah sıze annelık sabrı vermış valla

herkese selam, kolay bir gün olsun bugün

eşinin işi olurinşaallah, 1 ay kaldı ağustosa, az kaldı. eşin biraz haklı sanki şikayet etmekte :)
seninde uğraşı yapman lazım kendine, çok bunaldın, ve bende bir kitapsever olduğumdan biliyorum,
kitap okumak bana hep iyi gelir, sana da öyle oluyor sanırım. sabır canım benim, sabır, Allah mükafatını verir inşaallah.

valla cnm alıştık bız marttan berı her ay bı sonrakı aya attıklarından 1 ay nedırkı dıom bende:)kafayı yedık yemek uzereyız deıl
bırbrımıze sarmayak dıye bol bol kıtap okuyommm
yok yaa kıtap okumak bana cok ıı gelıooo
keşk işyerımdede yasak olmasada okusam 2 gunde bıtırrım
nasıl merak edıom sonrakı sayfayı bana sor
amın cnmm ınş

en çok aşk romanlarını seviyorum, barbara cartland ki duymuşsundur ilgin varsa aşk romanlarına, kadının okumadığım kitabı kalmadı, o derece yani.
sonra cinayet polisiye romanlarına bayılıyorum, mesela agatha cristie' nin cinayet romanları çok kaliteli, onca kitabını okudum, sadece bir kez katilin kim olduğunu çözebildim :) onun dışında bilim kurgu kitaplarını okumuşumdur pek çok.

sonra tarih siyasi coğrafya... bazen ansiklopedi bile karıştırırdım coğrafi bilgiler için, ülkeleri tanımak amaçlı, gidemiyorum bari okuyayım diye :)

sağ görüşlü biriyim, ama mesela ""demokrasimizin ismet inönülü yılları" isimli 6 ciltlik serinin ilk 4 tanesini de okumuşumdur :)

Nutuk' u ortaokulda okuyan biriyim, ve tekrar okumayı sabırla bekliyorum valla, bir fırsat olsa...

şimdi aklıma geldi de, ilkokul birinci sınıfta başlamış benim kitap okuma hevesim, harçlıklarımdan kitap alırdım, birinci sınıfta aklımda kalan tek kitabım "bülbül ile imparator" 20 ye yakın kitabım vardı daha birinci sınıftayken...

kısacası; kitap okumayı seviyorum uğur' cum :) seninde böylesine tutkun olmanı çok iyi anlayabiliyorum

bu dedıklerını eve gıdınce not alcem cnmm sağol:)valla bu msja cvp vermek ıcın kaç kez gır cık yapıp yazamadım ortı yüzünden sayamadımm

aşk romanlarını severım ama cok tercıh etmem daha öncelıklı olarak
tarıh gerılım polısıye sevıyorummm
bıde bı yazara takıldım mı ılla serısını bıtırcemm
en son şuan okudğum mucızeler dükkanına dönüş kıtabı 4.ve serının son kıtabı her gıttığımde alırken ayy bu son olsun dedım sanırım sonuncu
ınş h sonuna kadar yazar cıkarmaz cunku daha okuycam kıtap var
bıde ılk defa bı kıtap aldım sonsuz nur dıye fethullah gülenın baya kişide gördum merak ettım sanrım HZ muhammed ı anlatıyoove 2 serı cokta kalın ona başlamak ıstıyorum tabı 4.kıtabın arkası yoksa:)

bende kıtap sevenı sevıyorumm kısaca

inan bende senin dediğin kitaba merak saldım şimdi, akşam dışarı çıkacağım muhasebe için, hemen bakayım bari ders çalışmaya başlamadan okumak istiyorum.

ya bende polisiyeyi çok seviyorum, tavsiye edeceğin polisiye cinayet romanlarını yazarmısın canım? kaydedeyimde, vakit buldukça alıp okuyayım, hepsini yaz aklına geldikçe :)

sonsuz nur' un 2 serisini de lise 1. sınıftayken okudum, arkadaşımın vesilesiyle tabi. F. Gülenin birçok kitabını okudum o dönemlerde, evet çok severek okudum ve inan çokda şeyler öğrendim o kitaplardan, ancak şahsi görüşüm, okudum ve o kadar, daha ilerisine sıcak bakmıyorum.

Birde sana tavsiye edebileceğim cidden okunması şart olan biri var ki şuan biz Türk müslümanların inanç sistemiyle ilgili. Aslında her müslüman okumalı O' nu ancak maalesef İNANCIMIZI zayıflatmaya çalışan düşman güçler sayesinde bu ismi çoğumuz duymamışızdır bile.

MATURİDİ... Atatürk Cumhuriyet döneminde Elmalılı Hamdi Yazırdan Kuran' ın melaini bile "Maturidi ekseninde" istemiştir. Ben bununla ilgili kitapları il halk kütaphanesinden alıp okuyordum.

Son düzenleme:

Debbie Macomber yazarı cnmm b kitapların
1.küçük mücızeler dükkani
2.bahçemde yeşeren umutlar
3.bir yumak mutluluk ve
4.mucizeler dükkanina dönüş sonuncudayımm gercekten sevdım ben
duygusal bır kıtap

macera olarak sana STEPHİNG KİNG in bütün kıtaplarını dıyebılırım ayırt edemıyorm harıka bır yazar
onun dışında
GRANGE nın kıtaplarını beğenıyormm hanı ılla şu kıtap dıyemem ama en son sıyah kanı okudmm onunda kalıtelı kıtapları vardır
DAN BROWN coğu kıtabı
JOHN VERDON gözlerını sımsıkı kapat ve aklından bir sayı tut
JEFF ABBOTT panık adlı romanı bnlar son okuduklarımdan cnmm sonra ayrıntılı yazarımm

senın dedıklerınıd enot aldım h sonu olmadı diğer hafta alırımm cok tşkler tatlımmm

MATURİDİ hımm bıraz göz attımde gercekten ılgımı cektı cnm dedığınıde cok ıyı anladımmmIMAMI AZAM zatenn muthışşş kıtabını okudummm ve bayıldımm

an itibariyle oğluş uyumuş bulunmakta ama mikmiklıyor yine...anlayacağınız zorlu bir gece bizi bekliyor sanırım ((

uyumak...deliksiz...
koyup kafayı yastığa bir daha sabah uyanmak...bu aralar böyle uyuyabilen birileri varsa aramızda ne olur kıymetini bilin...

ay cnm öle deme yaa tatlı bı meleğı olan kımse öle uyyamıo önemlı olan sağlıklı sıhhatlı huzurlu olmak bırak bıkaç saat uykuyla dolansın ınsan
güaydın kızlar
hayırlı kandıllerr

Günaydın hayırlı kandiller kızlarrrrrrrrrrrrrr

selam fıstıklar nasılsınız ? şu saat itibariyle bulaşık makinasından çıkanları yerleştiricem pof az öncede peynir yaptım kaan paşaya . K i bakın

wayyy garuya bak nası yapıyon nan peyniri bende yapammm

adaciim 6da bende ayaktaydim ahh bu ogluslarr gece nöbeti yaptiriyo bize

kızlar sabredin ilersi çok güzelll

amin işllhhhh

walla o günleri hatırlatmayın hemde kış ayında çektim ben hemide bebişler lahana gibi soy giydir fenalık geliyodu :))

günaydınlar
hayırlı kandiller,

adakız 40ınız bi çıksın allahın izniyle daha rahat edeceksiniz, az daha sabret.

conturum hoşgeldin sanada ii kandiller cnmmmmm

iyidir böcük sen nasılsın ,
bu haftta annemlerdeyiz, kaynanalar köye gittiler haftaya gelicekler,
bende şu ara işten ayrılmayı planlıyorum. Zaten maaş alamıyoruz boşuna çocuğumdan ayrı kalmıyım diye düşünüyorum .
Bakalım kısmet, şu mübarek günde Allah hakkımızda hayırlsını nasip etsin.

bende ıyyım cnm sağol
hakkında hayırlısı olsun cnm cocğundan ayrı kalmana değmezkı
ınsanda çalışma ısteği bıle olmaz
haklısın
konuş belkı verırler maaşını

hoşbulduk böcüğüm...

buralara ii bak herkesin bebesi yada göbüşü var idare et topiğimizi cnm...

contur hanımmm şişşşş konuşmuyomuyuz?????????

ne bilem selamımı almadın..geçende öle konuşuyoduk ya acaba fazlamı ileri gittim dedim ama hep sen iyi bak diyeydi çabam neyse...işten ayrılmayı düşünüyomuşsun hakkında hayırlısı cnm...

aaa yok be canım selam almamak ne demek, atlamışımdır, hem herkesin kendi düşüncesi, sen başka ben başka düşünüyoruz ve normal bir durum.

amin canım inşallah hayırlısı olur benim için, kuzum için.

İŞLLH CNM..KUZUN BAYILIR BU DURUMA...ihtiyacında yoksa boşa sıkıntıya deymezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…