oğluşum annemin kucağındayken kısaca yazayım...
idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebişim...bu neydi şimdi,niye bizim başımıza geldi bilmem ama yapılan idrar tahlili ile birlikte verilen kültürün sonucu bu şekilde...
önümüze bakacağız mecbur,dr.antibiyotik toz verdi,kaynamış su ile sulandırıp yarım ölçek 12 saatte bir içireceğiz...içebilirse tabi...10 gün kullanıp sonrada tekrar tahlilleri yineleteceğiz...
şuncağız yavruda ne iltihabı bu yahu,neyse Rabbim beterinden korusun...
perşembe günü evde kuran okutacağım kuzuma...malum ramazan geliyor eee bizim 40'mız da pazar doluyor beklemeden yapacağım...
sağol canım arkadaşlığın için, umarım birgün tanışma fırsatımızda olur
idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebişim...bu neydi şimdi,niye bizim başımıza geldi bilmem ama yapılan idrar tahlili ile birlikte verilen kültürün sonucu bu şekilde...
önümüze bakacağız mecbur,dr.antibiyotik toz verdi,kaynamış su ile sulandırıp yarım ölçek 12 saatte bir içireceğiz...içebilirse tabi...10 gün kullanıp sonrada tekrar tahlilleri yineleteceğiz...
perşembe günü evde kuran okutacağım kuzuma...malum ramazan geliyor eee bizim 40'mız da pazar doluyor beklemeden yapacağım...
kızlar teşekkür ederim ama öyle içim acıyor ki yavrumun ıkınıp sıkınmalarına size anlatamam...Rabbim ne verirse hayırlısını versin,dermansız dert nasip etmesin kimseye...
bu arada yine nerelerdesiniz bir yazıp bir kayboluyorsunuz...
gelin hele şuraya yazamasakta okuyoruz rahatlıyoruz herhalde
canım yaa çok geçmişler olsun kıyamam paşaya.
Erkek bebekler kızlara göre daha şanslı aslında, çabuk mikrop kapmazlar ama doktorunada danış bakalım sünnet konusu faydalı olacaksa yaptırıverin hemencik.
Bigün hamile kalırsam ilk alacağım bu olur herhalde. KKdan bir arkadaşım benim haklarım beyaz olanını alıp bana yollamıştı 3*4 aylık evliydik o zaman
Eki Görüntüle 466467
sağ ol cnm...
bakalım bir antibiyotik tedavisi bitsin ne diyecek dr...duruma göre gerekirse yaptırırız...
sen nasılsın,kızçen nasıl???
nasıl olsun be canım, bu sıcaklar bide diş mevzusu mahvetti, yemek yemiyor, 3 kaşık çorba yada kaşık maması yiyor bi daha yemiyor.
eskisi gibi emmiyorda .
haftasonu deli etti beni , daha ağzına lokma koymadan öğürmeye başlıyo vermiyim diye.
çok cadı çok
günaydınnnnnnn
adaerım ılk resmı cok seçemedım o sen mısn :26:
ve ıkı tulumdanda ela kuzmda var cok şeekr:)
asene gunaydın cnmm nasılsın
günaydın canm, iyiyim, uykum var çok fazla.
sen nasılsın, iyisin değil mi?
günaydın?
dün gece 12de eve geldim. 2ye geliyordu yattım. yani yine acayip uykum var :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?