Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nan bal karusu burda haava atıyon her işe yetişiyom die şimdi eve giden anann yemekleri hazırlamıştır ooohhhhhhhhhh

NAN 2 gün annemdeyim ben
inan böyle daha zor
elanın eşyaları topla götür geri getir yıka ütüle tekrar yerleştir..
Almanyaya gidiyoz gibi koca çantayla anama gidiyoz

speedy ne güzel cnm güle güle gitt
ne güzel iş gezileri ya:)
ben hiç tatmadım bu duyguyu:)

efsun ıspanağım var cnm onu yapabilirim ama börekmi etsem yemekmi bilemedim

Slmmm Hatinlar gun icinde sizi takip ediyom ama yazamiom ki pofff kiminiz tatilde ohh ne guzel ben evdeyim oglus yeni huylar çıkarıyor gun icinde O kadar az uyuyor ki anlatamam gecede en erken 2de uyuyo ama bı gülüşü ömre bedel simdi emdi babaya sebeklik yapıyo :))))

Balim oglusu faceden takip edio elada kocaman oldu abla olmak kolay degil :))
Biriicikiim seninde az kaldi kuzum oğlunun adına karar ver artik
Adacim paşalar yoruyo bizi ama sağlıklı olsunlar yeter
Bocekiim yaa eşinin ısı tez zamanda olur inss dualarmdasin
SiPidim hem is hem tatil kolay gele kuzuum
Melodi alya güneşim nerelerde topik balim olmasa oldu bitti yaff param olsa pc alcam hemen ama yok :)))

Bebek doğduktan sonra tuvalete gitmek pek zor yaf basiyo çığlığı zaten doğumdan sonra sıkıntılı gidiyorum ayy ayy (( deliksiz uykuyu unuttum he he ama 3 saat falan uyuyo bazen oglum şaşkınlıkla kalkıyorum niye uyanmadı diye gündüz de en fazla yarım saat uyuyo )

Ağlıyor paşama bakam ben

Oglum 59 günlük oldu mevlüt okutamadik ev küçük die ((
Pazartesi asımız var ins cok zor olmaz ama bazen cok canı yanıyor gibi ağlıyor bende basliyrum aglamaya kocemde kiziyo bende ona kızıyorum simdi emerken uyudu kucağımda yatağa götürsem uyanır saatini bekliyor çünkü beyfendi :)))

Oğlumu hergun banyo yaptırıyorum kaynanam hala cocugu boğacaksın. Diyor ama artk duymazdan geliyorum yoksa mutsuz olcak cok laf geciyo ama tiiinn diyorum haftada bı görüşürüz yine hoş her aramamda gel diyo yok diomm ))

Öptüm sizi uyumak icin son 3 saat )

Ginaydiiiiiiiinnnn hayirli cumalaaarr olsun inşallah

günaydınnnnnnnnnnn
hayrlı cumalar kızçelerrr

casperım cok sağol cnm ınş
paşanı yesınler senın ben göremım facede yoksunn
off uykusuzluk cok kötü yaa ama nasılbı enerjı gelıo anne olunca demı

Günaydın kuzum hayırlı cumalar..

ay isime vericez karar cnm iyice tekrar bakmam gerek eleme yapıcam :)

kaynanan çok biliyosa kendisi yapsın delimi ne...

mevlütü cnm kaynananda okutsan olmazmı?Demedimi burda okutalım diye?

Ben kaynanam dedim benim yakınlarımı benim evde okuturuz senin konu komşularını tanıdıklarınıda senin evde okutalım dedim..o masraf yapsın birazda banane..çünkü benim evimde onca insanı almaz..

Son düzenleme:
Günaydıııın

Casper paşan geldi mi dünyaya yaa ne çabuk geçiyo zaman Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Brciğim senin de az kalmış Allah yardımcın olsun... HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…