kızlar dün yürü yürü öldüm yani eve gelince farkettim yoruldugumu bebeğe fln gittik şimdi parmağımın dibi kıpkırmızı olmus çok kötü ya
benim yorumuma katılmışsın bencede demişsin
ama kırmızı puan vermişin :roflol::roflol:
kızlar kızkardeşim balayında maldivlere gidiyor......vay be dedim....Allammmm bir gün ben de gidebilir miyim ki....umarım çok eğlenir,çok güzel bir tatil geçirir...
Maldiv AdalarGezimiz
nan :sinifsinif: ayağım kötü
hoşgeldn youu
az gezseydin kız :))))
kıyamam noldu bebeem sana
ayakkabı mı vurdu
kızlar kızkardeşim balayında maldivlere gidiyor......vay be dedim....Allammmm bir gün ben de gidebilir miyim ki....umarım çok eğlenir,çok güzel bir tatil geçirir...
Maldiv AdalarGezimiz
yok bebek basparmagımın dibi kıpkırmızı olmus şişmiş :sinifsinif:
tatlıımm
gülsünncüüm
cuma akşamı tatile çıktıı
şimdi kocacıyla geziyordurr
vurmadım ya anlamadım şimdi acıyo kızarmıs tırnagımda deilde eti
allah allah bi yere mi vurdun ki
morarma falan var mı kuşum
ooooşimdi havası 1500 bu durumda
kızlr şu mavinin konusu vardı ya okuyunca aklıma ne geldi
geçen gün gündüz vakti kocişe bir mesaj geldi almanya koduyla
merhaba şerafettin mi ne bir erkek ismi yamzış merhaba siz şerafettinmisiniz numarayı tv den aceleyle aldım umarım yanlış değildir tanışmak istiyorum diye
eşim cevap vermedi
sonra bir iki gün içinde aradı bu sersem eşim açtı yok ben değilim yanlış oldu herhalde dedi yanımda
sonra bir iki gün sonra gece 4 te aradı gene almanya kodlu yalnız aynı numara eşim açtı deli gibi ikimizde odalarımızda uyandık o saat tel çalınca açtı kadın dior muş ki yanıyorum bana erkek lazım
eşim küfür etti artık bir daha arama gerizekalı dedi kapattı
daha arayan olmadı
şimdi maviye bakıyorum da abartılı gelior zerre kadar aklımdan bişi geçmedi gerçi durum farklı ama gene de ne biliyim abartmış gibi yalnız henüz 4-5. sayfalardayım
öleeee
Allah korusun kızlar cümlemizi
Biz de dün forum istanbula gittik..
sevmiyom hiç kapalı yerleri ama makina baktıkboshayallersmile
siz balayına gitmediniz mi ada
yok kıs ne ojesiii:)
oje manyağı senüüü
gittik canım
Belek voyage'da yaptık balayımızı...
ama ne bileyim maldivler çok özel.....balayı için...kısmet belki birgün bizler de gideriz...
hb böcüğüm nbr
kızlarr bende kelebeklerimi yapıştırdımm
mg-love saol tatlım...
bu arada bişi sorcam kızlar bu puan değerlendirmesi varya bana mesela biri yeşil yapmış biri kırmızı onlar ne demek
senınkı ıle onunkı farklı amaooooşimdi havası 1500 bu durumda
kızlr şu mavinin konusu vardı ya okuyunca aklıma ne geldi
geçen gün gündüz vakti kocişe bir mesaj geldi almanya koduyla
merhaba şerafettin mi ne bir erkek ismi yamzış merhaba siz şerafettinmisiniz numarayı tv den aceleyle aldım umarım yanlış değildir tanışmak istiyorum diye
eşim cevap vermedi
sonra bir iki gün içinde aradı bu sersem eşim açtı yok ben değilim yanlış oldu herhalde dedi yanımda
sonra bir iki gün sonra gece 4 te aradı gene almanya kodlu yalnız aynı numara eşim açtı deli gibi ikimizde odalarımızda uyandık o saat tel çalınca açtı kadın dior muş ki yanıyorum bana erkek lazım
eşim küfür etti artık bir daha arama gerizekalı dedi kapattı
daha arayan olmadı
şimdi maviye bakıyorum da abartılı gelior zerre kadar aklımdan bişi geçmedi gerçi durum farklı ama gene de ne biliyim abartmış gibi yalnız henüz 4-5. sayfalardayım
öleeee
Allah korusun kızlar cümlemizi
ojede aldın mı:kedi:boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?