Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tatlıımm
gülsünncüüm
cuma akşamı tatile çıktıı
şimdi kocacıyla geziyordurr

ooooşimdi havası 1500 bu durumda
kızlr şu mavinin konusu vardı ya okuyunca aklıma ne geldi
geçen gün gündüz vakti kocişe bir mesaj geldi almanya koduyla
merhaba şerafettin mi ne bir erkek ismi yamzış merhaba siz şerafettinmisiniz numarayı tv den aceleyle aldım umarım yanlış değildir tanışmak istiyorum diye
eşim cevap vermedi
sonra bir iki gün içinde aradı bu sersem eşim açtı yok ben değilim yanlış oldu herhalde dedi yanımda
sonra bir iki gün sonra gece 4 te aradı gene almanya kodlu yalnız aynı numara eşim açtı deli gibi ikimizde odalarımızda uyandık o saat tel çalınca açtı kadın dior muş ki yanıyorum bana erkek lazım
eşim küfür etti artık bir daha arama gerizekalı dedi kapattı
daha arayan olmadı

şimdi maviye bakıyorum da abartılı gelior zerre kadar aklımdan bişi geçmedi gerçi durum farklı ama gene de ne biliyim abartmış gibi yalnız henüz 4-5. sayfalardayım
öleeee
Allah korusun kızlar cümlemizi

Biz de dün forum istanbula gittik..
sevmiyom hiç kapalı yerleri ama makina baktıkboshayallersmile

allah allah bi yere mi vurdun ki
morarma falan var mı kuşum
vurmadım ya anlamadım şimdi acıyo kızarmıs tırnagımda deilde eti

canım onunkiyle seninki birmi hatta şimdi dahada karıstı konu senin eşin acıp küfür etmiş onun eşi sadece yanlış mesaj atmıssın demiş paniklemiş maviye göre

olsun voyagede orayı aratmıyodu adaercim kaydirigubbakcemile3
kocişlerimiz yanımızda olsun maldivler biraz tuzlu gelir bizlere kaydirigubbakcemile3

hb böcüğüm nbr

yorgunummafoldumben
kızlarr bende kelebeklerimi yapıştırdımm

mg-love saol tatlım...
bu arada bişi sorcam kızlar bu puan değerlendirmesi varya bana mesela biri yeşil yapmış biri kırmızı onlar ne demek

kırmızı mı aldın
aferınsempatiksalakcinni
senınkı ıle onunkı farklı ama
ojede aldın mı:kedi:boshayallersmile

gecmıs olsun hacı

bublecim kızın nasıl oldu???
hafta sonu aklıma geldin,tlf.olsa arayacaktım yani o derece...umarım şimdi iyidir yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…