Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

maşallah topikimizdeki tüm baaaayaaaanlar çok güzel
sizleri gördükçe hamile olasım geliyor hepinize çok yakışmış hamilelik ve annelik

oyyy sağol cnm yaa
ama çok haklısın herkes çok güzel bizim topiğimizde yüreğide kendide öyle herkesin..
Allah arattırmasın istediğin zamanda sanada inş nasip eder cnm

bal saçlarımın toplu olduğu resim yeni resmim canım kız walla bi çok resim var yüklenmıyokii
ahh yoksa ne resimler vardaa

bal saçlarımın toplu olduğu resim yeni resmim canım kız walla bi çok resim var yüklenmıyokii

nan hiçbiriniz bana çekmemişsiniz
evi idare et
işi idare et
anneyi idare et
face idare et
burayı idare et
heryere yetişiyom nen 7/24 PP

2 resim eklemeye zaman bulamıyonus..

neyse güzel hatunsun mşllh..kuzucuğnada mşllh hiç sana benzemiyo ama...

şey sorcem bide burnunda estetik varmı??

nan hiçbiriniz bana çekmemişsiniz
evi idare et
işi idare et
anneyi idare et
face idare et
burayı idare et
heryere yetişiyom nen 7/24 PP

2 resim eklemeye zaman bulamıyonus..

neyse güzel hatunsun mşllh..kuzucuğnada mşllh hiç sana benzemiyo ama...

şey sorcem bide burnunda estetik varmı??

bal garusu sen haftada 5 gün çalış bide bebkine kaynanan baksın hergün kiraz vişne lekeli bi poşet kıyafetle eve dön sonra yemek yap haa bide evini hamam böcükleri istila etsin ilaçla temizle sirkeli sularla bide gel çalış işte hele bi kızın ayaklansın ben ozaman görürüm senii anana dua et yavrum allah kaynanaya düşürmesin

bu arada heç bi yerim estatük değil anamla babamın mesai saatine denk gelmişim uzun uzun çalışmışlar

HOŞGELDİN ben iyiyiym çok şükür canım çalışıyorum bildiğin gibii

efsun maşallah canım sana da kızına da

brck sana da maşallah canım inceciksin top yutmuş gibisin

ay canım teşekkür ederim

brck kız kürdana nohut saplamış gibisin bend eöyleydiim gurur duy kilolar hemencik gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…