Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

walla brck ben toplamda 18 kilo aldım 8 kilosu doğumda gitti 1 kiloyuda 20 günnde yedim dr inanamadı huysuz bi kızım vardı doğal olarak uykusuzluk beni bitirdi

kuzum kucağımda kah emziriyor kah gazını çıkartıyor kah gaz sancısı ile uğraşıyorum...msj.lara pek cevap veremiyorum kusura bakmayın kızlar...

efsunnnnn sağ ol cnm...brck fotolara bir bakayım bende...

efsun nan mşllh burnun yapma gibi..iyi çalışmış sizinkiler ince ince :)))

bakçem fotolara patron geldi rahat bırakmıyo :))

insan yawrusuna kocişine öle dermi nan....

mutlukız teşif ettinmi nann

kuzum kucağımda kah emziriyor kah gazını çıkartıyor kah gaz sancısı ile uğraşıyorum...msj.lara pek cevap veremiyorum kusura bakmayın kızlar...

efsunnnnn sağ ol cnm...brck fotolara bir bakayım bende...

ada sen yine iyisin canım ben ela gazlıyken tuvalete gidemiyodum kaç kez altıma yapacak kadar sıkıştığımı bilirim

efsun nan mşllh burnun yapma gibi..iyi çalışmış sizinkiler ince ince :)))

bakçem fotolara patron geldi rahat bırakmıyo :))

insan yawrusuna kocişine öle dermi nan....

mutlukız teşif ettinmi nann

anam ne demişler kocasıyla çocuğunu öven yalan söyler

ada sen yine iyisin canım ben ela gazlıyken tuvalete gidemiyodum kaç kez altıma yapacak kadar sıkıştığımı bilirim

aslında pek de fark yokmuş cnm kaç kez başıma geldi bir bilsen
ne zaman geçecek bu gaz mereti...

bir de deneyimli garular deyin hele sümüksü kaka nasıl oliyyyy???
anneler topiğinde sordum mukozamsı yapışkan bişiiii dediler anlamadım nan:44:

Son düzenleme:
efsun seni zaman yıpratamamış nan mşllh :))
benim kuzum kepçük değilki teyzesiiiii

bu nevgül garusu varya bebesi olsun diye dua ettik şinci bizi tanımıyo insan arada bi selam verir nannn
eee doğunca gelir hıhhhh

canım benim kızımın 3 ayı bitti gazda bitti ama hep metsil kullandım

benimızımda bir kez oldu kakanın içinde uzayan aynı akıntı gibi bişey oluyo zaten bezini açtığında bebeğin poposundan beze sünüyo

yaaa bizim akıntımız oluyoya öle bişey işte

ben lokusalığımı aşırı duygusal geçirdim annem çalışıyodu kaynanamla olmak zorunda kaldım ama sağolsun iyi ağırladı misafirlerimizi ama yinede anne farklı

ben ota moka herşeye ağlıyodum bi kaç kez kızımın genzine süt gitti mosmor elimde kaldı kabus gibiydi ağlama krizine girmiştim kaybetmekten çok korkmuştum

sümüksü jölemsi gibi nennn yapış yapışşş
elada olmuştu yeşilinden korkulcak bişi yokkk

göremedim albüm yapsan kuzuyaaa

canım benim kızımın 3 ayı bitti gazda bitti ama hep metsil kullandım

benimızımda bir kez oldu kakanın içinde uzayan aynı akıntı gibi bişey oluyo zaten bezini açtığında bebeğin poposundan beze sünüyo

yaaa bizim akıntımız oluyoya öle bişey işte

ben lokusalığımı aşırı duygusal geçirdim annem çalışıyodu kaynanamla olmak zorunda kaldım ama sağolsun iyi ağırladı misafirlerimizi ama yinede anne farklı

ben ota moka herşeye ağlıyodum bi kaç kez kızımın genzine süt gitti mosmor elimde kaldı kabus gibiydi ağlama krizine girmiştim kaybetmekten çok korkmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…