cuteee
sabah tavuk ciğerini dolabdan çıkardım
akşama onu yapıcam
nasıl yapayım cnm
yanına ne yapayım bilgisi olannnnn
kocam aradı az önce tabi ben öküsrmekten konuşamıyon
hazırlan doktora gitcez dedi
bunu hissetti sanırım
be daha teli kapamadan
ben işim var
gidiyom
gelicem dediiiiii :gitme:
ay valla ne iyi olur dim:))) benim adam da evde bugün:)) ooff offŞuanda evimde olsam kanepeye uzanmış olsam güzel bi film izliyo olsam...
cigaramıda yaksam
geçmiş olsun canım.. neden böyle yaptı ki şimdi?kocam aradı az önce tabi ben öküsrmekten konuşamıyon
hazırlan doktora gitcez dedi
bunu hissetti sanırım
be daha teli kapamadan
ben işim var
gidiyom
gelicem dediiiiii :gitme:
üşüttün mü canım ne bu öksürük ya? patrondan hayır mı beklion? çalış ta nasıl olursa olsun:öksürükten tellere cecap veremiyom
ve karşımda oturan adam bana bi doktora git demiyooooooooooo :umursamaz:
bublecim kızın nasıl oldu???
hafta sonu aklıma geldin,tlf.olsa arayacaktım yani o derece...umarım şimdi iyidir yavrun
kıs bende 7 de çıkıomev hayalı kurman nan
hepınız benden önce cıkıyorsunuz
sevmıyom sızı:dilcikar:
offf ya iyileşmedi mi dahadeğişiklik yok bitanem,hala aynıyız..cumartesi pazar yaptı ama çok az,yaparkende ağlıyor acıyor diye.sanırım bir damar çatlaması falan oldu.çok acıyacak diyede biraz kendide tutuyor galiba.doktora götüreceğiz bakalım,gecede uykusundan uyandı çünkü heralde kakası geldi acıyacak diyede yapmadı oda rahatsız etti tabi..bir düzene girse rahatlayacağım..
casper geçmişe gidemedim ama senin mesajlardan gittim gördüm kelebeklerini..
güle güle kullan cnm...
ben foto çekmeyi unutmuşum :kedi: niyse eklerim bende...
ev hayalı kurman nan
hepınız benden önce cıkıyorsunuz
sevmıyom sızı:dilcikar:
değişiklik yok bitanem,hala aynıyız..cumartesi pazar yaptı ama çok az,yaparkende ağlıyor acıyor diye.sanırım bir damar çatlaması falan oldu.çok acıyacak diyede biraz kendide tutuyor galiba.doktora götüreceğiz bakalım,gecede uykusundan uyandı çünkü heralde kakası geldi acıyacak diyede yapmadı oda rahatsız etti tabi..bir düzene girse rahatlayacağım..
offf ya iyileşmedi mi daha(((( bi an önce götür de bari sonuçlansın korkuodur yapmaya tabi
bigün bende ev hanımı olabilicekmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?