Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

oğluşum annemin kucağındayken kısaca yazayım...
idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebişim...bu neydi şimdi,niye bizim başımıza geldi bilmem ama yapılan idrar tahlili ile birlikte verilen kültürün sonucu bu şekilde...
önümüze bakacağız mecbur,dr.antibiyotik toz verdi,kaynamış su ile sulandırıp yarım ölçek 12 saatte bir içireceğiz...içebilirse tabi...10 gün kullanıp sonrada tekrar tahlilleri yineleteceğiz...
şuncağız yavruda ne iltihabı bu yahu,neyse Rabbim beterinden korusun...
perşembe günü evde kuran okutacağım kuzuma...malum ramazan geliyor eee bizim 40'mız da pazar doluyor beklemeden yapacağım...

geçmiş olsun canım.
ama dr mutlaka sor bence erkek çocuklarda sünnet olması ilk zaman en güzeli diyorlar. benim yeğenimde 2 yaşında ateşlendi hemen sünnet ettiler

sağol canım arkadaşlığın için, umarım birgün tanışma fırsatımızda olur

cnm sana özelden msj attım

geçmiş olsun cnm Allahım şifa versin en kısa zamanda benimde kızımda olmuştu idrar yolu enfeksiyonu 10 tane iğne vurundu allaha şükür geçti aman ihmal etme sıkı takip et çünkü ilerliyor

geçmiş olsun adacım benim 5 aylık yeğenimde guatır başlangıcı bile çıktı, çağımız maalesef böyle. merak etme, iltihabın çözümü var nasılsa, ilaçlarla iyileşir.

kızlar teşekkür ederim ama öyle içim acıyor ki yavrumun ıkınıp sıkınmalarına size anlatamam...Rabbim ne verirse hayırlısını versin,dermansız dert nasip etmesin kimseye...

bu arada yine nerelerdesiniz bir yazıp bir kayboluyorsunuz...
gelin hele şuraya yazamasakta okuyoruz rahatlıyoruz herhalde

canım yaa çok geçmişler olsun kıyamam paşaya.
Erkek bebekler kızlara göre daha şanslı aslında, çabuk mikrop kapmazlar ama doktorunada danış bakalım sünnet konusu faydalı olacaksa yaptırıverin hemencik.

sağ ol cnm...
bakalım bir antibiyotik tedavisi bitsin ne diyecek dr...duruma göre gerekirse yaptırırız...
sen nasılsın,kızçen nasıl???

sağ ol cnm...
bakalım bir antibiyotik tedavisi bitsin ne diyecek dr...duruma göre gerekirse yaptırırız...
sen nasılsın,kızçen nasıl???

nasıl olsun be canım, bu sıcaklar bide diş mevzusu mahvetti, yemek yemiyor, 3 kaşık çorba yada kaşık maması yiyor bi daha yemiyor.
eskisi gibi emmiyorda .
haftasonu deli etti beni , daha ağzına lokma koymadan öğürmeye başlıyo vermiyim diye.
çok cadı çok

anca yazabiliyorum tatlım ya...malum iltihap sancı yapıyor kuzuma o da ağlıyor her idrar yapışında...ben de kucağıma alıyor,memeyi çare görüyorum mecbur...bir süre emzirdim işte anca daldı uykuya ama her an uyanabilir çişini yaparken sancısı olunca...

bir de diş mevzusu var doğruya belki de bunlar en rahat olduğum günler...siz de bir an evvel atlatırsınız umarım,yemek yememesi de cabasıdır tahmin edebiliyorum...

Son düzenleme:
günaydınnnnnnn

adaerım ılk resmı cok seçemedım o sen mısn :26:
ve ıkı tulumdanda ela kuzmda var cok şeekr:)

asene gunaydın cnmm nasılsın

günaydın canm, iyiyim, uykum var çok fazla.

sen nasılsın, iyisin değil mi?

geç mı uyudunn

bende ıyyım cnm hala bacağımda bı ağrı var sankı taş taşıdım sabaha kadarve gecelerı uyyamıyrum sıcaktan değilde ramazan heycanı bı sahur heycanı varkı sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…