- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hadi canım zor ya zaman da uzun ben yapamam herhalde.
o gider bi kaç ay sonra giderim orada yaşarız bir müddet yurtdışında şartlar hem daha güzel hemde yaşam harika
halamın kızı almanya da bir evleri var dibim düşüyor
tam benlik bi topikmiş o yüzden :) yanlış anlamayın lütfen
ben kasım 2011 de evlendim çok yeni daha,bebek düşünüyodum aslında ama adet düzensizliklerim vs vardı
jinekoloğ a gittim bir sürü test yapıldı hormon seviyelerim vs düzelmişti bir sorun yoktu ki son 3 aydır şekerim yükselmiş
Bu durumda hemen hamile kalmanı önermiyorum biraz kilo vermelisin şekerin böyleyken çocuk ta anormallikler olabilir
biraz düzene girince planlamaya başla dedi böyle işte inş bende anne olabilirim çok istiyorum gerçekten
spee fotoyu bulamadım...
bülbülü altın kafese koymuşlar illada vatanım demiş..gurbette anamsız babamszı trilyon verseler ne çare kalsın...
böcük nen ne dulu sen mantıklı düşün bence ve tasarrufuna bak elalem ne derse desin bitmez onların lafı..
contur patron izne gitmiyelim diye parasını veriyo bayıldığından değil yaa
tam benlik bi topikmiş o yüzden :) yanlış anlamayın lütfen
ben kasım 2011 de evlendim çok yeni daha,bebek düşünüyodum aslında ama adet düzensizliklerim vs vardı
jinekoloğ a gittim bir sürü test yapıldı hormon seviyelerim vs düzelmişti bir sorun yoktu ki son 3 aydır şekerim yükselmiş
Bu durumda hemen hamile kalmanı önermiyorum biraz kilo vermelisin şekerin böyleyken çocuk ta anormallikler olabilir
biraz düzene girince planlamaya başla dedi böyle işte inş bende anne olabilirim çok istiyorum gerçekten
hadi hayırlısı ozmn önce sağlık tabii
sonra korkma bi bakmışsın burda gebişim diyosun :))
yaş kaç bu arada??
Allahtan umıt kesılmez bende kesmıyorum hıc
yok kız delı msın sen
bak klıma cok zararlı helekı cocuklara
bızım ortının evınde var
hergun dr da
1 yasındakı kızı astm olmuş ee nolcek camı ac mıs gıbı hava grsın yok kuru odada klımayla duruo cocuk
havayı kurutuyoo bence hem cebe hem sağlıya cok zararlı
ben işyerınde yansamda arada kapatıymm
hıssedıym cunku boğazım kuruoo heryerım tutuluyoo
haklısın da bizim ev çok sıcak, önlü arkalı tüm camlar açık yaprak kımıldamıyo, çocukda sürekli terliyip soğuyor hasta olucak diye korkuyorum,
geceleri sıcaktan uyuyamıyoruz, ki vantilatör sürekli açık olduğu halde.
tek çare klima kaldı, oda dediğin gibi hem cebe hem sağlığa zarar.. Bakalım napicas
inşallah canım yaşım 25 :)
bu hafta eşim hep iş görüşmesıne gıtıbakalım nolcek
yarında gtcek hayrlısı olsun
ne dıyelımm
yarın gtce yerde tanıdık bırı var yardımcı olurum dedı ama onca ınsan vardır başvuran ınş olur ne dıyım
İşim var eşim var çocuğum da olsun istiyorum.En kısa zamanda olur inşallah.
ada gelmiş beğenip kaçmış :))
paşası huysuzlandı heralde...foto bekliyorum hadi annişler yaaa lamemde heç gelmiyo gerçi tatildeydi...
speeddy resme çok güldüm cnm
anam içim yanıoo yarım saate bı su ıcıomm wc ye gıdıom
oruc ınş kolay geçer valla bu gece bıle uyyamadım sıcaktan
yaprak kımıldamadı
eşim yastıkla rüzgar neyım yaptı 2 kez duş aldım genede cıx
oo nen adem sana iyi bakıyo kıymetini bil
bende 1.30 da yattım 4 te kalktım okdr..anamın evi çok sıcak uyuyamadık kuzumla...
ayy benim evim çok serin kızlar şükür
gece üşüyorum bile...
ama bu akşam biraz sıcaktı
dün eski sokağımdaki ark gittik öldüm bunaldım duramadım orda
bu arada
a 101 den kek kalıbı aldım uzun bide diz altı tayt aldım.erkek pijama takımı çok güzelmiş şimdi nette gördüm yaa:26:
bakcek tabe bı tane garusu var:)
bıde yorulunca üflüyoo ne etksı olcaksa
gece uyutmadım valla onuda ayaklarımı üstüne attım neler neler ettım bn uymuom o da uymasn:)
anam kuzm yaa neyse gunduz uyur ınş
sende kıvrıl bı yere.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?